Poradna duly
Jana Čurdová
SAAL - kakání už do pleny několik měsíců nedělá, to jí nevoní.
NITA - hehe, je mi to jasný, ze to bylo na mě, páč Dajáná uz to vyzvonila, takze takto:
Az tu budeme sami (bez kolegy), tak mu jen tak mimochodem reknu, az půjde kolem mýho stolu, ze mám pro nej moooc spatnou zprávu (urcite se budu rehtat jak kůn, páč i když je vážná situace - svatba či rozvod, tak se řehním, su fakt trdlo). Jeste ho moc dobře neznám, tak nevím přesně doslova co mi na to rekne, ale bude to neco jako „ale? Tak ven s tím“. A já: „ehm, v lednu či unoru tu končím… pane šéf… " a von: pročpak? Nelíbí se vám tu? a já: "líbí líbí, ale půjdu na mateřskou…“ A von nato nevím co rekne, bud me jednu liští než práskne dveřma vod kanclu, ale spíš řekne „to nemyslíte vážně“ a dál fakt nevím, páč už budu v kómatu… nebo se prinejmensím zase budu řehnit a bude to vypadat, ze z toho mám radost, v jaké je ted bryndě, takze se stejně naštve.
Mno, nic jinýho mě nenapadá, slovo „su těhotná“ prostě nevyslovím, řeknu ze du na materskou no…
Bolero - tak to jsme samy které to ještě neumíme, ale ono to nejde ![]()
Bolero - Nice je uplně jedno co nosí v plence nebo v kalhotkách, neví ani že to udělala tedy aspoň mi to neřekne ![]()
no, já nejdriv nevedela co budem mít, ale ted to asi měsíc víme stopro - bude to kluk jak buk !!
aj ja som po obede, teraz držím
![]()
aj ja by som radšej dievčatko, aj z praktických dovodov, ale aj chlapčeka budem lúúúbiť
![]()
SAAL - s tím se nestresuj, některé děti potřebují čas. Potom to přijde ze dne na den.
Jinak já jí učím co největší samostatnosti - jídlo, mytí, obouvání, čištění zubů........ a to hlavně proto, abych to potom se dvěma měla v pohodě a aby mi ještě naopak M. pomáhala. Zatím pomáhá ráda, takže snad jí to zůstane a bude jí to bavit.
Jen se bojím žárlivosti.
Povím vám, holky, že jsem nejdřív nechtěla ani slyšet, o tom, že si necháme pohlaví prozradit, ale dneska už se na tu AMC tak těším.......
si myslím, že když bude beran, ze bude lepší když to bude kluk, se probojuje v životě, ty beranky sou takový nestastný stvoření, furt z bláta do louže, depky a ták… kluk beran to má jednodušší v zivotě…
to si myslíime doma voba, já i můj mladej (beran), HEHE
Bolero - z toho žárlení mám taky strach, už teď ji vadí když místo ní mám na klíně našeho psa a drbu ho, hned ho odstrkává a rve se na klín
S tím nočníkem to asi zase zabalím, už se mi aj schovává pod stůl když chci aby šla na nočník ![]()
Jitu - chcete chalpečka, ale na metříku má tvé mimčo růžové plenky
.
když se roděj kluci, se říká, že bude válka, když holky, tak náká přírodní katastrofa (byby víc vydržej a musej přežít), takže prašť jako uhoď, HEHE
Su ale ráda, ze tam nemám dvojčata, by mi hrábloooo…
no jo holky, máte pravdu, nesmím se tak nervovat.. já jsem totiž od přírody šílený nervoš.. flegmatik ani náhodou, ale budu muset..
jelčo, ti tvoji perníkoví panáčci mi pořád připomínají shreka2 ![]()
já si myslím taky, že budu mít kluka.. teda aspoň podle teorie rychlých spermií, tak v té době ty holčičí pomalejší neměly šanci
![]()