Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzu, ty máš teda nervy…a proč přítel nebydlí u tebe? Nebyla by jsi klidnější?
NITA - já si právě ve špáru koupila Actimely, už fakt nevím jak se bránit tý nemoci doma - mladej má křipku.
Pak dvě kila hroznů,sejra, šopák a kilovej jogurt, tlačím ho, eh, hehe.
Furt nejsu schonpná jest ryby, co ty?
Jeleno - taky jsem podlehla reklamě a už týden piju každé rámo Actimely. Docela mi to chutná a mám pocit, že mě jen tak něco neporazí. ![]()
DALIF - ohrožování mravní výchovy dětí!!! Já to řeknu na vás!!
![]()
Ale vím jaký to je, nám to dělaj naši psi, hehe, čumilové, nastestí sou to holky, tak se dycky jen opovrzlive podívaj na pánečka a odkráčí pryč… ![]()
Jelena…já až do minulého týdne snědla za den 2 rohlíky…prostě mi nic nechutnalo, ale špatně mi nebylo a pořád jsem si připadala plná…Ale teď se nějak situace změnila…a já nevím co sežrat dřív…chutná mi všechno…i ryby…nejraději v remuládě…
Jako v majonéze…mňam…
jelena píše:
DALIF - a to se muže lezet na břichu během těhotenství?? Dyt toho malýho tam zmáčknu![]()
neboj nezmacknes teda pokud Ti to pujde… ja spim spis na boku, pac prece jenom mam spis jednu vnadu nez dve- diky kojeni ![]()
a po porodu se mooc doporucuje lezet na brichu, deloha se lip zavinuje,ale obcas to pres nality prsa nejde ![]()
D
Tak u nás už aspoň 14 dní nic nebylo a můj je docela protivnej, za prvé nějak nestíháme neboť Nika není schopná do deseti usnout a potom ráno vyspává a nechce z postele
a za druhé na to nemám sebemenší chuť
Takže závidím všem kterým to funguje, s takovou se brzo rozvedeme ![]()
Hraju tady tetris jako malá, ale nemám co dělat. najednou se mi začalo boulit břicho, tak koukám napravo boule jako blázen a v břiše vlnobití, dokonce už jsem cítila i chvění pod rukou. Vydrželo mu to asi deset minut
, bylo to strašně krásný, tak jsem malýmu říkala, že tam nesmí takhle blbnout a kopat
, že by si zbořil domeček, tak se milostivě posunul kousek dál. Konec dělohy je cítit skoro pod pupíkem
Nito+Zabzo - hlásím se k rajčatožroutům, máme od babičky ze zahrady, takže moc dobrý
Nita33 píše:
Jelena…já až do minulého týdne snědla za den 2 rohlíky…prostě mi nic nechutnalo, ale špatně mi nebylo a pořád jsem si připadala plná…Ale teď se nějak situace změnila…a já nevím co sežrat dřív…chutná mi všechno…i ryby…nejraději v remuládě…Jako v majonéze…mňam…
ja nejim ,ja skoro zeru, teda hlavne sladky- toz ten bruch asi nebude jen tehu,ale kdo to pozna co ?
fakt su zavisla na cokolade, po V. narozeni jsem musela byt mesic bez coko - mel ekzem, no hruza, nalada pod psa, nevrla… no proste jak chlap kdyz je bez sexu…teda coko orgasmus jsem jeste nemela, ale je to super- ted jsem zvladla Milku mnam.
Misunka…jů se máš…to je teda pěkně brzo…alespoň víš, žeje v pořádku ![]()
Dalif - já jsem nějakým zázrakem teď na sladký zanevřela, a to jsem byla ňákej čokoládožrout. Hlavně Forte a pekně celý, žádný troškaření ![]()
Nituš - já nejdřív myslela, že mi tvrdne břicho, pak jsem zjistila, že se to tam cpe Hopík. Aspoň, že o něm vím. Doufám, že mi zítra udělá utz a ulovím fotečku. V tý nemocnici měli asi nějaký větší monitor, tam už byla hlavička dvakrát taková co na fotce. Víc jsem neviděla.
Já už chci taky oběd, ale Žán šel do lékárny a do školky, pak teprve mi udělá smaženici. Polívku si ohřeju sama ![]()