Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
9.10.06 11:16

Zabzu, ty máš teda nervy…a proč přítel nebydlí u tebe? Nebyla by jsi klidnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 11:17

NITA - já si právě ve špáru koupila Actimely, už fakt nevím jak se bránit tý nemoci doma - mladej má křipku.
Pak dvě kila hroznů,sejra, šopák a kilovej jogurt, tlačím ho, eh, hehe.
Furt nejsu schonpná jest ryby, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.10.06 11:18

Jeleno - taky jsem podlehla reklamě a už týden piju každé rámo Actimely. Docela mi to chutná a mám pocit, že mě jen tak něco neporazí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 11:19

kuku, zase načuhuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 11:19

DALIF - ohrožování mravní výchovy dětí!!! Já to řeknu na vás!! :D :D

Ale vím jaký to je, nám to dělaj naši psi, hehe, čumilové, nastestí sou to holky, tak se dycky jen opovrzlive podívaj na pánečka a odkráčí pryč… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 11:20

Jelena…já až do minulého týdne snědla za den 2 rohlíky…prostě mi nic nechutnalo, ale špatně mi nebylo a pořád jsem si připadala plná…Ale teď se nějak situace změnila…a já nevím co sežrat dřív…chutná mi všechno…i ryby…nejraději v remuládě… :lol: Jako v majonéze…mňam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 11:20
jelena píše:
DALIF - a to se muže lezet na břichu během těhotenství?? Dyt toho malýho tam zmáčknu 8O 8O

neboj nezmacknes teda pokud Ti to pujde… ja spim spis na boku, pac prece jenom mam spis jednu vnadu nez dve- diky kojeni :roll:
a po porodu se mooc doporucuje lezet na brichu, deloha se lip zavinuje,ale obcas to pres nality prsa nejde 8)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.10.06 11:21

Tak u nás už aspoň 14 dní nic nebylo a můj je docela protivnej, za prvé nějak nestíháme neboť Nika není schopná do deseti usnout a potom ráno vyspává a nechce z postele :roll: a za druhé na to nemám sebemenší chuť :oops: Takže závidím všem kterým to funguje, s takovou se brzo rozvedeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 11:23

Hraju tady tetris jako malá, ale nemám co dělat. najednou se mi začalo boulit břicho, tak koukám napravo boule jako blázen a v břiše vlnobití, dokonce už jsem cítila i chvění pod rukou. Vydrželo mu to asi deset minut :lol: , bylo to strašně krásný, tak jsem malýmu říkala, že tam nesmí takhle blbnout a kopat :lol: , že by si zbořil domeček, tak se milostivě posunul kousek dál. Konec dělohy je cítit skoro pod pupíkem

Nito+Zabzo - hlásím se k rajčatožroutům, máme od babičky ze zahrady, takže moc dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 11:23
Nita33 píše:
Jelena…já až do minulého týdne snědla za den 2 rohlíky…prostě mi nic nechutnalo, ale špatně mi nebylo a pořád jsem si připadala plná…Ale teď se nějak situace změnila…a já nevím co sežrat dřív…chutná mi všechno…i ryby…nejraději v remuládě… :lol: Jako v majonéze…mňam…

ja nejim ,ja skoro zeru, teda hlavne sladky- toz ten bruch asi nebude jen tehu,ale kdo to pozna co ? :lol: fakt su zavisla na cokolade, po V. narozeni jsem musela byt mesic bez coko - mel ekzem, no hruza, nalada pod psa, nevrla… no proste jak chlap kdyz je bez sexu…teda coko orgasmus jsem jeste nemela, ale je to super- ted jsem zvladla Milku mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 11:25

Misunka…jů se máš…to je teda pěkně brzo…alespoň víš, žeje v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 11:26

Dalif…mi děláš chutě…jdu na ten řízek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 11:26

Dalif - já jsem nějakým zázrakem teď na sladký zanevřela, a to jsem byla ňákej čokoládožrout. Hlavně Forte a pekně celý, žádný troškaření :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 11:29

Nituš - já nejdřív myslela, že mi tvrdne břicho, pak jsem zjistila, že se to tam cpe Hopík. Aspoň, že o něm vím. Doufám, že mi zítra udělá utz a ulovím fotečku. V tý nemocnici měli asi nějaký větší monitor, tam už byla hlavička dvakrát taková co na fotce. Víc jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 11:30

Já už chci taky oběd, ale Žán šel do lékárny a do školky, pak teprve mi udělá smaženici. Polívku si ohřeju sama 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí