Poradna duly
Jana Čurdová
DALIF - navrhuju vyříznout v matraci díru na kozy ![]()
no proč ne? Nebo si vobjednat prostě tvarovanou na míru, nahlásím velikost poprsí, voni tam vynechaj molitan a já si do tý díry hodím prsa a můžu klidně ležet na břichu, nazvala bych to poporodní matraca.
Se bojím ted lezet na brichu, urcite bych malýho rozmáčkla na placku. Tak to dělám tak, že si jednu nohu pokrčím, jako ve stabilizované poloze. Jenže za chvílu bolí kyčelní kloub, hehe.
MISU - tak jak je??????????????? BOlí tě neco? PRoč si krvácela? Nákej důvod? doufaám, ze uz si ok!!!
Jelen - je mi dobře, ani mě nic nebolelo, jen mi párkrát za den ztvrdlo bříško. Proč jsem krvácela nikdo neví. třeba mi to zítra doktor řekne, v tý nemocnici mě neprohlížel.
Misu - proč jsi krvácela
jejda já si musím přečíst co jste tu napsaly, já nic nevím
Doufám že je všechno v pořádku ![]()
MISU - hod sem pak novou fotku mimina!!!
No, my poslali fotku z UZ tchánovi....... o víkendu dojel k nám. Sem se ho ptala jak se mu libila fotka mladýho. A jediný co mi na to řek, že „SE MU ZDÁ, ŽE MÁ MOC VELKOU HLAVU“. Sem se smála.
Za chvíli to řekl podruhé. Mlčela sem.
Pak zase začal: „mladej dobrý, pěkný, ale snad se mu ta hlava spraví a zmenší???“ Tak to už sem se fakt naprdla!
jelen - přítel se taky ptal, jestli je to normální, že má Hopík tak velkou hlavu, tak jsme mu vysvětlila, že hlavička roste napřed ![]()
JITI - jo, sem taky podlehla reklamě........ ale je fakt ze su uz zoufalá a nic jinýho mi nezbejva - co sem se kdy starala o mýho mladýho, tak sem to dycky chytla pak vod nej!! Dycky neco dotáhne z práce, děsný.....
Ted kolega v práci, sedl si vedle me a prý jesli nemám Paralen, ze ho bolí v krku a je mu zle. SEm ho okamžitě vypakovala do druhýho kanclu, he.
ti chlapi sou takoví kcípáci někdy..
![]()
saal - ahojky, na str. 431 jsem hodila popis naší příjemné sobotní noci
mišu, ty to bez nás nemůžeš vydržet, co?
to je dobře, že je Ti dobře..jen tak dál..
holky, normálně, mě chytl zas takový nerv, já se fakt toho čtvrtka nedočkám..
mišu, ty se máš, že máš pohyby, to by mi hned bylo líp..
Zabzu - přiznávám, nemůžu vydržet. za chvíli dorazí Žán s Teri ze školky a dostanu držkovou, že neležím ![]()
Zabzu - čtvrtek je tu hnedle, jdeš ráno nebo až později? kdybych nešla zítra, tak bych čekala ještě víc jak dva týdny, to bych nevydržela, zvlášť te´d
Misu - tak jsem si to přečetla, doufám že je všechno v pořádku a nic to nebylo, asi sis musela užít strachu, už aby byl zítřek viď ![]()
Jeleno - dajanka myslím v pátek psala, že jde dneska k tomu doktorovi, že ho v pátek nestihla ![]()
Zabzu - nestresuj mimi bude v pořádku, každý prostě pohyby necítí tak brzo já taky o ničem nevím, ale doufám že je to v pořádku
zabzu - zítra jdu hned na 8 h a ve čtvrtek na krev taky tak po osmé. To nejdu k doktorovi.