Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
9.10.06 10:36

nito, občas mě bolí v kříži.. a to je fakt hnusné..ale to jsem mívala i při MS, takže se tomu nedivím..
břicho mě moc nebolívá, občas píchne, tak se leknu, ale musím říct, že začínám mít zase takový iracionální strach při sexu.. teď teda, pokud nepohorším..normálně jsem si dala ruku na břicho a cítila, jak ufona houpu..děloha se mi hýbala tam a zpátky.. takový divný pocit.. ale nebolelo to..naopak :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:39

zabzulka…já se po tulení taky hlídala jako blázen, ale teď máme celibát :oops:
Skoro manža teda povídal, jestli bych se nezeptala doktora jestli jako občas by to nešlo :oops: :lol: …bych se asi hanbou propadla se na to ptát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
9.10.06 10:45

zabzu, nita - ja som na tom podobne;o))) ale teraz, jak mi je blbo, tak aj tak to moc nejde, hehe;o)))

Nita - povedz manžovi, že aj iné sposoby sú… :lol: 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 10:52

nito, se ti nedivím po tom špinění..taky bych držela chlapa stranou.. musím říct, že se po tom pořád hlídám, ale už si to líp užívám než v prvním trimestru.. :)
haha, ptát se na to doktora..tak zkusit to můžeš..ať Ti dá požehnání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:52

stena…on má naštěstí pochopení a asi nepatří mezi ty aktivní samce :oops: Tak to docela jde…a celibát máme zatím 14 dní…a dále se uvidí…já mám spíše strach to zkoušet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:53

Zabzulka…no ruku mi na tom držet nebude… :lol:
A co ty? Jak jsi na tom…už má drahý byteček volnecj nebo tam má pořád tu pijavici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 11:00

NITA - s tím zubem....... to bude na vícero sezení, ten zub ti bude tímto způsobem umrtvovat možná i měsíc. Tzn., že 1× týdne k ní půjdeš, vymění ti vložku, trošku vrtne a zase dá novou, takle postupne ti ho bude umrtvovat. Je to jedinej způsob jak to udělat bez injekce. Já s jedním takle lítala měsíc a půl než se mi definitivne dostala ke kanálkům a mohla je vyčistit a pak zalejt betonem. Tenkrát me sice hubu umrtvila, ale byl to uz zánět, takze injekce nepomohly.
Neboj, to bude dobrý! Jen to chce čas…

Helé, proč máte doma celibát??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
9.10.06 11:07

Ahojky, tak jsem vás dočetla dnes jsem nemohla v deset Niku dostat z postele :roll:

Zuzajda - já na ultrazvuku viděla všechno nožičky , ručičku s prstíčkama pěkně nám ji doktor ukázal takže se neboj, ta sestra byla nějaká divná :D

Zabzo - já jsem u Niky taky brala maternu a gravital a Nika měla 3,10 takže myslím, že v pohodě :D Ono je sice pěkné jíst ovoce a zeleninu, ale potřebuješ jíst pravidelně kvalitní maso a hodně mléčných výrobků a ryby a já něco takového prostě nezvládám hlavně maso nemůžu ani vidět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 11:09

nito..situace je pořád stejná.. vrrr.. ale teď mě nejvíc bere kontrola..takže na nic jiného nemyslím..teda, když nemyslím na tulení :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 11:10

teda umyvat nadobi dvema rukama,to je pohoda. a malej spi…

bolesti v krizi- mi dr. poradil lehat na bricho ci na bok, a je pravda jak si lehnu na zada, boli jak cert, pry mam placentu vzadu ci co a muze tam pak zpusob. ty bolesti… a taky mi pomahala jizda na kole, ale to mam zakazany :cry: a navic nemam sedacku na kolo pro Vitka.

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 11:12

Nevíte, dá se jíst nákej vitamín Calcium během těhulovství? Jak se mi rozpadaj ty zuby, tak nevím nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 11:12

Jelena…no kvůli tomu špinění , co jsem měla minulej týden…a teď se prostě bojim.

Copak máš dnes dobrého? Já kapří řízek+ salát, ale jen takovej falešnej bez majolky.

Holky mě teda za minulej týden vyrostlo nějak moc břicho…a taky jsem nějaká rozežraná…

:roll: se pořád uklidňuju, že mám rezervu těch 4 kil co jsem zbubla minulej měsíc, no ale stejně bych se teda měla krotit… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 11:14

DALIF - a to se muže lezet na břichu během těhotenství?? Dyt toho malýho tam zmáčknu 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843

zabzu - fuuuj, to ti nezávidím… tú situaci s bytíkom… ak som to teda minule správne pochopila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891

tuleni- vecer kdyz konecne malej usne, tak jsme tak grogy, ze zvladnem max. nejaky film… a rano parkrat jsme to zkusili,ale vznikla z toho prerus.souloz- v 5h, klasika Vitek vstal,dostal mliko a sel kramarit,ale ouha najednou se mu zastesklo po rodicich dolezl rychlosti blesku k posteli postavil se a koukal co jako delame…no nevim asi su stydlivka, ale pred nim to vazne dokoncit neslo :roll:

a v noci jsme radi ze spime :wink: :wink: :wink:

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí