Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
7.10.06 20:13

já už taky fičím :D
tak to si teda mišu musím promyslet..s tím ručníkem :lol: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
7.10.06 20:14

Zabzu - dobrou, na ručník nemysli, měli jste přeci svůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.10.06 21:55

Teda ženský, máte dneska zajímavý téma :oops: .

Misu - taky mám pocit, že mi začíná tvrdnout břicho, ale je to fakt dost brzo. S takovou v práci už moc nepobudu. Je fakt, že jsem ráno vytírala celý byt a pak to ztvrdlo, asi se budu víc šetřit. 8O S Hankou jsem musela kvůli tvrdnutí zůstat doma asi ve 28 tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.10.06 08:44

Dobré ráno :cry: :cry: Hlavně že tu včera byla debata o krvácení před tripple, že? Potom co jsem vypnula počítač jsem šla do sprchy a tam ze mě vypadnul kus krve a pak to ještě trochu teklo (dobrou chuť) :cry: Hned jsem zalehla, vydržela jsem asi hodinu, pak jsem si našla číslo do nemocnice na sestřičky na gyndě, že se jich zeptám, co mám dělat. Zvedla to taková milá sestřička. Ta mi řekla, že mám radši přijet a pro jistotu si vzít pár věcí, kdyby si mě tam chtěli nechat. Ještě jsem se stačila zeptat, jaký doktor má službu - zázrak, službu měl můj doktor. Když jsme přijeli, poslala mě čekat k utz, pan doktor prý musel na sál. Za chvíli se přiřítil, udělal mi bleskový utz - podle něho všechno o.k., mimi je 15+5, takže napřed, srdíčko tlouklo, placenta prý v poho. Rychle to načmáral do průkazky a chtěl mě tam nechat, tak jsem ho ukecala, že budu ležet. ještě jsem se ho ptala, co čípek, jsetli je taky podle utz v pořádku a on, že na něj teď koukat nebude, ani mi neřekl o kontrole a běžel pryč 8O , ten císař, co k němu běžel byl hodně akutní a byl tam sám, tak se na něj ani nezlobím. Takže jdu ležet, budu jen nakukovat a v úterý se mu nacpu do ordinace. kdyby se ještě něco dělo, tak půjdu hned zítra k jeho kolegovi. Snažím se být v klidu, neřvat, nešílet, ale moc se mi to nedaří, pořád se pozoruju a lezu do kalhotek. Tak pa pa a držte mi, prosím, palečky. Jé to je román :lol: …Zatím nekrvácím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.10.06 08:56

mišu, ježkovy voči, co se děje? popravdě naprosto nechápavě na to čučím, co píšeš.. jak se cítíš? bolí Tě něco? hlavně lež..to je masakr.. drž se..!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
8.10.06 09:08

misunka odpočívej…to bude dobré…to se u:,–(í… :wink: . Hlavně nic netahej a nikde nelítej…hezky nožky nahoru a klídek… :wink: Nech se hezky obskakovat. hele a nebyli tam 2??? To mě tak napadá, že se to to stává, že prostě jedno takto odejde, ale to už by asi Dr. zjistil dávno, co?

Mě se zatím už to špinění neobjevilo…ťuky ťuk… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.06 09:21

Byron

:) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

• Citovat
  • Upravit
807
8.10.06 09:32

musím říct, že jsem z toho úplně hotová.. :? to jsou věci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
8.10.06 09:55

Ježišmarjá, co to tady čtu!!!!
Misu drž se, odpočívej a hlavně nic nedělej. Určitě to bude dobrý, uvidíš.
Dej v úterý vědět co ti Dr. řelk. A LEŽ!!!!
Budu na tebe myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
8.10.06 10:27

Mišu, to je mi tak strašně líto, včera jsme pokecaly v dobré náladě a dnes tohle. Taky jsem jednorázově krvácela, ale v 6. týdnu, tak chápu jak se cítíš. Pár dní si poležíš a pak se to určitě uklidní. Tak vydrž, přítel se postará o Terku a ty odpočívej. Pa pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.10.06 12:59

Holčinky, díky moc, už nekrvácím, ležím, přítel mě obskakuje jako královnu a Teri je na víkend u babičky, přijede až v pět. Nic mě nebolí, jen občas trochu bříško, ale netvrdne. Zítra ještě budu ležet a pak se uvidí, co řekne doktor. pa, ještě navečer nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
8.10.06 13:01

kdopak si to tady dělá srandičky? Včera Jacob dnes Byron :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.10.06 18:09

Ahoj Mišu, je skvělý, že dál nekrvácíš, to nebude nic vážnýho. Zjistili ti u Teri proč si mohla krvácet? Asi je to něco podobnýho a vše bude OK.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.10.06 18:09

To jsem byla já, Jana28.

• Citovat
  • Upravit
1706
8.10.06 20:09

Misu, tak to je super…Kdyby to bylo něco vážného, to by tě určitě hned tak nepřešlo. Jo na to tvrdnutí je fobrý pít Magnesii…obsahuje hořčík. :wink:
Odpočívej a zítra podej hlášení jak to s tebou vypadá…Na vše se vyprdni…ono se to nepo…hlavně aby ty jsi byla v pohodě a mimi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí