Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
843
9.10.06 09:46

hehe, to je fajn… kšď to nikto neskúšal, tak to neznamená, že to je OK;o) to ja sa radšej držím toho, že keď je tam, že to neskúšali, tak to radšej nebudem skúšať ani na sebe;o)))
držím palce, aby žiadna z nás nemusela brať nijaké tabletky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.10.06 09:47

Velkým dětem po vitamínech nevěřte. Naše Hančí je typický příklad - 3,07kg po Materně a Prenatalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 09:56

Jeleno- muzes paralen sice v mensich davkach ale v tehu se klinde muze paralen !
nemocny chlap horsi jak ditko,znam ;)

Ibalgin- ne ve 3.trimestru ! tam fakt radej paralen.

Zabzulko- materna je dost silna, co se tyce vit. pro tehotne, ma jich nejvic i co se tyce mnozstvi, toz bych klidopido brala i jen obden…v prvnim trimestru kt. je za nama, jsem v praci dokonce maternu nedoporucovala- ma hodne vit. A. v 1.trimestru nejlepsi calibrum babyplan, ale ted po 12.tydnu uz je to jedno, ja sem tam zobnu gs mamavit- prinejhorsim doberu behem kojeni- ma dost vapniku ;),ale minuly tehu mi stacilo jedno baleni gs mamavitu 30tbl na cely tehu a malej mel 3,80kg :-)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 09:59

Materna…fůůůj…holky mě po tom bylo zle…bych se zeblila. Já jsem vůbec děsnej odpůrce chemickejch vitamínů.
Jenomže já jsem děsnej pojídač ovoce a zeleniny…klidně sním denně 7 rajčat 4 papriky a 10 jablek…jsem děsná… :lol:
A zastávám názor jíst ovoce a zeleninu z načich podmínek…co tu neroste, na to není náš organismus stavěnej…teda né ,žebych nezdlábla mandarinku…to zase jo…nic se nemá přehánět.
Holky i za války se rodili děti a my taky vyrostli bez vitamínů… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 09:59

dalif..díky za info.. budu to tak brát.. co se týče vitamínu A, tak tu už ta nová Materna nemá..jen betakaroten.. oni to nějak inovovali, teď už to není Materna, ale Centrum Materna..
v privním trimestru jsem brala Calibrum Babyplan, to si myslím stačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 10:01

Nito, stejný názor zastávám taky..co se týče toho ovoce.. moc těch mandarinek a pomerančů nejím..to spíš v zimě zblajznu pytlík kysaného zelí..ale teď nevím, nevím..
ale už to začíná..rajčata už nejsou tak voňavá, nektarinky už jsem několikrát koupila pěkně hnusné.. tak teď hroznové víno po kilech:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 10:02

Diky Zabzulko za info, ja uz nebyla v praci nepamatuju,takze to jsou mi novinky, nevedela jsem ze uz pozmenili Maternu, to je dobre.

malej unsul, jdu vyuzit umyt nadobi a poklidit bordel co tu od 5h od rana udelal 8O

cau D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:04

dalif…jj já to měla u prvníého těhu taky tak…měla jsem maternu, ale snad jen jedno balení a brala jsem to obden nebo snad jen 3* v týdnu…už ani nevím…
tehdá byla Materna hitem, teď už zase propagujou i jiné preparáty…
koupila jsem si Magnésii a lohním ji, prej je tam hořčík…

Daf…nevíš jak je to se zubama…mám obrovskej kaz,,,chudák zubajda mě mordovala, ale bolestí jsem nemohla vydržet, ona byla nešťastná, že mi to nemůže opíchnout…tak vyvrtala co jsem snesla a nacpala tam arzén nebo podobné svinstvo a že to snad umrtví, ale že neví, že by potřebovala vrtat hlouběji…ale to bych se tam fakt bolestí popo.....
Jenomže ten zub je citlivej i s tou vložkou mám pocit, že to neumrtvilo a děsím se tam jít znovu…a to se teda zubaře nebojím,… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:05

Zabzulka…neboj…teď jsou rajčata nejlepší…jsou to ty naše…polní od Znojma, ty já mám nejraději. Jenomže já jsem v těhu ujetá po rajčatech,…mňam, žeru to na kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:11

Jelno, kdepak jsi? Snad nepracuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.10.06 10:14

nito..jo? rajčata miluju úplně šíleně.. normálně je jím na kila, ale teď v těhu mi po nich občas bylo fujtajbl, tak jsem je trošku omezila..tak tlačím okurky, ty mám ráda..už jsem si ale dlouho neudělala rajčatový salát..asi se na něj vrhnu:)
dalif.. jojo, změnili to..teď to vypadá takhle.. http://www.obchod-zdravi.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 10:16

zubar - jo muzes si nechat pichnout Supracain- to ma snad kazdy zubar- teda v 2. trimestru, v 1. trimestru a 3. bych se bala, ale lepsi to umrtvit,nez aby se Ti tvorili endorfiny a vse mozne a ditko by bylo nervozni !!! a v 2. trimsetru klidne i ten Ibalgin- je i protizanetlivy narozdil od paralenu ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
9.10.06 10:18

ja mela atkove bolesti v krizi ze jsem si v 2.trimestru nechala i pichnout obstrik ;) a taky jsem mela havarku na kole v 5.mesici a bradu mi sili za umrtveni, bez nej bych to nedala ;) a malej je zdravej jak ripa.

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:26

Dalif…no vidíš to…a ona mi tvrdila, že mi to může ďobnout až v posledním trimestru…no až tam půjdu 31.10…to budu 15 +4 myslím…tak to už by šlo mi ďobnout ne??? Ona byla chudera celá vyděšená, prej, že někdo to v těhu píchá,ale ona ne…teda mě neopíchla zub ani jednou jo…to ten minulej by mi jinak zu nevrtal, než opíchnutej…Když mi to vrtala, tak mi normálka vystřelovaly nohy… :lol: asi jak mi zajela do nervu…fůůůj to byla bolest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 10:29

Dalif…mě boleli v 5 měsíci tak záda, že jsem lezla po čtyrech…tak jsme právě měla ten ibalgin…pak to totálně přestalo a Jakub je taky dobrej…jo a hned na začátku těhu jsem měla chřipajznu dokonce 2*.....a to já teda moc nemarodím, teplo tu jsem neměla snad 10 let až v tom těhu…já byla nějaká náchylná… :lol:

Holky tak vás nekoho bolej záda už teď? Mě teda jo…a ztaky mívám v břiše tlaky na všechny strany…i vaječníky mě ještě před 14 dny bolely :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí