Poradna duly
Jana Čurdová
Nita - snad se ti povede ta holčička já si nedovedu předatavit, že bych holčičku neměla je to tak sladoučká a krásně roztomilá ![]()
ahoj holky,
Nito já bych radši chlapečka.........tak si to prohodíme?
holčičku už máme a chlapečka jsme si přáli s manžou vždycky.......ale čekám spíš zase holčičku
,no jasně hlavně že je to zdravé,ale ![]()
Jelena…jééé to bylo na tebe a né na Dajaánu…
sem to ale popleta
Holky…noi jsem na to zvědavá…holčičku mám předpovězenou od kartáře…
a spermijky tam museli přežít pěkně dlouho…to prej bejvaj holky ![]()
Mě všichni říkají že teď to musí být kluk, když už máme slečnu, ale ve mě je furt ten pocit, že bych zase raději tu hoku. Nevím proč
![]()
Když jsme u pohlaví, zrovna včera jsme se s manželem shodli, že bychom raději zase holčičku, ale kluka budeme mít taky rádi.
Ahoj Bolero - zeptám se , omlouvám se že s tím zase otravuji, ale umí malá na nočník, možná jsi mi už odpovídala, ale nepamatuji si ![]()
SAAL - jsem na tom naprosto stejně jako ty. Mám úplně jiný těhotenství, takže všichni prorokujou kluka, a já protentokrát nemám pocit vůbec žádnej. Poprvé jsme si byla hned jistá, že kluka nenosím a te´d vůbec nevím, žádný instinkt nebo předtucha.
Jitu - manžel chce samozdřejmě kluka
, ale uznává že máme všechno pro holku a že by to bylo nejlepší, ale ve skrytu duše v něm hlodá červík nástupce ![]()
SAAL - nočník doma i na návštěvě v pohodě, občas nehoda. Ven jí ale plenku preventivně dávám, ale většinou zůstává suchá, čůráme před odchodem a hned po příchodu. Plenku dávám na polední a noční spaní. V poledne bývá suchá, v noci vždy prochcaná.