Poradna duly
Jana Čurdová
ZABZU - jdeš na jakou kontrolu?? Já nák nevím kde je ta tabulka už. Jdeš na NT???
Nebooooooooj, prcek je tam, hehe, taky sem tomu neverila, ale fakt na nás jukal....... s tou svou velkou hlavou přerostlou, jak říkal tchán… hehe
MISU - mazej! Sup do betle! Jééé, ty se máš......... taky bych zalezla.
Nejvíc ze vseho se uz tesim az budu doma s pupkem a vyprdnu se na práci, takze jeste do ledna-unora, pak leháro ![]()
mišu, ty se máš..já chcu taky hajíí..
jelčo, na NT už jsem byla, teď mi budou brát krev na triple testy a UTZ..
saal, právě, že o ničem nevím..to je na tom to nejhorší, člověk se cítí úplně normálně.. ale já jsem fakt strašan šílený..sorry, ještě vás znervozňuju
nevím jak vy, ale mi ná narostl pupek ted, nejde sfouknout ani! Uz ho nevtlačím. Páč když to zkusím, tak to bolí - Horácius se steká asi jak ho dlachním.
Takze asi su fakt těhotná.
Joooo, neska ve Špáru, hehe, sem si stoupla do fronty pro „10 položek a pro těhotné“ a pokladní na mě „vy ale máte více položek než 10“ a já s usmevem: „ano, ale já jsem ta těhotná, tak sem si sem stoupla“
Jeste mi vysekla vomluvu, HEHEHE.
Nevíte jeste vo nějakých výhodách pro těhule? Ze bych toho zneužila… he
ZABZU - já taky cítím akorát když na mě jde průjem. Jak si daleko ty? Se mi nezobrazuje tvůj metr.
Ty už chceš pohyby jo????????? Trochu brzo ne?
jelčo, metr dneska zlobí, kruciš.. dneska jsem 15+2tt.. břicho roste, ale fakt furt jen kolem pupku, tam dole to mám takové plošší..měla jsem tam dost vymakané svaly, tak jsem zvědavá, kdy to prcek prorazí
jelčo, tak to je dobře, že ti už vykukuje..jen tak dál
nito, taky jsi vyklepaná? já šíleně..někdy si říkám, jestli během těhu nepřijdu o rozum
![]()
Zabzu - když jde všechno v pohodě určitě bude i mimi v pohodě, jenom si děláš nervy a miminku se to nemusí líbit
Nemysli na to pořád, spíš mysli na to jaké to bude až budete spolu a budeš to mít za sebou
Já třeba mimi uvidím až za 6 týdnů asi a musím vydržet
máš štěstí že můžeš vidět mimi na každé kontrole ![]()
SAAL - já ted prcka taky uvidím asi az ve 20,.týdnů, eh, což je za 7tejdnů, mě klepne.....
ZABZU - a co se furt klepeš? Nejsi ty nákej nervák? Bud trochu flegmouš, jinak mladej bude vyklepanej po tobě, hehe
zabzo - mě taky zlobí že bříško furt nic, po tom co tady čtu nebo se podívám na fotky holek z března a já furt nic furt je to břiško ploché
a to prý u druhého mimi jde vidět dřív asi to na mě neplatí ![]()
jéé, sem tak zapůsobila na svědomí mého kolegy tady, že práskl s prací a šel dom ležet, hehe, hodnej kluk!
V minulé práci sem mela děsnýho kolegu, chodil s teplotama do práce, páč prý „doma ho to nebaví“ a roznášel to po kanclu, kolikrát sem to vod něj chytla, hnup to byl, jeste ze uz s nim nedelam...... vod dubna, zaplatpánbů!!
Jo, cca za 3tejdny jdu vybafnout na šéfa pravdu. Uz to mám sesumírovaný, eh.
DAJÁNO, kde se flákáš fůrt, he
Mě vyrostlo bříško, za poslední týden. teda je dost špekatý, ale už nejde zatáhnout…a dole je taková hmatatelná boulička…
To je asi Madla…Holky já jsem tak zvědavá co tam bude? Přeju si holčičku…a mám docela strach se zeptat co tam bude? Ale v tom 20 týdnu se určo…zeptám. No a jestli to bud emít camfoura, tak holt nic nenadělám, zapomenu jen na culíčky a panenky… ![]()