Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzi, predstav si, dnes mi na plavani rekla jedna instruktorka, ze uz se zacinam pekne zakulacovat
… ![]()
Klarisa - ahoj blondýno, viděla jsem fotečku bříška i maminky jseš kočka
Dneska nemáš fotku z ultrazvuku? Buď ráda, že nemusíš zase cedit krev když ti to vyšlo dobře
Ze mě sestřička vždycky roste když mě vidí a ví že jdu na krev, bere mi ji jenom v leže
strašpytel ![]()
Dajo - co ty kyčle, bolí Tě pořád? A co Ti dr. říkal minulý týden, od čeho to může být? Nějak mi uteklo, co jsi k tomu psala ![]()
Nita - to je kde z Vysočiny
jestli to není tajné, bohužel já to mám docela daleko ![]()
Klarisa - já taky nestíhám dočítat a co se potom dovím ![]()
klariso no to už je pořádnej plaváček
já teda myslela že trippletesty se dělaj každý těhulce prostě ze zákona…vůbec nezáleží na screeningu…asi chtěj ušetřit nevím…zkus si to zjistit a klidně si to vyžádej, to je vyšetření zdarma tak proč by ti to gyndr neudělal
pojištění si platíš tak co.....abys měla klid na duši ![]()
Nito tak to je dobře že už to přešlo, já být tebou tak zůstanu doma…domluv se s gyndr. proč jsi vůbec špinila? hematom nebo z jiného důvodu??? zeptej se ho co ti doporučuje a řiď se podle něj.....jestli máš v práci stresy že nevíš kam dřív skočit, nestíháš se najíst napít pauznout tak se na ně vyprdni…však oni to přežijou…
žabžo jj na ty kyčle…jeto prý hodně individuální ale kdyby to zlobilo furt a hodně tak je to indikace k císaři
takže jestli pro to můžu něco udělat, např být doma v klidu - tak budu a hotovo. šéfové jsou mi někde…a to pomlouvání přežiju
stejně budu muset pracovat z domova - částečně protože nemaj záskok za mě a nikdo jinej tu anglicky neumí
bohužel…takže část dne stejně strávím prací
asi zadarmo.v rámci nemocenský nebo nevím.....je mi blbý si za to říct o peníze navíc…ale asi se otrkám.....mám být doma v klidu tak práce počká. a jestli šéf chce abych dělala z domova? tak ať to sám navrhne i s výdělkem. jsem potvora ![]()
klariso máš fotečku?
saal, ahoj takyblondyno
… mne se zda, ze asi potrebujes nakou tu dioptrii
… jako kocka si teda nepripadam
… vis, ja nikdy nemela moc vysoky sebevedomi
… jinak dnes foto z ultrazvuku nemam
… si reknu az v tom 20. tydnu
.. ta moje dr. stejne nema extra fotky z toho utz, tak si pockam az na ten lepcejsi
… saal, ale odberu jsem stejne neunikla … brali mi na krevni obraz, protilatky, sifilis … a buhvi na co jeste
![]()
saal…co není může být ![]()
DaJana…no já bych se s tou prascí nenabízela, ale jestlo on bude škerat, tak jedině za penízky,…jinak se na to můžeš vyprdnout…kyčle máš jen jedny..
daji, ja si to taky myslela, ze delat musi … ale myslim si, ze to neni tim, ze by na mne chtela dr setrit, jeji sestricka je moji mamy spoluzacka … takze mne jen tak neodbyvaj … ale v tomdle screeningu jsem mela rozbor toho sameho jako v tripple testech edw synd, down synd a primo v zaveru od toho genetika je napsano, ze podle vysledku uz ten tripple test absolvovat nemusim, jen pokud bych si to sama vyzadala … tak nevim
… s Niki mi tohle nedelali, proto jsem pak byla na tripple testech … jsem z toho takova zmatena …
… bojim se,abych neco neprosvihla ![]()
nito dík za podporu
máš recht ![]()
klariso tak se zeptej třeba někoho jinýho kdo byl na screeningu zda mu dělali ty tripple testy pak? založ novou diskuzi nebo jukni zda už tu nějaká na toto téma není
určitě ti někdo odepíše
Klarisa - myslím že kočka jsi, nejsem chlap, ale mě se líbíš
už vím po kom je malá tak roztomilá ![]()
Musím končit malá se vzbudila jdeme ven, tak se tu mějte pěkně a ahoj ![]()
klarisa…neblázni…to vyšetření na jakém jsi byla nahrazuje i vyšetření plodové vody…další testy jsou zbytečný…nic lepšího není…i kdyby tripletesty vyšli špatně tak ty předcházející jsou tomu nadřazený…a pokud jsou v poho…tak to máš na 100%…
věř mi jsm půl doktora
Nitus, diky za uklidneni
… prave doktorka mi rikala neco o tom, ze tyhle ty vysledky jsou daleko presnejsi nez ten tripple test … no budu tomu verit
… kor jestli jses na pul doktor
![]()