Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
9.10.06 15:44

NITA - ehm, takze to nevís jiste, já se ptám proto, ze u exzamestnavatele jsem mela vykázanou jen základní mzdu, novej šéf mi ted vykazuje vsecko, ale nestihnu tu bejt 12měsíců nez půjdu na materskou. Si asi zavolám na socku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
9.10.06 15:46

děcka já mažu, pro psí žrádlo, pro psí známky, hehe.
Tak pá, se vopatrůjte baby milovaný těhotný pupkatý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011

hehe jeleno ty ses rozjela ;-) asertivně do života :lol:

zuzi vem ho sebou a basta. já pohyb viděla jen lehce..se tam vrtnul asi ve spánku a taky pak ten uzv z bříška sundal tak nevím ;-)

ta nemocenská se počítá trochu jinak. nevím zda je to jen u posledního zaměstnavatele ale dává to logiku tak asi jo. příklad:

děláš někde jen 10 měsíců, na pásce máš napsaný plat a odpracované hodiny plus také dny nemoci. no a oni na tý sociálce vezmou těch 10 měsíců, na dny - takže zhruba 10×25 nebo tak nějak…odečtou od toho ty dny nemoci a z toho ti udělaj výdělek na den. no a pak ti to propočtou první tři dny je to nějak málo - asi 25% z tohohle základu tuším, pak dalších 11 dní to je víc - tuším že 69% ale z 90% platu (teď se v tom vyznej ;-) ), no a pak při delší nemoci je to od toho 15. dne choroby 69% ze 100% platu. plus ti počítaj víkendy takže vlastně při dlouhodobější nemoci máš téměř 100% platu jako bys chodila do práce!!! ale je tam strop, myslím že 13.000 je maximum coti může sociálka měsíčně na nemocenské vyplatit :-( což je blbý no…pro některý…

zuzi kdybych měla homeoffice tak makam akorát pod tlakem páč žádnej dozor a já bych musela stíhat víc než v práci a navíc peněz by za to bylo míň než na nemocenský. a do toho nejdu. to mi za to nestojí. spíš jim občas helfnu při něčem urgentním a na zbytek prdím. ať si to zaříděj jak chtěj, můžou to poslat přes kolegyńku na slovači (pobočka naší firmy) nebo si prostě někoho honem najdou ať ty jejich přiblblý dotazy řeší někdo jinej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 15:55

Daj…jjj tak nějak to je…já už to mám rovnou na výplatnici…asi vypočítané z výplaty…na příští měsíce…né? Nebo na ten aktuální? A v podstatě to co je po těch 15 dnech je stejný asi jako mateřská ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 16:14

jůůů tady už nikdo není :?: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.10.06 17:19

Ahoj, dočtu vás až zítra, teď ale mám novinku, právě jsem se vrátila z hradu.

V 15tt+5 už jde poznat pohlaví - když je dobrý UTZ a šikovný pan doktor, všechno jde!
Culím se jak sluníčko a nemůžu přestat 8O 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 17:45

Jiti - ty už víš pohlaví??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 17:48

Já se bojím zítřka, je mi jak před zkouškou :( Snad to bude dobrý,už mi nic není. Prďola se dnes strašně vrtí. :lol: Zítra se tak po deváté ozvu. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 18:07

Jiti…ty se máš…pověz copak to bude??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 18:08

misu…neboj bude to dobré…já taky neměla žádný hematom. prej to bejvá z čípku :wink: a to mimi nevadí a je už dost velké aby se tam udržel i při krvácení…teda kdyby náhodou, ale to se nám tu přeci vůbec nikomu nestane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
9.10.06 18:18

Tak jsem z toho jelena…nakoukla jsem do čekatelek…a oni se přesunuli někam k misorce…Chápete to někdo? Proč vlastně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
9.10.06 18:29

Holky, hrozne se omlouvam, ze jsem se najednou tak vytratila … ale nejak mi posledni dobou pada pripojeni :( :( :( … tak ja jdu docitat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
9.10.06 18:37

Jiti: ty uz vis, co to bude 8O :wink: ??? Tak se pochlub :) ! Mne dnes dr. taky delala utz, ale ma takovej nic moc ultrazvuk … tak jsem ani doktorku nepremlouvala, aby se poradne podivala :wink: :wink: … tak musim pockat az do toho 20. tt …

Misu: na zitrek ti drzim palecky!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
9.10.06 18:39

Nito - a prohlížel tě doktor? Poznal,že je to z čípku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí