Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
10.10.06 09:28

chjo, ty gatě..já asi půjdu do těchle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35

Ahoj holky, ráda bych se k vám připojila. Jsem 13+1, termín máme 16.4. a čekáme dvojčátka. Doufám, že mě mezi sebe vezmete. Jsem ráda, že jsem vás objevila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436

nita
já bych radši spíš přes břicho, budou vlastně hlavně na zimu, tak aby mi nikde netáhlo
no řekla jsem si, že po kontrole oběhnu obchody ať mám představu a jestli nic nenajdu, tak to objednám na netu

manžel už je na moje „po kontrole“ trochu alergický, prohlásil, ať se na to vyprdnu a co potřebuju, ať koupím hned, že jestli to (teda ťuk ťuk) nebudu potřebovat teď, tak později určitě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 09:29

sorry
http://www.tehulky.cz/cl/oc/21.jpg takhle chodím oblíkaná i normálně :)
jelčo, lacláče se mi taky nelíbí..je to určitě hrozně moc pohodlné, ale můj styl to není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 09:31

daniko, skvělý..první dvojčátka v partě..
vítej :lol: :lol: tak jak Ti je? povídej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 09:32

ZABZU - gatě zupr, ale jak sou řešený v pase??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436

ahoj daniko
jéé dvojčata,, ty tu ještě nikdo nnečeká, jsi jednička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224

DANIKA - čáu, kde se tu bereš? :D Vodkad si? Vítej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 09:34

jelčo, právě že dobře..kukni..
http://www.tehulky.cz/oz/toulon.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
10.10.06 09:34

žabžu
mně se líbí docela chic
http://www.tehulky.cz/d.htm?z=15

potřebuju černé nebo prostě „slušné“ do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 09:35

moc se mi totiž nelíbí ty elastické v:,–(ky..jak se to přehrne přes břicho..
daniko, jak jste reagovali na to, že tam jsou dva.. toho mého by kleplo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
10.10.06 09:37

Holky, díky za přivítání :D Po počátečních problémech (trochu jsem špinila) se máme dobře. Je mi 31 a jsem z Brna.
Ze začátku to pro nás byl trošku šok, ale jsem rádi, protože se snažíme už strašně dlouho. Žádný další děti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 09:39

zuzi, ty jsou taky pěkné..na těch těhulkách mají hezké věci.. jestli potřebuješ slušné do práce, tak je to jasné..u nás se naštěstí na tohle nehledí, tak si můžu vybrat sportovnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.10.06 09:43

daniko, to se Ti vůbec nedivím, ty brďo, snažíš se a hned zaděláš na dva :lol: ale je to super, že jsi tady a v pohodě..a další Brňanda, že Jiti a Jelčo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 09:45

Ahojky, jsem tu, jen teda nevím, jestli budu bulit nebo se smát. prohlížel mě jiný doktor, ale super. V zrcadlech dobrý, žádný krvácení, pohmatem taky dobrý. Pak dělal utz, placenta je na zadní straně, to je taky moje jediný štěstí, že není přes jizvu a pod ní je těsně u hrdla 20×7 mm velký hematom. Takže příčina krvácení je tady :cry: Ještě prý můžu dost špinit, jak se bude ztrácet a nebo taky ne. taky můžu začít znovu krvácet a to je na příjem :cry: Jinak jsem si nechala udělat fotečku, zdaleka není tak pěkná jako ta předchozí, Hopík se nechtěl fotit. Krásně otvíral pusinku a pil vodu :lol: a hlásil se jako ve škole. Viděla jsem i chodidlo s prstíčkama. Ptala jsem se na pohlaví, ale mrňousek zrovna seděl na tom hematomu a schovával si prdelku, takže vím prdlajs. Doktor si ještě udělal další dvě fotky a dal si je stranou, nevím proč, ani je nedal do karty jako důkaz hematomu. Mimísek je velkej od hlavičky po zadeček 10 cm, s nožičkama 16 cm, takže už dost.
Sestřička si mě pamatovala od minule, že byl utz krásně vidět a přišla se podívat. Tak jsem jim říkala, že mu říkáme Hopík :D a že mi včera dělal boule na břiše. Docela se divili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí