Poradna duly
Jana Čurdová
taky hlasuju pro tvarůžky.
Teď jsem byla ve školce, chodím jak podělaná aby to náhodou moc nedrncalo s placentou ![]()
Tak já bych šla do toho kuřete na paprice, ale bez knedlíků snad s těstovinama
Tvarůžek fůj to tak smrdí ![]()
saal - tvarůžek je mňam a je strašně zdravej, hned bych si dala. Já dnes nemám oběd Žán je v práci ![]()
klarisa
díky za tip, kouknu se tam
jinak učím jazyky (francouzština, čeština, angličtina - letos v tomhle pořadí
)
v kurzu by myslím přežili i slušivé tepláky, ale chodím do firem a i když by určitě nic neřekli, mezi těma kravaťákama a kostýmkama bych nepůsobila nejlépe ![]()
a na sukně já moc nejsem
jinak si k obědu dělám rybu s citronovo-koprovou omáčkou a bramborovou kaší
je to teda zmrazená hotovka, ale ňamka
Zuzi … ja si furt nemuzu vzpomenout na ten nazev
… ale mam to skoro na jazyku
… uz vim
TVERET se to jmenuje
… francouzstinu … joooo, tu jsem se ucila 8 let
no a ted uz umim naprosty houby
… jeste ze se aspon trochu domluvim anglicky … i kdyz tu jsem se ucila od 3. tridy na zakladce, na stredni i na vejsce … a stejne
no desne se stydim … jsem proste lempl
![]()
SAAL - vyhrálo kuře na paprice, ale byl to takovej vodovej fujtajbl, je z tý hospody uz hrozná vývařovna, i ten vývar byl vodovej.
Syrečky bych si nedala, smrdí to jak však víte co, a to narozdíl vod mejch psů prostě nežeru (to i to)
![]()
Tak já toho mýho držím furt na samotce a na tyči a v rukavících s rouškou mu podávám čaje a léky, HEHE.
Spí furt na nafukovací velké matraci. Na chudáka v noci v obýváku svítí ouplněk a k ránu světlo z velkých voken (nemáme tam záclony), ale už si zvykl, hehe.
Ale má u sebe televizi, takže už moc neprotestuje.
Já se zatím rozvaluju ve veliké betli v ložnici, jeste nevím jestli ho tam zase nekdy pustím, hehe.
Jinak je mi uz dobře, první noc co kcípal, se o mě taky pokoušel nemoc, ale zřejmě pomohly těhu vitamíny či Actimel nebo hromady ovoce co jím.
Jelen - to je snad jediný jídlo, který nejím, vlastně ještě nejím králíka ![]()
Nevíte někdo jak Dajana? já jsem dnes z tý kontroly nějak mimo. Už byla u doktora?
Misu: ja v sobotu delala lososa s bazalkovo-citronovou omackou
a mnamky mnamky … docela se mi to zdarilo ![]()
Klari - jé mňamy, už se mi ohřívá polívka. akorát nevím, jestli bych doma s rybou pochodila, u Terky určitě ne, u přítele asi jo, ten nemá rád akorát těstoviny
Misu: tak dobrou chut k polivce
… testoviny
… ty ja zas miluju ![]()
Klari - dík, už jí tlačím, je dobrá, vařil Žán
já těstoviny taky miluju