Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
10.10.06 12:12

taky hlasuju pro tvarůžky.
Teď jsem byla ve školce, chodím jak podělaná aby to náhodou moc nedrncalo s placentou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
10.10.06 12:15

Tak já bych šla do toho kuřete na paprice, ale bez knedlíků snad s těstovinama :D Tvarůžek fůj to tak smrdí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 12:19

saal - tvarůžek je mňam a je strašně zdravej, hned bych si dala. Já dnes nemám oběd Žán je v práci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
10.10.06 12:20

klarisa
díky za tip, kouknu se tam
jinak učím jazyky (francouzština, čeština, angličtina - letos v tomhle pořadí 8) )
v kurzu by myslím přežili i slušivé tepláky, ale chodím do firem a i když by určitě nic neřekli, mezi těma kravaťákama a kostýmkama bych nepůsobila nejlépe :lol:
a na sukně já moc nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
10.10.06 12:22

jinak si k obědu dělám rybu s citronovo-koprovou omáčkou a bramborovou kaší
je to teda zmrazená hotovka, ale ňamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 12:33

Zuzi … ja si furt nemuzu vzpomenout na ten nazev :oops: … ale mam to skoro na jazyku :lol: … uz vim 8O 8O 8O TVERET se to jmenuje :) … francouzstinu … joooo, tu jsem se ucila 8 let :) no a ted uz umim naprosty houby :oops: :oops: … jeste ze se aspon trochu domluvim anglicky … i kdyz tu jsem se ucila od 3. tridy na zakladce, na stredni i na vejsce … a stejne :oops: no desne se stydim … jsem proste lempl :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 12:34

zuzi - ty mi děláš chutě, asi si ohřeju aspoň polívku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 12:39

SAAL - vyhrálo kuře na paprice, ale byl to takovej vodovej fujtajbl, je z tý hospody uz hrozná vývařovna, i ten vývar byl vodovej.
Syrečky bych si nedala, smrdí to jak však víte co, a to narozdíl vod mejch psů prostě nežeru (to i to) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 12:43

Tak já toho mýho držím furt na samotce a na tyči a v rukavících s rouškou mu podávám čaje a léky, HEHE.
Spí furt na nafukovací velké matraci. Na chudáka v noci v obýváku svítí ouplněk a k ránu světlo z velkých voken (nemáme tam záclony), ale už si zvykl, hehe.
Ale má u sebe televizi, takže už moc neprotestuje.
Já se zatím rozvaluju ve veliké betli v ložnici, jeste nevím jestli ho tam zase nekdy pustím, hehe.
Jinak je mi uz dobře, první noc co kcípal, se o mě taky pokoušel nemoc, ale zřejmě pomohly těhu vitamíny či Actimel nebo hromady ovoce co jím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 12:44

Jelen - to je snad jediný jídlo, který nejím, vlastně ještě nejím králíka :P

Nevíte někdo jak Dajana? já jsem dnes z tý kontroly nějak mimo. Už byla u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 12:45

Misu: ja v sobotu delala lososa s bazalkovo-citronovou omackou :wink: a mnamky mnamky … docela se mi to zdarilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 12:48

Klari - jé mňamy, už se mi ohřívá polívka. akorát nevím, jestli bych doma s rybou pochodila, u Terky určitě ne, u přítele asi jo, ten nemá rád akorát těstoviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
10.10.06 12:54

Misu: tak dobrou chut k polivce :wink: … testoviny :wink: … ty ja zas miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
10.10.06 12:55

Klari - dík, už jí tlačím, je dobrá, vařil Žán :lol: já těstoviny taky miluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
10.10.06 12:58

Kde je Dajána? Kde zas lítá babka jedna podšitá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí