Poradna duly
Jana Čurdová
Misu - my byli teď nedávno v Č.T. a taky jsem si říkala, kde asi bydlíš
Já bydlím kousek dál od silnice, ale když opadá listí, je to docela vidět - mezi Penzionem Hůrka a základkou na kopci žlutej domek ![]()
šmárjá, já mám snad vši nebo co, se furt drbu na hlavě. Jak se poznaj vši?
hehe
Holky s klukama to není tak hrozný
…byla jsme chvilku v šoku…doma jsme byli dvě holky…ale zvládla…piňdíka jsme nepřetakohovali asi ve dvou letech se mu nějak zanítil, tak mu ho Dr trošku přetáhnul a namazal a bylo dobře…ukázal, jak ho mám přetahovat a oplachovat čistou vodou každý den a přetáhnout jen to co jde…teď mu jde skoro celej zbývá jen kousínek a jen na některých místech…Ségry klukovi to ve třech letech trhnutím přetáhli a bylo to… ![]()
Jo ještě…na zanícené piňďoury je nejlepší heřmánek…párkrát za den vymáchat a je zase fit…úplnej zázrak.
Jo a s holkama? Ségra se něco s dvouletou neteřinkou nachodila na gyndu…to teda taky nic moc ![]()
tak jdu do hola, he.
šmárjá já kcípnu z tý práce tady, proklínám kolegu, doprcic...... mi tu nechal práce a jeste mi poplival telefon, snad to nechytnu…
den blbec a mám chut na broskve......... a zádný nemámm
NITA - šmárjá, tak já nechcu ani kluka ani holku. Co teda budu mít? ![]()
jelčo..ty budeš mít mimozemšťana..to je jasné
to mi právě kámoš, který má doma dceru vykládal, že mít holku je fakt šílenost.. radši ten kluk, má to v životě jednodušší, ušetří za vložky a tak..
on je fakt exot..ten kolega ![]()
já bych chtěla, kdyby to byl kluk, aby ho měl velkého a dokázal se v životě pro:,–(it.. a aby byl šťastný..
ale to i s holčičkou samozřejmě
![]()
Tak mi kámoška sehnala srpnovou Burdu, je těhotenská…tak budou střihy…jupííí to mám radost…třeba konečně něco spíchnu ![]()
ZABZU - a holčička samozřejmě taky aby ho měla velkého nebo co jsi myslela? hehe
jo, tááák, naše Lenička by chtěla velkýho pinďasa
![]()
Ten můj měl ve 4 týdnech už dva cenťáky, heč!
Romco, no jasně..protože, ač se pořád tvrdí opak, já jsem přesvědčena, že u většiny chlapů je to alfa a omega ..a podle toho jsou pak sebevědomí nebo ne..
![]()
NITA - tak pak dej vedet cos tam nasla! Ale do šití se mi teda nece, to už je za mnou ta šicí léta, hehe
jelčo, hele, nepruď, doufám, že holka pinďoura mít nebude..to je proti přírodě ne?
ta by mohla být zase dobře stavěná, holt, je to přece jenom důležité ![]()
jojo, žabža by chtěla pro svého chlapečka jen to nejlepší
![]()
zabzu - JÁ CU TAKY PINDOURA!! At si mám s čím hrát ![]()
To už mi asi nenaroste co…