Duben 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
807
11.10.06 08:45

mišu, to je dobře, že jsi v pohodě.. mě ten kopeček uchvacuje, furt mám tendence si lehat a hladit ho.. ale překvapilo mě, že je to tam celkem citlivé..když na to šáhnu, tak je to jiné než jinde na břiše.. dneska ráno jsem dostala depku, chtěla jsem jít v jedné sukni na gumu, kterou jsem si koupila ve Francii a nepřetáhla jsem ji přes boky..teda přetáhla, ale byla mi malá..tak jsem naštvaně vyházela všechny možné kalhoty a sukně, které mám..nic jsem nedopla, tak jsem si nasraně natáhla šaty a šla do práce zmrznout.. tak jsem to spočítala..v tuto chvíli můj nositelný šatník.. (myslím od pasu dolů :) činí..jedny bokové pláťáky, jednu sukni na gumu, letní :? a jedny šaty ve kterých teď jsem.. to je masakr!!!!
nituš, s tou nemocenskou, uvidím, jestli na těhule kontroly chodí..ještě jsem nedostala nemocenskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 08:50

Zabzu - můj šatník od pasu dolů - letní kalhoty ve kterých ráno můžu zmrznout, ale nepadaj mi a těhotenský rifle, který můžu nosit jen odpoledne když se víc vykulí bříško a nejsou mi volný :cry: Ale teď už to bříško poroste hodně rychle a bude zima, takže budu mít jedny kalhoty. Jiný ale nehodlám kupovat, musím to vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 08:53

Jestli si dobře pamatuju, tak při prvním těhu jsem povolovala kalhoty zhruba každý týden. byla tam v pase taková ta povolovací gumička na knoflíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 08:57

ZABZU - ale kdepak!! Já su celý těhotenství NAPROSTO V POHODĚ!! Zádný nervy, furt klídek, furt se culím (což běžně nedělám, i vcera starej prohlásil, ze KONEČNE JE ZE ME PRIJEMNA BABA, hehe), takže absolutně žádný nerv. Ale vcera se hodil kolega marod, a vsecko je na me. Neska se hodil i brigádník marod a TED BUDU TAHAT 18kg BALÍKY SAMA ASI NA POSTU!!! Neívm jak z toho ven??

Du kcipnout nekam, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.10.06 08:59

mišu, tak to jsme na tom stejně :lol: jelčo, přidej se se svýma bokovkama do klubu mrznoucích..ty brďo, tady u nás ještě netopí, chjo, všichni jsou nachcípaní a já nevím, co mám dělat, abych to nechytla..
jojo, už jsem kukala na různé bazary, chcu i podprdu, ale ne bílou..myslíte, že se dá něco sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 08:59

Jelen - nééééé, tak těžký balíky :! :! :! V žádným případě. To ti nemůže nějakej chlap pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
11.10.06 09:00

jelčo, s těma balíkama se nějak vymluv..nebo je tam dokopej, hlavně je netahej.. to je dobře, že jsi příjemná..já su taky příjemná…někdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:01

Zabzu - já myslím, že podprdu určitě seženeš. já musím vyhrabat ty svoje kojící, budou asi v dost bídným stavu, nosila jsem je už v těhu i s vložkama na kojo, teklo mi mlíko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:08

ZABZU - MISU: já su naprosto v prr…eli s voblečením, totálně! Mám 1 (slovy: JEDNY) kalhoty, letní, bokovky, který sem si nedávno koupila za tři kila. Je to plátěný nebo len, prostě sou lehký jako vánek. Kdyz si do nich dám punčocháče-silonky, tak ty mi sou do pasu a k tomu ty bokovky, takze vypadám jako idiot, tak přes to nosím nákej svetr. Jenze ty punchochy se mi vrývaj do pupku a mám tam pak čáry včetně mladýho, kterej je pak pruhovanej žejo.

Jinak se do ničeho nevlezu, teda prdeli a nohama jo, ale pres pupek to nezapnu třeba o 10cm.
DO letních sukní a šatů nelezu, to je ted nesmysl.
Tak nevím? Asi fakt vyměknu a koupím si už těhu gatě........ za 1450, me hrábne........................................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 09:09

jelena…ono to s těma kačkama není o tolik…pokud marodíš na trvalo, je to skoro jako když chodíš do práce a když spočítáš dopravu a a čas… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
11.10.06 09:09

včera mě strašně naštvaly učitelky ve školce. když jsme ráno s Teri vyrazily do školky, tak byly 3°C, Teri měla rifle, tričko s dlouhým rukávem, mikinu s kapucí a takovou teplejší budndu. Asi v deset šly na procházku a učitelky jim řekly, že si nemaj brát bundy, že maj jít jen v mikině. No kolik mohlo být stupňů - 10? Teri říkala, že jí byla zima :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:11

balíky tahat nekci, když jdu na celnici, tak celníka dycky dotáhnu do auta, hehe, at se de mrknout na zboží, mu řeknu, ze su těhu, hehe.
Ale na poště mi to nikdo neodnese. SEm se právě domluvila s druhým brigádníkem, ze ho poslu na postu az v pátek, holt ten export počká, se nepo a tahat to teda nebudu, to mi za to nestojí.

Jak ted vodpadla DAJ, tak teda je mi ouzko, člověk si říká, co se muže prihodit me? Abych to jako v práci vcas rekla a meli cas si nekoho najít jako, abych pak nevodpadla ze dne na den........
Cca do 14dnů jdu s pravdou ven........ eh, kruci, prt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:12

NITA - kolik je to % na nemocenské? 60 ? To ej málo… já este počebuju nákou kačku, neco splatit, nez definitivně lehnu.. teda porodím, he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
11.10.06 09:13

teri…no mě ty učitelky taky rozčilovali…kdyby na ně dohlídli aby měli šály a čepice pořádně přes uši, ale to nééé…klidně je nechaj rozmáchat a oni tam pak jsou v těch mokrejch ponožkách…se vždycky visela u stropu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.10.06 09:14

MISU - bych se teda ozvala!! Bych tý krávě úči něco řekla !!!

(su neska naprdlá, takže mi klidně dej na tu úču číslo, jí zavolám za tebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí