Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky!
jiti
super, že už to víš, tiše závidím
a ještě lepší, že ti to takhle pěkně vyšlo!
jinak manžel je již informován (že asi nic moc neuvidí), ale přesto půjde! ![]()
po příští kontrole, jestli bude vše ok, to asi už začnu říkat na potkání, stejně si mě všichni zkoumavě prohlíží a nejspíš přemýšlí, jestli jsem tak tlustá ![]()
jo a pleť se mi mastí příšerně
včera jsem už psychicky nevydržela a za hříšné peníze koupila bahenní masku od ahavy (vzpomínka na pubertu - ta jediná pomáhala),
a hned včera jsem se napatlala, to bylo mastných flíčků!
začnu obden a uvidíme, jestli to bude mít nějaký dlouhodobější účinek ![]()
jelena
jednou jsem zkusila punčochy (ne punčocháče) a už si ani jiné nekupuju, a pro těhu budou taky jak stvořené!
mimojiné se nemusí svlíkat, když jdeš na záchod ![]()
JITI - já teda žádný mejly z rodiny nekcu, natož¨aby mě uráželi VETERAN MUM, hehe
Já kcu taky pindíka, co mám dělat??? béééééé
neznáte někdo v praze dobrý obchod s těhu věcmi, potřebovala bych nějaké slušné kalhoty, protože svoje teď sice obječu, ale nevydržím v nich dlouho sedět ![]()
ZUZAJDA - co je to za punčochy? S čůrací-šukací dírkou? hehe
ZUZ - šmárjá v praze!! Tam je jich aspon tisíc. Si najdi na internetu ne? Zadej do gůglu těhu hadry a Praha a máš to. Já v Brně našla zatím jeden vobchod, mám tam predrazený lacláče. Se mi líbí sukně těhulovská, ale v tom mi bude kosa v zimě, ne? A kalhoty s krtečkovským laclem se mi nelibí, to bych vypadala jak baba z vesnice…
Jelena to jsou prostě jenom vysoké podkolenky
, ale jinak se dělají těhu punčocháče a jsou super…
a za pár kaček
Tak tady je jeden super obchůdek…mají to i v obchodech, ale podstatně dražší
Jeleno - těhusilonky jsem tady už řešila, ale nikdo na to nereagoval
. Tak jsem si je našla sama - normálně v galanterce prodávají silonky s klínem v pase, jmenujou se myslím Mamina. Jsou bezva! Mám je doma.
Nito, jojo, maily z rodiny dlouho psali, že jsem v 1. trimestru.. teprvá snad před týdnem se to překulilo do druhého..
jelčo, čuus..hele, punčochy pro těhule prodávají..takové ty silonky, stojí asi pajdu, už jsem si jedny koupila..akorát bych pak chtěla nějaké teplejší.. s těma kalhotama mi nemluv..taky mám jedny, co v nich furt chodím a klepu kosu..říkala jsem si, že si objednám nějaké těhu..akorát všechno chci udělat až po kontrole, mám takový mezník:) a to jsem si slíbila, že pokud to dopadne dobře, tak koupím něco ufounkovi..takže to bude rozhazovací den..teda doufám ![]()
jsem normálně strašně moc unešená z té boule..furt ji hladím a ohmatávám..ještěže máme v práci ten divan
![]()
nita
díky, ten odkaz už tu někdo dával, mám ho v oblíbených, ale moc tam ty kahoty detailně neukazují, tak jsem je zatím odsunula
zuzajda…mají ty stránky nějaké předělané a ty gatě jso zam idět lépe…kámoška má ty s tou vykrojenou špičkou, v černé barvě a moc si je chválí, ale v obchodě za ně dala 1300,– ![]()
zuzajda od stránky 18 nebo 19 jsou jedny hezčí než druhý, ty tam totiž dřív neměli ![]()