Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko holky!
tak vás opět zdravím z pracovního procesu, doufám, že je všechno ok u mišunky a Jiti..myslím na Tebe s kontrolou:)
holky, jak se pozná, že tvrdne břicho? dost debilní otázka.. ale normálně dneska jsem už měla dvakrát pocit, že mám takový tlak v podbřišku.. nebolí to, ale je to nezvyk..
Přeju dobré ráno a jen samé dobré zprávy! ![]()
Misu - držím palce, aby už se krvácení neopakovalo. Já jsem od 10tt už nekrvácela, tak snad už to přešlo. Odpočívej!
Zabzu - tvrdnutí nebolí, je to takový zvláštní tlak v bříše, jako když se ti to tam celé sevře. Občas to mám. Nevím, jestli to říkat doktorovi - to by mě asi nechal hned doma a to je fakt ještě dost brzo… Na kontrolu jdu až večer - výsledky budu hlásit. ![]()
Jiti, čauki..hmm..tak to mám taky.. není to nějak brzo? myslím to tvrdnutí..celkem mě to vyplašilo..
jejda, mi se tak nechce pracovat
Až tu chuť do práce najdeš, napiš, kde to bylo - taky by se šikla
.
Navíc tento týden mám pěkný fofr, tak se mi nic nechce. Dvakrát jdem plavat, máme dva koncerty se sborem a musíme vyřizovat technickou na auto a odhlašovat Telecom…
Ahojky, podávám hlášení, že po dobu mé nepřítomnosti u počítače se nic zvláštního nestalo,jen když se utírám, tak mám trochu zbarvený výtok, ale fakt jen trošku. už chci zítra kontrolu!
mišu, to je dobře.. strašně by mě zajímalo, čím to může být..
Jiti, ty brďo, máš toho požehnaně, já včera jenom uvařila oběd a pak se zase bezostyšně válela.. akorát tento týden to bude taky mazec..já už chcu taky kontrolu..začínám zase šílet..
tak jsme o víkendu byli na moravě ve sklípku na ochutnávce
já jsem byla sice ochuzena, ale aspoň jsem dostala ochutnat hrozny různých odrůd - s těmi kupovanými se to teda vůbec nedá srovnat!
a pak jsem taky očichávala a i jen pouhým čichem jsem odhalila nejlepší víno ![]()
mišunka
jen pěkně odpočívej, ať už se nic takového neopakuje
a držím palce na zítřejší prohlídku
a ještě mám dotaz :
volala jsem do ordinace, že mám jít na ty krevní testy a jestli mám jít na lačno a tak
a v podstatě jen tak řečnicky jsem se zeptala, jestli můžu vzít sebou manžela, že by rád viděl UZ a sestřička říkala, že stejně nic moc neuvidí, žádný ručičky ani nožičky jen pahýlky a že lepší to bude až v 16tt! ![]()
V té době bych měla být 12tt+1 (minimálně). Koukala jsem na vaše fotečky a připadalo mi, že už je mimi celkem dost vidět, ne?
tak nevím ![]()
takovou práci mi dalo ho naočkovat, aby ho to zajímalo a teď mu mám říct, že to nestojí za to???
Zabzu - mě taky děsně zajímá, čím to je, ale z placenty snad ne, to by byl docela průser, hematom tam není, nebo aspoň nebyl. Taky doufám, že se nezačínám otvírat, to bych musela na steh. Teri držela dobře, až moc. Snad mi jen praskla nějaká cévka v čípku nebo tak něco. Mám v průkazce napsaný placenta na PS - přední straně , zasahuje do - te´d nevím co, ale asi je ještě trochu přes hrdlo, to se vytáhne. Bojím bojím. K doktorovi vlítnu hned zíra v osm, až odvedu Rézi do školky.
misunka…tak to už bude dobré…já měla minulý týden taky ten utírací výtok
a ascorutin mi pomohl a je to dobré…ať ti ho někdo koupí v lékárně…já to brala 3 * denně 2 tabletky u Jakuba taky…je to neškodný… ![]()
Jo a holky na to tvrdnutí je dobrá ta Magnésie…jednu denně vypít… ![]()
Zuzi - ahoj, u nás byl vidět mimísek krásně i s prstíčkama, nenech se odradit.
Nito - ahoj, díky za tipy, zítra si to koupím nebo vlastně můžu pověřit přítele až půjde do školky
zuzi, já v tom týdnu viděla na UTZ nožičky a ručičky, hemžení, ale prstíky nee.. ale i tak to stojí za vidění.. navíc jsem slepá jak patrona a telka byla celkem daleko, takže bych asi viděla víc, kdybych to měla u nosu..
mišu, já bych to taky viděla na čípek.. z něj jsem mírně špinila po tulení.. tak do 11. týdnu..teď ťukám a nic..akorát je pondělí a já mám pocit, že to do čtvrtku nevydržím..
cau, jste velice plodne, fakt nestiham cist. a to mame dlouhy dny, pac malej vstava v 5.15h i kdyz je tma ![]()
dnes jsem byla na UTZ- maly,a nejdriv lezel,ale pak se hejbal a dr. nemohl zmerit hlavicku…ale vse ok, srdicko bije, je zivy, ja se tesila na KLIDNE dite, nejaka zmena proti Vitkovi ![]()
chtel me poslat na Downa- krevni testy,ale stejne jako u Vitka jsem odmitla a pujdu az na vyvoj.vady - velkej UTZ ve 20.tydnu.
toz at vsici mate dobre, a vsechny krvaceni skonci…fakt je dobry brat ten horcik- bud tabletky, nebo sumive nebo pit hodne Magnesii.
cau D
Zuzajdo - já bych tam manžela určo vzala - já jsem byla v 11tt+5 a byly vidět i prstíky (jako tečky, doktor je všechny počítal).
misinka…vůbec nic neodkládej…ať to pěkně chlap koupí…accoritin stojí 21,–
a je to vlastně vitamín C s něčím na spevnění žilek.
Holky poraďte mi s tou kyselinou listovou, já tedsa žádné vitamíny neberu, maslím, že když teď bylo hodně zeleniny a ovoce..tak by to mělo stačit…teda laespoň jsem to někde četla…a kdybych chtěla tu listovku na:,–(it…tak není pozdě? A kdes e to koupí a v jakém skupenství
a co to patvora stojí???
Já sjem teda zelenino a ovoce žrout…tak snad jsem nic neprošvihla ![]()