Poradna duly
Jana Čurdová
Mišu, koukala jsem se do tabulky, ty jdeš na kontrolu až 26.10. To je strašně pozdě, co tripple testy v 16. týdnu? Já jdu už v úterý.
Jani - já jdu na tripple ve čtvrtek, myslím, že to v tabulce je a pak právě na ko až pro výsledky
Aha, tak to jsem asi přehlídla. Máme stejný TP, tak máme i podobný kontroly. Mě řekla, že si na výsledky mám zavolat asi po třech dnech. Pak půjdu na ko asi až ve 20. týdnu i s velkým UTZ, tam snad konečně uvidíme „kávový zrníčko“ ![]()
Ta fotka nějak vypadává, chvíli tam je a chvíli ne. To budeš mít výsledky tak brzo? ty moje budou tak za deset dní. To se asi uhlodám ![]()
Ten můj chlap tady na mě doráží, ať prej napíšu, že na něj nemám chuť
tak to tu má
![]()
Fotku vidím, no jednoduchý to mít tvoje mamka nebude ![]()
Nevím, jestli nekecám, ale fakt si pamatuju tři dny. Já ale chodím do většího gyncentra, kde mají i laboratoř, takže to nikam necestuje a je to asi kratší. Neboj, není důvod, aby nebylo vše v pořádku. Zdravý holky už máme, tak druhý bude taky.
S tou váhou se uvidí po 20. týdnu, pamatuji si, že jsem se při prvním těhu taky ze začátku držela a pak jsem od 25. týdne do 32. týdne přibírala kilo týdně ![]()
Tak tomu svýmu chlapovi vyřiď, že můj manžel trpí úplně stejně
. Nechcou si pokecat a zazoufat si spolu?
![]()
Jani - já už jsem s váhou tak 2 -3 kg pozadu, ale vůbec mi to nevadí, mám zásoby
. Já jdu na krev do odběrnáho centra a posílají to do Litomyšle, tak než zase výsledky dorazí zpátky, tak budu šedivá. U terky mi totiž vyšly blbě
na rozštěpový vady
Jani - my máme opravdu hodně společnýho, stále společný zájmy
![]()
Rozštěpový vady se přeci dají už poznat na UTZ ve 12. týdnu, ne? Nebo si to pletu? Hlavně, že to byl planý poplach, musela sis vytrpět
.
jani, to by byla sranda.. no, já jsem fakt zvědavá, co to bude.. dneska mám takové furt tetelení v břiše.. přirovnala bych to tomu, jako bych byla nervozní a furt se mi chvěly vnitřnosti..jsem z toho jelena.. (sorry jeleno ![]()
mišu..ten patchwork je fakt nádhera, nádhernááááá!!!! no, já se na to musím taky kouknout, úplně mě to bere.. ale drbkat se s tím? uf..
jani, na tripple jdu taky ve čtvrtek, jak mišu, tak se budeme hryzat spolu..ty se máš, že výsledky jsou tak brzo..já to vidím na týden.. ale UTZ budu mít už ve čtvrtek..jestli tam ufon je a jak se má..jinak bych to nevydržela..
jsem dneska zase v práci, ale už končím..je to prča zase dneska
jani - tenkrát mě posílali do HK na podrobný utz, taky proto že se mýmu doktorovi něco nelíbilo na mozku, ale Rézi je celkem normální
až na nějaký úlety
občas jí slušně hrabe, třeba každej večer u sprchování má záchvat smíchu, už asi tři roky, nechápu čemu se tak strašně řehtá
, to bys musela slyšet
jejda, vaši chlapi trpí? tak ten můj neee..nějak jsem se rozjela
![]()
tak váha stagnuje? hmm..tak to uvidím u dr., doma ji nemám..raději ![]()