Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
6.10.06 15:02

DAJ - tak napiš, he

Ty seš podle mě takovádle: menší, cca 158cm, středně hnědý řidší vlasy, sešmikanej mikádovej sestřih, světle hnědý uhrančivý (páč si štírka). Trošku vystrčená bradička, kvalitní chrup, nožky trochu do X, šlapka 23cm. Prsa 1čky. Trochu vokousaný nehty. A pět prstů na každý ruce a noze :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:03

DAJ - b.c. znamená před naším letopočtem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:04

DAJ - jo a sem zapomněla - furt usměvavá baba :D !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
6.10.06 15:05

daji
je rozdíl mezi běžnou cenou a reálnou cenou (oproštěná od inflace)

tady je definice pps, co jsem našla:
PPS standard kupní síly (purchasing power standard)
PPS je uměle vytvořená měnová jednotka používaná při mezinárodních srovnáních k vyjádření objemu ekonomických agregátů. Údaj v PPS získáme z hodnoty vyjádřené v národní měně vydělením příslušnou PPP. V projektu ECP kupní síla 1 PPS odpovídá průměru kupní síly 1 eura v zemích EU25. Platí rovnost:
HDP v PPS za EU25 celkem = HDP v eurech (po přepočtu směnným kursem z národních měn) za EU25 celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:08

DAJ - a načervenalý melír ve vlasech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 15:14

zuzu moc děkuju :-) to bude ončo ;-))) jsi zlatíčko :-)

hehe jeleno ty jsi zvíře ;-)

takže - měřím 163, kaštanový hustý vlnitý vlasy (po tatínkovi) - žádný řiďáky nemám :lol:, mikádo jsem v životě neměla - mám to delší, vpředu trochu sešmiklý ale už to neci páč to nejde do culíku…, voči zelený, stejně jako manža a doufám že aj děti podědí, uhrančivý to asi ano když chci, jako každej že jo ;-), bradičku? no to nevím, mám takovej kulatější ksichtík (jako psala zuzu), ale asi trochu míň, probranej ksicht na tvářích jak jsou lícní kosti tak to trochu zužuje, nohy do X nemám, mám pěkný nohy leč sádýlko se na nich podepsalo ;-) ale mám svalnatou postavu, tlustý lejtka že mi jsou málokterý kozačky :-(, noha 38-čka nevím kolik cm to je. prsa trojky, teď takový hoodně nafouklý trojky jako žabža ;-) nehty si nekoušu od základky ;-)

a teĎ TY ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 15:18

JELENA - psala jsi že jsi vyšší postavy, takže tak 175 myslím, noha 40-ka. vlasy - no řekla bych že máš světle hnědý, takový ocásky neposlušný, po ramena zhruba, moc hustý asi ne…fakt si tě tak představuju. ale co si myslím je, že na tobě jako první zaujme úsměv od ucha k uchu a trochu větší nos?? :lol: taková malá skobička ;-) plnější rty a polorozpadlý žuby :lol: ne ba ne ;-) jen jeden ;-). prsa jedničky to jsi psala myslím, máš takovou spíš chlapeckou postavu, žádný boky ani extrémně probranej pas. dlouhý nohy takový nějaký rovný..normální ;-) a pihu na zadku :lol: jo ještě trochu pihatej ksichtík bych řekla a špatně se opaluješ - spíš tak jako do světla…

ps - červený melír jsem měla ale už mě nebavil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:19

DAJ - hehe, tak sem si tě presne predstavovala jak popisuješ, ale delala sem ze to nevím :D

no tak ted ty, jak si me predstavuješ, šup šup nez poslu foto, mladej už to stahuje z mobilu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 15:23

holky to je paráda. když člověk přijde do práce na 12 to to letí ;-) :D ještě půl hodinky a domů :-) paráda…vlastně domů ne. jdu se ségrou koupit vlnu. dneska jsem na jedný břichatý těhuli viděla parádní pončo a chci taky, tak se ségra obětuje ;-).

mělo roláček což je fakt praktický, já roláky zbožňuju, ale bylo růžový božínku ;-) tak to neee… a bylo docela krátký, to bych asi chtěla delší. ale jinak fajn, na koncích třásničky…fakt pěkný a hlavně dobrej nápad ;-) jakou barvu si mám vybrat vlny??? nosím nejvíc modrou černou občas zelenou červenou, trička různý ale gatí moc na výběr nejní ;-) tak asi nějakej mix ne? pruhovaný? zuzu co myslíš? ;-) budeš chtít rozpis? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 15:27

Brno město - v roce 2001 (jak bylo sčítání lidu) - 376 tisíc lidí, z toho 198 tisíc žen. žen od 30-39 - přes 49 tisíc, romů 374 (ale hlášených takže určo víc), slováků 5800, němců 425, poláků 402, ukrajinců 710, vietnamců 721. zbytek je nezajímavej ;-)

dobrý ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:27

DAJ - jééééé, hehehe, já ti dám jedničky!

Takže:
173cm (dříve 174). Noha 38-39. Tmavěhnědý vlasy. Tmavěhnědý teplý voči. Vlasy hustý nevím, vypadaj hustý, ale ted mi furt padaj.

Usmev vod ucha k uchu nehrozí - všici mi nadávaj ze se vůbec neusmívám. Velkej dobráckej nos, žádná malá skoba.

Prsa ted trojky, heč.
Mám boky a pěkně širokou pánev, ale ted su špekoun špekatá. Ted i tlustý stehna a velká prdel :D Ale když su hubená, su taková tyčka, té fakt, ale to už tu skoro rok nebylo, HEHE.

Polorozpadlý žuby ba ano ba ano.
Pihu na zadku nevím si tam nevidím, ale jednu mám na pipině :D

Pihy na ksichtě nemám a vopaluju se ihned a dohněda, HEHEHE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:28

DAJ - a kolik cigošů? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 15:33

šak sem ti to psala - cigoši = romové jeleno :lol: 376 tuším…jenže hlášených k pobytu ;-) takže i s těmi nehlášenými to bude asi jiný numero…asi jako u nás :-/

hmm tak to jsem se moc netrefila.....:-( já mám pihu nad pipinkou ;-) :lol: takovou pihu krásy, napravo heč :lol: a na zadku mám taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
6.10.06 15:34

ale to vám nevyfotím :lol:

zapomněla jsem heslo takže změna metříku proběhne až si vzpomenu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
6.10.06 15:35

DAJ - 374 romů? heheheheééééé, tech je tu minimálně 8-12 tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí