Poradna duly
Jana Čurdová
ANANAS - podélne ho rozrizní na půl, pak kazdou půlku zase podélně na půl, budeš mít teda 4 dlouhé čtvrtky.
Pak vem jednu čtvrtku a kratší kudlu a z té spodní strany (tam kde byl hloubeji v zemi) seřízni shora ten tuhý střed směrem na druhou stranu, ale ne až do konce. To samý těsně pod šlupkou. Pak napříč pod tou horní tuhou částí (která je ted odklápěcí) nakrájej ananas na kousky.
Pak je budeš vytahovat jako z lodičky.
Eh, jak to tak čtu, tak bych to nepochopila
nebo jednodušejí - rozřízni ananas na půlku a vyjez ho lžícou ![]()
Tu lžičku jsem pochopila. Postup č. 1 si vytisknu a doma to s manželem u ledničky nastudujem - předpokládám, že to mám skladovat s ledničce… A za jak dlouho to musíme sníst, aby se to nezkazilo? Teda myslím, že to nehrozí, ale co kdyby…
Romcoo - Špagety nebyly nic moc, i když já teď zblafnu asi úplně všechno. Jelenu jsem si představovala tak nějak jinak, ale to ona mě asi taky
. Príma jsme si pokecaly, až budou větší pupíky, budem probírat pohyby a tak. Zatím jsou Horacius a červík inkognito. ![]()
JITI - proste jde o to, jak budes mit tu 1/4 ananasu, abys od toho masa oddělila tu šlupku spodní a i ten střed tuhý. Ale udělat to tak, abys to jenom nařízla z jedný strany na druhou (a nedořízla do konce) a pak to maso nakrájela kolmo na to. Ale vse jen předkrájet a šlupku tam nechat a vlastně to vypadá jako by té čtvrtce ananasu nic nebylo, jen se to z něj dá vytahovat jako z lodičky. Ehm.
Tak nějak.
Příště uděláme ananas párty spolu ![]()
Romcoo - Špagety nebyly nic moc, i když já teď zblafnu asi úplně všechno. JITI jsem si představovala uplně tak jak vypadala. Príma jsme si pokecaly, až budou větší pupíky, budem probírat pohyby a tak. Zatím jsou červík a Horacius inkognito.
Teď jsem z toho vedle kde jste se potkaly Jiti a Jelena. Asi jsem něco přehlédla ![]()
ahojky všem ![]()
teda to je zase nepřečtených stránek.
jelčo, jiti - teda vy jste to vzali hopem ![]()
jeleno co kdybys nám sem hodila svůj ksichtík na fotce hm?
holky se taky ukázali ve vší kráse ![]()
Jitti Jelčo - když už ty špagety nebyly nic moc, aspoň jste si pěkně pokecaly, no ![]()
Jitti - je Jelča takovej exot (jen v dobrým Jelčo
), jak se nám jeví tady
![]()
ROMCAA - neéé, žádnej exot. Jelena je úúplně normální baba, šikovná, chytrá a vtipná ![]()
Jeleno - to je tak když někdo nestíhá číst co jste nakecaly
špilas je špilberk nebo co ![]()
DAJ - fotka bude, cekám az mi mladej posle foto z dovči, furt ho honím. Sem se tam schválně kvůli vám nechala vyfotit s pupkem ![]()