Poradna duly
Jana Čurdová
daji
díky
už se začínám poohlížet, pomalu se přestávám vejít i do bokovek
uvažuju, že koupím něco u větnamců a všiju si tam klínky, líbily by se mi třeba manžestráky
ale kdybych viděla nějaké těhu kalhoty za rozumnou cenu, šla bych radši do nich
já měla těhu kalhoty dnes poprvé na sobě a připadala jsem si nějak blbě, ještě mi jsou volný, ale v pláťákách by mi byla ráno zima.
jeste me napadá, ze bysme mohly vlézt do diskuse půl roku pred náma a vohnout tam ženský, zda neprodávaj těhu gatě a podobný hadříky ![]()
loučím se pro dnešek…za pár minut padla…
tak mi držte na zítra pěstičky holky…aby mě šéfové rovnou neřekli: už se nevracejte ![]()
papa ![]()
ženský, já si nemůžu pomoct, ale mám pocit ze cítím jak se mi tam ten malej mele, takový hemžení v podbřišku, zvlástní pocit.
Mám z něj radost, z prcka, fakt je to takovej zázrak todle, furt to nechápu, ale je to fakt něco úžasnýho co nás potkalo - možnost vytvořit nového člověka..
tak su takovej spokojenej myšák
)
já mám taky jedny těhu strányky a sousedka má ty gatě vystřížený do šipky a moc to chválí
Jelen - to jsem ráda, že jsi spokojená. jestli máš pocit, že to jsou pohyby, tak asi jo, možný to je.
Holky taky vám je večer taková zima? Mě děsná , vůbec se nemůžu zahřát ![]()
Dobré ránko, maminy ![]()
Nita - mě je taky pořád zima i večer v posteli se nemůžu zahřát, takže ani usnout, vezmu si dneska asi ještě jednu deku navrch ![]()
Dajo - ať Ti to dnes dobře dopadne, držím palce ![]()