Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1706
5.10.06 13:43

Já jsem se před chvilkou rozčílila s Jakubem…měl úkol ze psaní…u toho já jsem fakt vždy běsná…ale když mu pořád říkám ať napíše datum a pak ať píše až na další řádek…mi to odkejve a našmudlí to k tomu datumu…no já myslela, že vyskočím z kůže… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 13:44

Misu… já ty duťáky občas vyperu, ale nic víc stím holt neudělám…Je to hrůza…vždycky něco vymyslej a za pár let příjdou na to, že to byla blbina...... a pak si vyber, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 13:46

Misu - ale peří nejde vyprat a ty deky jdou, já jsem teď malé koupila taky s tím dutým vláknem a dá se vyprat na devadesát to se mi líbí :wink: ti roztoči nejdou zničit tou teplotou nebo se tak strašně rychle množí že by jsi to musela prát každý den :?: Zatím spí v péřové peřině a v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 13:47

Nito - zrovna jsem strčila polštář do pračky, musí se prát na 60°C. jinak ty potvory nechcípnou a deku do vany, ta se mi do pračky nevejde, škoda. Ještě zítra vydrbu matraci a pak na to navlíknu ty povlaky a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 13:49

saal já peru i péřové, nic se tomu nestane…husa se taky máčí…krásně to vyschne a je to zase jako nové… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 13:49

Jejda to mě nenapadlo že to nenarvu do pračky :evil: tak teď je to k ničemu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
5.10.06 13:50

Saal :) , to mi připomíná kámošku ti začali taky vysazovat na nočník až před druhým rokem a malá uměla kadit jen ve stoje. Cítila, že chce, ale neuměla u toho sedět. Ještě není blbý držet jí v klubíčku, jako když čůrá venku, to se pěkně tlačí. Ono to půjde.

cífka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 13:50

Nito - a jak to pereš to je strašně těžké ne když se to namočí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.10.06 13:51

Saal - to žvýkání fakt trochu pomáhá, nakupovat chodím jedině se žvýkačkou, ale stejně nic moc :cry:
Ty naše dětičky nás zlobí už v bříšku a pak když se narodí, tak to pokračuje, jen v jiný formě, ale co bysme pro ně neudělali, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 13:53

saal…no to jsme moc neřešila, prostě to narvu do pračky aj¨je to…deka se mi tam taky vejde…akorát to nechávám ještě jednou vymáchat aby se ten prášek pořádně vyplavil…

Horší je, že já s chlapem máme tu francouzskou peřinu 240 - 200…tak asi jedině do čistírny…tam mají velké bubny :wink: a zdůraznit, že to chcu vyprat…

saal, ale peru to tak 1* za rok…v létě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 13:53

Cifka - my jsme malou zkoušeli učit už v létě, ale asi po 14 dnech věčně počuraných kalhotek a obarvených nouhou od bot jak jí v nich furt čvachtalo jsme to vzdali :cry: Malá nikdy neřekla a pustila to kde se jí chtělo to myslím i hovínko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 13:54

pro alergiky by se měly deky prát každej týden, což je nesmysl. Samotný povlaky jsou samozřejmě prací.

saal - když není malá alergická, tak je to asi jedno. Polštář do pračky narveš a deka se zas tak nešpiní, já mám teď opařený ruce, na kotli bylo fakt 60°C a deka se louhuje ve vaně :lol: Akorát jsem zvědavá, jak dlouho to bude schonout, ještě jsem jí neprala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 13:54

saal…no to jsme moc neřešila, prostě to narvu do pračky aj¨je to…deka se mi tam taky vejde…akorát to nechávám ještě jednou vymáchat aby se ten prášek pořádně vyplavil…

Horší je, že já s chlapem máme tu francouzskou peřinu 240 - 200…tak asi jedině do čistírny…tam mají velké bubny :wink: a zdůraznit, že to chcu vyprat…

saal, ale peru to tak 1* za rok…v létě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 13:56

Nito - měla bych strach že se mi uvaří motor, naše pračka utáhne 5 kilo :roll: Taková velká deka :roll: netaháte se o ni :D já musím být vždycky zamuchlaná jinak neusnu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 13:58

to bych asi nemohla s chlapem spát pod jednou dekou, já musím mít na spaní takovej svůj prostor, neusnu ani přitulená. Nše deky budou muset do čistírny, jsou silnější a dlouho by schly, tam mají asi sušičku, pro děti máme jiný, to se ještě dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí