Poradna duly
Jana Čurdová
Jé holky já bych chtěla taky umět šít mám stroj, ale obšiju si akorát záclony
Chtěla jsem malé udělat kapsář za postýlku, ale prostě si na to netroufnu ![]()
saal - kapsář? tak to bych ti vyfotila ty moje, na jaře jsem tvořila
, sama jsem si vymyslela motiv a pak vyráběla. Modrý pozadí a plavou tam barevný ryby, v každý rybě je kapsička. Až budu mít foťák, tak přihodím. nebylo to moc těžký, jen jsem si pořádně musela rozmyslet, co dřív.
mišunka
tady na emiminu ve výbavičce - různé, někdo psal, že má šátek z látky bavlna s trochou lycry
ale zatím mi neodpověděla, jak ta látka přesně vypadá, ani na SZ
bojím se, aby ta látka byla dost pevná, ale aby s ní šlo dobře vázat
saal
já jsem švadlena-samouk
jdu cestou pokus omyl a taky to jde, už mám na kontě pěkných pár výrobků a šatů (i do svatebních jsem šla, přestože mi nikdo nevěřil)
tak ten kapsář aspoň zkus
Saal, Zuzajda - dík, ten zázvor zkusím, viděla jsem ho myslím i u nás v Albertu
Zuzi - mě učila mamka. Do svatebních šatů bych teda nešla, to jseš dobrá, ale bytový doplňky mě strašně bavěj.
misu a za jakého to bylo matroše? Bavlněný? Já totiž něco rakového v bavlně zkoušela, ale bohužel mi to bylo malý ![]()
Misu, Zuzu líbí se mi něco takového, ale na to si opravdu netroufám ![]()
http://www.dracek.cz/…/FD032_N.jpg /> http://www.dracek.cz/…ig/L6.5d.jpg
mišu
jasně, taky jsem začínala s mamkou šila jsem si na barbíny pod jejím dohledem
pak jsem kupovala látku v partiovce, aby mi nebylo líto, že to zkazím
saal
se svatebníma to bylo jednoduché, já jsem se zařekla, že si nepůjčím šaty za deset tisíc, když si můžu ušít originál za třetinu
a ke švadleně se mi nechtělo, jednak bylo málo času a jednak jsem přesně věděla, co chci
Nituš - byla to taková ta slabounká mačkaná látka, jako fáčovina, možná silnější a bylo to dost široký.
Saal - tys byla u nás v pokojíčku? Máme ten vláček na druhém obrázku. Napřed jsem chtěla vyrábět sama, ale nakonec jsem to nechala odborníkům a koupila to na internetu - máme prodlouženou dvoumetrovou velikost a spokojenost veliká. Ve dvou kapsách kamarádi, ve třetí pyžamo
.
Zuzu - to jsi dobrá svatební šaty
já fakt umím jen něco obšít mě to vůbec nikdo neučil a tak ani nevím jak nato ![]()
Misunko - prosím, kde mají ty těhu halenky u Vietnamců - v Č.Třebové? KDE? Nechci za to moc utrácet, když je to jen na chvilku ![]()
Jiti - jak je to tlusté je to měkké, já to chci hlavně aby jí nebyla zima od zdi
Na internetu jsem hezčí nenašla ![]()
Jiti - jak prodlouženou velikost to co jsem našla má 190 vy máte ještě delší
kde jsi to našla ![]()
jinak moc pěkný kapsáře, polštářky a deky mají v praze v jednom malém obchůdku u stavovského divadla
znáte to někdo?
saal
já jsem tu už myslím dávala odkaz, ale můžeš zhodnotit ![]()
www.kocovi.com/svatba