Poradna duly
Jana Čurdová
misunka…ufff tě ráda vidím, už jsem si tu připadala jako matka
istka…já taky občas plácnu a je pravda, že i někdy víc, ale to už fakt musí bejt zlý…
Nituš - už se mi taky stalo,že jsem to vážně přehnala a pak se Teri omluvila a pobrečela si s ní, pak jsme to probraly a bylo dobře. zrovna minulý týden se mi něco takovýho stalo. Ani nevím, jestli to sem můžu napsat, radši ne. |Občas mi ujedou nervy.
Nito - a nemáš problém s tím, že jseš dlouho trpělivá, a dusíš to v sobě a pak dostane za nějakou kravinu? S tím mám problém já
![]()
Klariso - mě by měly zítra nebo nejpozději v pondělí přijít speciální povlaky pro astmatiky, vyrábějí se jen v Americe a jsou šíleně drahý, tak jsem zvědavá. Nechtěla jsem je kupovat, ale jestli to má terezce pomoct
tak jsem to tu tak pročetla a myslím si že je to fakt na dítěti. každý je jiný, někdo je cíťa a někdo se ti vysměje když mu jednu plácneš (viz můj synovec)…
chce to najít tu správnou taktiku co zabírá a je jedno zda je to s občasným plácnutím nebo pořádným nášupem nebo s vysvětlováním ![]()
Jako prvorodička mám jisté ideje
taky jsem si předsevzala že dítě se budu snažit nebít, že mu budu vše vysvětlovat…hehe tak uvidíme ten úspěch holky
pak uděláme nějakej dotazník a schválně kdo má doma většiho parchanta ![]()
Misu: tak jsem zvedava, ktera z nas se driv docka
… az Ameriky
… hlavne aby to Teri pomohlo vid ![]()
co by člověk pro ty děti neudělal mišu
každá máma to tak určitě má
prostě pro mímo to nejlepší, ať už jde o obuv nebo povlak pro alergiky…škoda že se nenajde nějakej výrobce pro česko.....:-/ třeba by měl kšefty…tak co? nechcete někdo začít podnikat v tomto oboru?
zdá se že je na trhu díra ![]()
Misu: tu chuvu jsem videla … to byl fakt spratourek
…
Holky, zatim se loucim … Niki je naka protivka
Klariso - ona je sem dováží jedna firma, která je dodává do několika lékáren v republice, ale přímo od nich je to levnější. Včera mi psal majitel mail, že jdou dneska od expedice, posílají profi balík, takže zítra by měl dorazit. Teď jsem založila diskuzi na toto téma, tak jsem zvědavá, jestli už je někdo má. mě je doporučil přímo primář, ke kterýmu jezdíme, je to snad největší odborník v republice. Žádnej šunt bych nekoupila.
Daji - jsou tak strašně drahý, protože jsou speciálně tkaný, aby tam ty hajzlíci roztoči nemohli prolízt. Ta technologie je hodně náročná
Tak my jsme pojedly a Nika letěla spinkat. Ona jinak je moc hodná, poseldní dobou i poslechne a začala si uklízet, takže nemáme ani moc důvodů proč ji dávat na zadek a jenom kvůli tomu že neumí čůrat do nočníku se mi nechce. Na tu chůvu jsem se dívala taky a když jsem viděla jak si ty holky dělaly z matky služku tak jsem myslela že mě trefí
A i to mě nějak nakoplo abych začala řešit to čurání ![]()
misu..jasně, že někdy za stejnou věc dostane a někdy ne…to mě docela mrzí, jenomže halt člověk nemá pořád stejnou náladu…
Nejhorší je, že to rozmazlení člověk vidí spíš na cizích dětech, než na těxh svejch ![]()
saal - ale tý holce byly 4. Nikča je určitě hodná a poslušná holčička a na nočník ještě nepřišel ten správnej čas. když to nepljde teď, za měsíc třeba jo.