Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
5.10.06 11:21

NITA - dík za tip, kremílku, mrknu tam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
5.10.06 11:22

Jitutu - mě se asi víc líbí ten první, ten je moc pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 11:24

Jiti - ten druhej je krásnej asi bych taky do něj šla :D

Nito - no právě nějak ji to nemůžeme naučit ona by bez plinek počůrala a pokadila uplně všechno to už máme vyzkoušené, sedačku máme samý flek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:24

to jsem vařila doma.........,když někam jdu tak to sním hned tam :wink:
Dnes jdeme s Mončou a manžou na véču do pizzerie mexicano,mňam to si zas dám do nosu :D :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 11:25

Jitutu…jsou nádherný, ale tolik peněz za to nedám…ten Patron nás vyjde 8500 i s tou vložnou taškou na mimčo…a to je můj strop… Chceme stavět…musí se šetřit… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

prozatím se loučím, pohlaďte bříška, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858

Jitutu - hoď prosím recepis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 11:27

Saal…to jí nech bez plínek jenom doma…a já jsem to dělal tak, že když si do hodiny neřek tak šup na noční ( byl mi teprve rok)…a on hned ucvrknul…nemá cenu je tam nechat vysedávat…když se nevyčurá tak hned dolů…

Už je velká…pokud nepřestane, tak bych přitvrdila…ono občas nějaké to plácnutí neuškodí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:30

na pleny mám taky jedinou radu.............nedat plenu a přežít to pár dní :wink:
Monička byla přez den bez plen od 14měsíců a v noci asi 3 měsíce po té.......
Vysvětlila jsem jí,že je velká holka a ty chodí na záchod...........že bude šikulka šikovná,když půjde taky a slíbila jsem jí kočárek na panenku.
Na nočník moc nechtěla,rovnou na záchod.Dala jsem jí tam stoličku z ikei a menší prkýnko pro ní a chodila sama.Někdy to nestihla ,tak to obulela,ale do týdne byla bez úplně.V tu dobu jsem byla dost doma.........když jsme někam jeli,měla plenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 11:33

Tak malá sedí na nočníku, ale byla tam před půlhodinou a má zase počuranou plinku :roll: já nevím nechat ji lítat jen tak budeme mít všechno dočurané :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:34

Nito,taky mi to příjde moc,ale patron jsou na mě vysoký a těžký.........měřím 150cm a mám v pr......záda :cry:

Porodné je pořád víc :wink: :wink: :wink: :wink:
Nic jiného nebudem kupovat,buď to máme nebo jsem už něco koupila doteď a jinak něco málo,ale z bazaru ještě dokoupíme.

Chci taky trojkolku kvůli bruslím a teréní kvůli chalupě a musí mít snižovací rukojeď.........Monička chce taky vozit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:36

dej jí kalhotky a pokud se počůrá,tak jí to nech osahat a řekni jí jak je to ošklivé a že je ostuda.že se taky nepočůráváš do kaťat :wink:
budeš víc prát,ale jinak to nejde a zítra už bych i dala jednu na prdelku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
5.10.06 11:38

http://www.detskyraj.cz/…porte-enfant
tady je s tou vaničkou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
5.10.06 11:38

Tak jo má je, uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 11:42

Jitutu…no ten Patron má právě už hlíníkovou konstrukci, tak by neměl být tak těžkej. A rukojeť je taky naklápěcí, no le pokud máš fakt 150cm tak asi musíš opravdu pečlivě vybírat…
My sž jsme skoro pro toho Patrona rozhodnutý :wink: Akorát nevím barvu, holky poraďte ????

http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí