Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - co bude dobrýho? Já zatím nic neplánuju, je tu zbytek leča, ale nevím nevím.
Jeleno - co zítra?
Zabzu - prsa bolí hodně. Navíc teď Hanku zvykám, že do bříška se nestrká a nekope (jasně, že nechca) a když se chce mazlit, musí na prsa. Dnes ráno se chtěla ještě mazlit v posteli a říká „Můju na prša“? Jako - můžu na prsa? Lehla si na ně a ještě se chvíli hnízdila, to byla děs, ale držela jsem statečně! Byla k sežrání. ![]()
Jiti, Hanča je teda číslo
věřím, že je k sežrání, Dajča se tu ptala, jestli koukáme na kočárky a těhule, tak já taky.. pořád se dívám jaké mají dětičky a říkám si, že když se jim to povedlo taky, tak nám zrovna tak
holt, to jsou ty prvorodičkovské stresy ![]()
Jiti - ráno jsou děti nejsladší, jsou takový teploučký, slaďoučký, Teri má růžový tvářičky. Si pamatuju, s jakou strašnou nechutí jsem v noci vstávala na kojení, ale když jsem ji viděla, jak se na mě směje z postýlky tou bezzubou pusinkou, to nešlo se na ní neusmát a nepomazlit
Jiti děti jsou v tomhle věku úžasný......
![]()
Monča už je velká,takže to bere zodpovědně ![]()
Zabzu - sice už jednoho sviště mám, ale říkám si to samý, jestli bude zdravý, jak bude vypadat…bojím!!!!!!!!!
My už máme vybraný i kočárek,jen ho skusím chytit v lednu ve slevě
![]()
Zase tady sedím a vykecávám se, místo abych něco dělala, jen jsem vyhodila chcíplou rybu z akvárka ![]()
Monička?pořád.........vždycky si zkontoluje,jestli to miminko nebolí a hladí ho a pořád mu chce zpívat........od kdy miminka slyší?????
fotku bříška?????? ![]()
tu nemají ani profíci...........
zkusím ukecat manžu ať mě vyfotí ![]()
Zrovna včera jsem četla, kdy miminka začínají slyšet. Myslím, že tak kolem 18tt.
Takže od té doby bacha na pusu ![]()
Jitutu - myslím že už začínají slyšet teď, ale nevím to určitě. Fotku kočárku a bříška určitě taky. Teri včera zase podrobila bříško kontrole, vzala si knížku s fotkama bříška u jednotlivých měsíců, já musela ukázat břicho a pak zkonstatovala, že vypadám jak ve 20. týdnu
![]()