Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
5.10.06 08:41

nazdar baby!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 08:42

Poradí mi někdo jak je to s tím poměrem na tom NT vyšetření?? Já nevím jestli 1:9900 je OK nebo tak tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.10.06 08:44

čus jelčo.. hele s tím NT nemám zkušenosti.. fakt nevím..taky mi brali krev, ale tu pravděpodobnost mi neřekli.. ale kurňa, je to dobré ne? kdyby to bylo třeba 1:350, tak by to byl průser..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 08:47

Jelena na 100% je to dobré… :wink: Už tady o tom někdo psal , že klimit je myslím do 3 nebo do 4.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 08:48

Bolero…myslíš? Já myslela, že holčičky nezlobí… :lol: Kluka už máme, tak bych holku brala… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.10.06 08:51

tak spíš jsou preferovány holčičky? já se přiznám, že na ufona taky spíš myslím jako na holku..ale je mi to fakt jedno, hlavně..však víte co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.10.06 08:51

NITO: mě je to úplně šumák, co to bude, jen když už to v bříšku přestane zlobit.

Manžel by chtěl holčičku. Bere to z ekonomický stránky, na holčičku už všechno máme, na kluka toho bude muset být dost novýho :-))) Je to praktik.

Ale pokud to bude holka, vysvětlíte mi někdo, proč je to druhý těhotenství o 100% jiný než to první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
5.10.06 08:57

bolero…no trochu divný to je, ale člověk nikdy neví co se v jeho těle zrovna děje…já to teď taky trošku hůř snáším, ale cca jen tak o 15%…beru to, že je mi o 7 let víc… :roll:

Já po Jakubovi nemám nic, vše jsem rozdala, tak je to v podstatě jedno, ale mám zr¨droj na dědění holčičích věci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.10.06 09:00

bolero, já si myslím, že to může být i jinou fyzickou kondicí než při prvním těhotenství.. jinak netuším.. moje kámošky, co mají víc dětí říkaly, že každé těhu je jiné..i přesto, že máš pak děti stejného pohlaví..prostě to tak je..
musím říct, že jsem tak šťastná, že jsem těhu, ale ještě si to nedokážu užívat..fakt jsem psychicky strašně vyšťavená, mám strach, ale doufám, že se to uklidní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.10.06 09:01

Zdroj mám taky, manželova sestřenice má 3 kluky, psolenímu je půl roku a nerozdávala jsem nic, počítala jsem s brzkým sourozencem :-)))

…a jsem jen o 2,5 roku starší, ale z toho jsem 2 roky doma. Předtím jsme chodila do práce a asi byla akčnější. I když s Markétkou mám tý akce taky dost.

Ale jsem o 10 kilo těžší, to je ten zá:,–(ní rozdíl. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
5.10.06 09:01

bolero to ti nikdo nevysvětlí ;-) ale je to prostě individuál…

moje mamka má dvě dcery a každý těhu bylo jiný a to nás měla poměrně mladá - 21 a 23 let a stejně jí napodruhé bylo hůř, zvracela až když čekala mě při druhém těhu…

moje ségra čekala dva kluky a taky každé těhu jiné. jsou od sebe o 3 roky a při prvním měla chutě na sladké, při druhém na slané a stejně jsou stejného pohlaví ;-) při druhém dítěti jí taky bylo hůř…

je to záhada ;-) na to by se vědci měli zaměřit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
5.10.06 09:05

moje mamča taky říkala, že při bráchovi jí bylo hůř..je mladší o dva roky..myslím si, že je to tím, že organismus je mírně opotřebenější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
5.10.06 09:06

No holky, zrovna dneska si teda připadám opotřebená dost!!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:07

NITA - o tom někdo psal , že klimit je myslím do 3 nebo do 4..... ***** ale čeho 3 nebo 4? Tisíc? hehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
5.10.06 09:07

su neska kcíplá myš, co vy? V Brně je krásné sluníčko svítidlo, jak u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí