Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
4.10.06 09:45

Jelen - ono je to tam myslím někde napsaný, nebo mrkni do dotazů, už se na to někdo ptal. Fakt nevím. Máš ji u sebe? Já to normálně skenuju a v pohodě se vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 09:46

Jelen - 1024KB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 09:51

jelen - a příponu . jpg máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.10.06 09:53

jelčo..díky …metříky mě baví :lol:
mišu, obě jsme teda měly takový neoficiální NT screening :) já jsem to měla i s krví, akorát to nemám černé na bílém..ale ty hormony mi měřili..
právě jsem někde četla, že stetoskopem je to možné tak až od 18. týdne..tak na něj v tuto chvíli nespěchám..no, k bráchovi nejdu, bo je to brácha ne? já pořád na něj jako na dr. nehledím, prostě je to mladší bráška, ucho jedno :lol: možná později..on není gynekolog, na UTZ kouká na žlučníky a ledviny a tak, ale asi by to pro něj bylo příjemné zpestření :lol:
holky, já začínám být pořádně zpuchlá..zkusím se vyfotit mobilem, to je hrůza a asi už musím mít tak tři kila navíc..ale je mi to fuk, přítel mi řekl, že mě bude mít rád, i když budu hnusná a tlustá :lol: :lol: zvíře jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.10.06 09:54

přípona .bmp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
4.10.06 09:56

ZABZU - tak jestli ses vopuchlá a skaredá tak budeš mít holku.
Já zas kvetu do krásy, tak je to kluk ja vyšitej :D

Budeš na tom ale líp, já chtěla holku, bééééééééééééééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 09:57

ahoj devcatka :)

Jelen: gratuluju :) !! Uz jsem zvedava na fotku, tak se holka snaz :wink: :lol: :lol:

Ja jsem konecne zjistila vysledky z krve z toho 12. tydne … mely uz minuly tyden dojit k my obvodni gynekolozce, a ona porad nic nema … tak jsem musela volat do Motola … tam mne zas odkazovali na mou gynekolozku … no hruza … tak jsem nakonec musela volat na genetiku, kde ty vysledky zpracovavali … no tak hlavne ze to vyslo negativne :D
Tak jeste pristi tyden ten tripple test … a taky uz se musim objednat na velkej utz 20. tt … to je hruza … 4 tydny predem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
4.10.06 10:02

klari čáááu..gratuluju k výsledkům.. takže další tripple příští týden? to bude maso:)
jelčo, ty se máš, že rosteš do krásy..popravdě sebe sama jsem už viděla v lepší formě :lol: ale nestěžuju si, do toho března to vydržím :lol:
už jsem si koupila ElastiQ ten krém a mažu se..za to nic nedám..akorát prachy :)
jejda, dneska lítám jak šílenec na záchod..hrůza!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:03

jo a taky 8O 8O … vcera jsem zacala citit pohyby 8O 8O :D … normalne odpo mimis zacal kopat a pak kopal jeste vecer, kdyz jsem sla uspavat malou … prijde mi, ze takhle ze zacatku ani Niki takhle intenzivne nekopala , no uplne jsem cucela 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:04

Jelen - příponu bmp to nebere. Zkus ji naskenovat a přidat příponu jpg, pak by to mělo jít.

Klarisa - zdravím a blahopřeju k negativním výsledkům. už se klepu na příští týden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:06

ahojky Zabzi :) , ja uz taky mazu :wink: … teda ja ne :oops: … jak jen vezmu ten krem do ruky, hned mi ho Niki bere, ze namaze „Pitynku“ :D - tak ona rika miminku - chce aby to byla holcicka Kristynka :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:06

Klari - taky mám pocit, že Teri mě takhle intenzivně nekopala, tenhle cvrček hlavně nemá rád, když se v sedě předkloním, to mě kope skoro pokaždý, asi ho moc mačkám. Asi to budou kluci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
4.10.06 10:08

Klari - naše Rézi říká, že mi namaže bůčky :lol: a taky se nechala slyšet, že prej k tomu břichu mám malý prsa, že bych měla mít větší :lol: 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:10

ahoj Misu :wink: , tak jsem ti ty pohyby zavidela :oops: :) , az jsem si je privolala :) … no je to stejne ale super pocit, vid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.10.06 10:11

Misu, maly prsa 8O :lol: , kam ty deti na to chodej :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie