Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - ono je to tam myslím někde napsaný, nebo mrkni do dotazů, už se na to někdo ptal. Fakt nevím. Máš ji u sebe? Já to normálně skenuju a v pohodě se vejde.
jelčo..díky …metříky mě baví ![]()
mišu, obě jsme teda měly takový neoficiální NT screening
já jsem to měla i s krví, akorát to nemám černé na bílém..ale ty hormony mi měřili..
právě jsem někde četla, že stetoskopem je to možné tak až od 18. týdne..tak na něj v tuto chvíli nespěchám..no, k bráchovi nejdu, bo je to brácha ne? já pořád na něj jako na dr. nehledím, prostě je to mladší bráška, ucho jedno
možná později..on není gynekolog, na UTZ kouká na žlučníky a ledviny a tak, ale asi by to pro něj bylo příjemné zpestření ![]()
holky, já začínám být pořádně zpuchlá..zkusím se vyfotit mobilem, to je hrůza a asi už musím mít tak tři kila navíc..ale je mi to fuk, přítel mi řekl, že mě bude mít rád, i když budu hnusná a tlustá
zvíře jedno ![]()
ZABZU - tak jestli ses vopuchlá a skaredá tak budeš mít holku.
Já zas kvetu do krásy, tak je to kluk ja vyšitej ![]()
Budeš na tom ale líp, já chtěla holku, bééééééééééééééé
ahoj devcatka ![]()
Jelen: gratuluju
!! Uz jsem zvedava na fotku, tak se holka snaz
![]()
Ja jsem konecne zjistila vysledky z krve z toho 12. tydne … mely uz minuly tyden dojit k my obvodni gynekolozce, a ona porad nic nema … tak jsem musela volat do Motola … tam mne zas odkazovali na mou gynekolozku … no hruza … tak jsem nakonec musela volat na genetiku, kde ty vysledky zpracovavali … no tak hlavne ze to vyslo negativne ![]()
Tak jeste pristi tyden ten tripple test … a taky uz se musim objednat na velkej utz 20. tt … to je hruza … 4 tydny predem ![]()
klari čáááu..gratuluju k výsledkům.. takže další tripple příští týden? to bude maso:)
jelčo, ty se máš, že rosteš do krásy..popravdě sebe sama jsem už viděla v lepší formě
ale nestěžuju si, do toho března to vydržím ![]()
už jsem si koupila ElastiQ ten krém a mažu se..za to nic nedám..akorát prachy ![]()
jejda, dneska lítám jak šílenec na záchod..hrůza!
jo a taky
… vcera jsem zacala citit pohyby
… normalne odpo mimis zacal kopat a pak kopal jeste vecer, kdyz jsem sla uspavat malou … prijde mi, ze takhle ze zacatku ani Niki takhle intenzivne nekopala , no uplne jsem cucela
![]()
Jelen - příponu bmp to nebere. Zkus ji naskenovat a přidat příponu jpg, pak by to mělo jít.
Klarisa - zdravím a blahopřeju k negativním výsledkům. už se klepu na příští týden ![]()
ahojky Zabzi
, ja uz taky mazu
… teda ja ne
… jak jen vezmu ten krem do ruky, hned mi ho Niki bere, ze namaze „Pitynku“
- tak ona rika miminku - chce aby to byla holcicka Kristynka
![]()
Klari - taky mám pocit, že Teri mě takhle intenzivně nekopala, tenhle cvrček hlavně nemá rád, když se v sedě předkloním, to mě kope skoro pokaždý, asi ho moc mačkám. Asi to budou kluci.
Klari - naše Rézi říká, že mi namaže bůčky
a taky se nechala slyšet, že prej k tomu břichu mám malý prsa, že bych měla mít větší
![]()
ahoj Misu
, tak jsem ti ty pohyby zavidela
, az jsem si je privolala
… no je to stejne ale super pocit, vid ![]()