Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1224
3.10.06 13:14

ZUZA - konec domovnice jo? hehe, to je prča, tak ženský se rvou už i o těhotenský weby :D :D

S těma parfémama máš asi recht......
Jooo ale uplně nejlevnejší parfémy měli v kazdým obchodě na krétě, cena 3 EURa, hehe, vobal originál obtáhlej, ale vevnitř obyč. flakon-flaška s dovíčím. U nás by z toho byla hned kontrola a pokuty, těm řekům se vodpustí fakt vsecko, nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.10.06 13:18

CIFKA - ty furt bleješ?? To snad není možný............ to mě moc mrzí...... já se tady cpu a tobě je zle… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.10.06 13:21

saal
já se taky vždycky odbývala nějakým FAčkem
ale pak jsem dostala od jedné studentky Davidoff Coolwater tělový pudr, okamžitě jsem se do té vůně zamilovala, ale když jsem pak zjistila, kolik stojí i jen toaletní voda, vzdala jsem to

a pak jsem ji dostala k vánocům (manžel prý dostal od svých prarodičů peníze, aby mi něco koupil, a tak mi koupil Davidoff)
musím, říct, že to byl jeden z nejlepších dárků, co jsem kdy dostala - prostě něco, po čem jsem toužila, ale sama bych si to nekoupila

no a po jedné lahvičce jsem zjistila, že tenhle malý luxus si prostě musím dopřát, je to jediná vůně, kterou nemusím měnit a nikdy se mi nezoškliví
třeba v zimě úplně miluju zachumlat se do šály, protože ta vůně v ní drží hrozně dlouho … mmm asi vytáhnu šálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.10.06 13:23

Zuzu - já chci taky, ale když nevím jak co voní :cry: Musím to zjistit :D Dnes jedem do města tak se podívám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
3.10.06 13:28

čau holčiny :lol:
teda jak je tu Jelena, tak se tu aspoň něco děje :lol: nestíhám číst :lol:

Jeleno - ať to zítra dobře dopadne na utz :D
já jdu zítra zas na kontrolu, tak jsem taky moc zvědavá a bojím se, aby bylo vše OK :P

Holky mám dotaz - vy co máte doma bezdrátový internet, kolik tak platíte měsíčně? My teď něco sháníme a zatím se v tom moc neorientujeme, tak abych věděla, kolik se platí běžně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.10.06 13:29

saal
tak si zkus vybrat v kamenném obchodě a pak koukni na net, kolik by to stálo tam
taky je dobrý zkoušet takové ty vzorky zdarma, co ti voní v obchodě, ti pak nemusí vonět, až to budeš mít na sobě celý den
vzorky bývají hodně u časopisů

ten Davidoff Coolwater for women na netu stojí polovinu, co v obchodě (dívala jsem se v sephoře)

osobní zkušenost mám s tímhle obchodem, ale jinak jsou jich mraky:
http://www.parfums.cz/…ny/davidoff/:-)-water-woman-edt-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
3.10.06 13:34

Zuzu - a jaký je rozdíl mezi toaletní vodou a parfemovou vodou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
3.10.06 13:39

saal
parfémovaná voda je víc koncentrovaná, tedy lepší a úplně nejlepší je parfém
ale já ji nikdy neměla, vždy jen toaletní vodu a zdá se mi, že i ta vydrží dost dlouho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.10.06 14:07

JE tu MISU? Nebo kdo vedel kde je ta klinika na to NT v Brně na Veveří 39? Mám tam zítra jit a nemuzu najit toho letáka, eh, adresu vím, ale netuším jak se to menuje, krucis.................... nevíte to nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.10.06 14:08

jejda, uz sem to nasla na inetu, to su ale blondýna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.10.06 14:11

SAAL - hlavní rozdíl mezi toaletní vodou, parfémovou vodou a parfémem je v ceně :D :D A samozřejmě v počtu vonných esencí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.10.06 14:27

ROMCOOO ZDÁÁÁR, se mi po vás stejskalooo, jeste včera sem se válela u móřa a dejchala jak vo život abych do sebe dostala co nejvic mořskýho vzduchu :D
A neska je tu ouplně jinej svět. Ráno tady na mě kolega cosi pracovně vyblafl, sem na něj koukala jak blázen a povídám: helé a který je vůbec datum? Se smál a šel rači pryč. Šéf se mi taky vyhýbá, resp. mě neska vůbec neúkoloval, HEHE.

šmárjá, až von zjisti, ze tu končím, průůůser 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
3.10.06 14:30

sem se neska precpala asi vosmi hruškama a špenátem s moravským vrabcem a knedlíkama. Se bojím jít na váhu.. ten můj na dovči pribral 3kila a prý se pouští do diety, sem se mu smála včera a von na mě kouk a vážně řekl: „no, ty máš taky pěkně velkej zadek“ hehe, jeste ze to nemusím řešit ted.

kde ste kdoooooooooo, mám kvíli a kvílím tu samáááá.
Jaxte se mely? Co průjmíčky, blitíčko atak dále?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
3.10.06 15:53

Ahojky…tak jsem tu.....mimi je v pořádku, ale já mám neschopenku…no tak teda budu doba noooo. Alespoň budu mít na vás více času.

Žabžo…já těnormálka obdivuju…já bych nejela ani zadara :lol: co kdyby se něco semlelo a zůstala jsi tam ležet v nemocnici??? Ani domyslet nechci… :roll:
No hlavně, že jsi už v pořádku nazpátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
3.10.06 16:07

jůůva a to mě teda zítra čeká to oznámit v práci…mě kolegyně se asi položí…je tam toho až hrůůůza a bude na to chudera sam…Takhle ji opustím ze dne na den… :cry: jenomže co se dá dělat? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí