Poradna duly
Jana Čurdová
Jelen - no ale počkaj ako bude namäkko, keď to uvidí!!!;o)))
Jelen - tak vyškemrej fotku a dones nám mímíse ukázat ![]()
Stena - mě bylo u malé taky špatně asi do 6 měsíce, ale jenom ráno při čištění zubů, jak jsem ucítila pastu tak jsem šla ![]()
Jo, jinak sranda - dva dny pred dovolenou se mi rozpadl zub. Prostě celá šestka se rozpadla a zůstala z ni jen jedna boční malá stěna, doktorka na to koukala jak blázen, ani nemusela tahat nerva, prostě zub sám vod sebe vodumřel a propadl se. Tak mi dala provizorní plombu, která mi druhej den na dovolené vypadla, hehe. Ale nebolelo to. Dneska ráno sem byla u zubky a šíleně sem se bála co mi provede, jestli bude trhat zbytek, či nastřelovat nový zub, či můstek nebo jiné lahůdky. Koukla mi do pusy a rekla, , ze me nemuze umrtvít, kdyz su těhule, tak mi tam plácla kus betonu a prej to budem řešit až po porodu, hehe, pak sme pokecaly vo miminech, furt se vyptávala a já byla tak ščastná, ze sme ten zub neřešily, hurááááááááááá
stena - jasně že chci, teri to ještě nepřešlo.
jelen - neboj, tebe vedu taky v evidenci. Koukej donýst fotečku
SAAL - fotku? Vyškemrat?? Budu platit 1450Kč, tak za ty love z nich vymlátím hotovej plakát na stěnu, HEHE
STENA - a o tu tu iďe, aby byl namekko, proto ho tam beriem
Aby si ma víc važil a nosil ma na rukách
![]()
saal - čištění zubů hlavně po ránu, to se vždycky dávim, hlavně když si je čistím z vnitřní strany
já su tak ščastné že už su doma, ti řekové, to je taková pakáž líná a jak tam maj draho, mi to rvalo srce si tam koupit pizzu za 9 EUR, děs, doma sme hned udělali šnicle a strasne sme se precpali ![]()
ale to nejhorší mě ještě čeká - oznámit šéfovi ze su v tom a že v únoru ádijé…
![]()
Už ste se pochlubily v práci???? Dajáno??
Ahoj kocky! ![]()
Jelen: no tak jak byloooooo
! Jaky byli Kretani
??? Co pocasko? a co ta cestovka? Vsechno v poho??????? ![]()
jelen - nedráždi, já dnes nemám oběd. Dajanka psala, že tu bude asi jen ráno, ale proč to nevím. Asi má moc práce
Misu: jaktoze jsi bez obeda
??
to mimis asi rad nebude
… ja mam dnes ryzi s porkem
uplne to zboznuju ![]()
Holky, necháváte si z Rodiny posílat maily? mě to pořád píše, že jsem v prvním trimestru. To je nějaký divný.