Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
2.10.06 15:12

Misu - a teď ty kápni božskou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:13

To jsem zvědavá, jestli ty naše intuice za něco stojej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:16

saal - já myslela, že to víš, už jsem to tu nedávno proflákla. já mám rodinnou školu a pak vyšší odbornou sociální. Já jsem měla být ta zlá baba sociálka. mě by to i bavilo, jenže převážná většina klientů je ehm… více opálená a mě neskutečně se.. jejich způsob života. prostě se na tu práci nehodím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 15:19

ten kombinovaný citlivý test v I.trimestru součastí je i ten šíjový UTZ hradí pojištovna
JInak holky ty nevolnosti se zase ohlásily tak dnes již 2× telefonování potrubím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:21

Katty - a máš nějaký čípky nebo něco na ty nevolnosti? Ono to stejně asi moc nezabírá, tak snad po tom 12 týdnu se toho zbavíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:23

Misu - tak to mi ušlo :D maturovala jsem ze sociologie a psychologie a chtěla jsem to potom zkusit na výšce, ale nedostala jsem se tak jsem to zabalila a šla jsem pracovat :wink: Nakonec jsem pracovala v sázkové kanceláři u mého milovaného počítače a s těma opálenýma jsem se potkávala dost často bohužel, kdysi mi tam jeden vyhrožoval že mě zabije, ale asi mu to nevyšlo a jsem pořád tady :D Od té doby co jsem poznala co jsou zač jsem trochu asi rasistka ale vadí mi jenom jedna rasa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 15:24

Misunko doktor mi dal tabletky které my měli omezit zvracení ale jsou k ničemu nazabírají :-( prostě musím se spoláhat, že to brzy skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:27

Katty - nevím který myslíš ten test, ale kdybych chtěla ten NT tak bych musela platit 1400,– a to šíjové projasnění mi taky dělal zadarmo a bylo 2 milimetry a prý je to dobrý, snad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:28

Katty - a co lízátka zkoušela jsi, mě nechutnaly nemohla jsem sladké ani vidět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
2.10.06 15:29

Ahoj,
tak já ještě nemám vánoční dárky, ale začínám o tom přemýšlet. Pomalu se mi to rýsuje, asi začnu sondovat po obchodech.
Trošku víc se mi zdá, že bychom mohli mít chlapečka. Takže asi Přemek. :?: O víkendu jsme zúžili holčičí jména na Alžbětu a Blanku. K Blance se teď přikláníme trochu víc. Uvidíme, co přinese příští týden. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:29

saal - jsem na tom se sympatiemi stejně jako ty. Znám asi dva tři slušný a že jich u nás je. když je na začátku měsíce výplatní termín na sociálce tak je tu temno jako v noci 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:31

Jiti - Alžbětka se mi líbí víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 15:34

Saal lízatka jsem nezkoušela asi si je brzy pořídím.
Určo mluvím o jiném vyšetření :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:34

No tak jsem to taky zůžila na Marianu a naši mi řekli že by ji všichni říkali Mařko a to mě docela odrovnalo tak jsem teď na vážkách :D ještě se mi začala líbit Veronika ale to je další Nika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.10.06 15:37

ahoj spolutehulinky :wink:

jsem tu jen na skok, prisla jsem vas vsechny pozdravit, pred chvili jsme se vratily z plavani … tak jsem dnes zas cela pokopana … no ale hlavne, ze si Nikca uzila :wink:

Jinak koukam, uz se tu resi Vanoce … to ja nakupuju teda na posledni chvili :oops: :oops: … my totiz v nasem minibytecku ty darky nemame kam schovat :lol: :wink: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí