Poradna duly
Jana Čurdová
saal - já myslela, že to víš, už jsem to tu nedávno proflákla. já mám rodinnou školu a pak vyšší odbornou sociální. Já jsem měla být ta zlá baba sociálka. mě by to i bavilo, jenže převážná většina klientů je ehm… více opálená a mě neskutečně se.. jejich způsob života. prostě se na tu práci nehodím
ten kombinovaný citlivý test v I.trimestru součastí je i ten šíjový UTZ hradí pojištovna
JInak holky ty nevolnosti se zase ohlásily tak dnes již 2× telefonování potrubím ![]()
Katty - a máš nějaký čípky nebo něco na ty nevolnosti? Ono to stejně asi moc nezabírá, tak snad po tom 12 týdnu se toho zbavíš
Misu - tak to mi ušlo
maturovala jsem ze sociologie a psychologie a chtěla jsem to potom zkusit na výšce, ale nedostala jsem se tak jsem to zabalila a šla jsem pracovat
Nakonec jsem pracovala v sázkové kanceláři u mého milovaného počítače a s těma opálenýma jsem se potkávala dost často bohužel, kdysi mi tam jeden vyhrožoval že mě zabije, ale asi mu to nevyšlo a jsem pořád tady
Od té doby co jsem poznala co jsou zač jsem trochu asi rasistka ale vadí mi jenom jedna rasa ![]()
Misunko doktor mi dal tabletky které my měli omezit zvracení ale jsou k ničemu nazabírají
prostě musím se spoláhat, že to brzy skončí
Katty - nevím který myslíš ten test, ale kdybych chtěla ten NT tak bych musela platit 1400,– a to šíjové projasnění mi taky dělal zadarmo a bylo 2 milimetry a prý je to dobrý, snad ![]()
Katty - a co lízátka zkoušela jsi, mě nechutnaly nemohla jsem sladké ani vidět ![]()
Ahoj,
tak já ještě nemám vánoční dárky, ale začínám o tom přemýšlet. Pomalu se mi to rýsuje, asi začnu sondovat po obchodech.
Trošku víc se mi zdá, že bychom mohli mít chlapečka. Takže asi Přemek.
O víkendu jsme zúžili holčičí jména na Alžbětu a Blanku. K Blance se teď přikláníme trochu víc. Uvidíme, co přinese příští týden. ![]()
saal - jsem na tom se sympatiemi stejně jako ty. Znám asi dva tři slušný a že jich u nás je. když je na začátku měsíce výplatní termín na sociálce tak je tu temno jako v noci ![]()
Saal lízatka jsem nezkoušela asi si je brzy pořídím.
Určo mluvím o jiném vyšetření ![]()
No tak jsem to taky zůžila na Marianu a naši mi řekli že by ji všichni říkali Mařko a to mě docela odrovnalo tak jsem teď na vážkách
ještě se mi začala líbit Veronika ale to je další Nika ![]()
ahoj spolutehulinky ![]()
jsem tu jen na skok, prisla jsem vas vsechny pozdravit, pred chvili jsme se vratily z plavani … tak jsem dnes zas cela pokopana … no ale hlavne, ze si Nikca uzila ![]()
Jinak koukam, uz se tu resi Vanoce … to ja nakupuju teda na posledni chvili
… my totiz v nasem minibytecku ty darky nemame kam schovat
…