Poradna duly
Jana Čurdová
Katty - co máš pro koho? Hledám inspiraci
Jo kdybych psala Ježíškovi já, to bych věděla, to by bylo pěkně dlouhý lejstro
![]()
Misu - asi tak máme plyšáků, hraček, stolečků, židliček a plno blbostí. Celý byt je jedno velký hřiště
Malá má malý pokojík jen asi 3×4 metry a to teda nevím jak se tam jednou vlezou oba dva a ještě těch milion hraček
Teď nedávno přišla tchýně na to že jeden bude mít pokojíček u nich dole a druhý nahoře
což jsem řekla že jedině přez moji mrtvolu ![]()
mám dva trička pro manžového tátu, společenskou hru pro jeho nevlastní sestru a manžela, pro manžu kožené kalhoty na motorku, to si musí jít ale vybrat sám, pak mu koupím nějakou kosmetiku ta se nikdy neztratí. No a dále musím vymýšlet jelikož těch zbylých je ještě hodně a jim mě tedy nic nenapadá. A stéjně to nebudou nějaké přehnané dárky jelikož jsem si nechali dělat plastové okna a 60 tisíc tak to jenom zasyčelo ![]()
Katty - dneska mám lenivou tak neuklízím a manžel se vrátí až někdy v noci jel daleko tak nemusím skoro nic jenom o toho prcka se starat, ale ten chrní tak mám volno
Dárky moje noční můra, kupuji je na poslední chvíli
docela mě vadí že furt musíme vymýšlet co komu ![]()
saal - to si tchyňa představuje, že jedno vnouče u nich bude bydlet?
Ty tchyně jsou fakt zákeřný stvoření, doufám, že jednou nebudu taková.
Do pokojíčku musíme přikoupit skříňku, Tera jaksi expandovala do všech šuplíků a poliček, takže na Hopíka nic nezbylo. taky nemáme moc velkej pokojíček, ta skříňka se tam vejde tak tak a pak už ani nudle. Teda vlastně ta tatrovka, autodráha a vláčky…
, to bude mazec, mám takový neblahý tušení, že Hopík je fakt kluk
Tomu mýmu se kosmetikou moc nezavděčím, má ji celou poličku v koupelně
To kdybych mu koupila motorovou pilu nebo soustruh na železo to by byl štěstím bez sebe, ale to bych musela vykrást banku ![]()
katty - u nás se taky nedávaj nějaký drahý dary, každýmu jen pozornost, to bysme se nedoplatili.
saal - na poslední chvíli já nakupovat nemůžu, koncem listopadu kupuju poslední a pak už zahajuju pečení perníkovou chaloupkou. Měla bych noční můru z toho, že to nestihnu nakoupit, já jsem takovej plašan - vždy připraven ![]()
Misu - to vnouče by bylo potom pěkně rozmazlené, když někdy vydím co děla s Nikou
Jenom za ní malá přijde dolů a maminka to nevidí má plnou pusu čokolády ![]()
Holky to není sranda
on pracuje jako stolař a je strašný kutil
Nejraději by byl někde v lese a kácel by tam stomy a potom by je traktorem stahoval dolů
Naštěstí dělá jenom ten nábytek a to se hodí nemusíme nic kupovat všechno udělá ![]()
saal - to moc dobře znám, tchýně vždycky koupila Terezce co chtěla. když já řeknu, že jí něco nekoupím, tak automaticky běží za babičkou a můžu na to dát krk, že si tu vysněnou kravinu od babičky doveze
viz Barbie
A přitom moje mamka má rozum a krávoviny nekupuje ani jí necpe sladkým
Ty nemáš nějakou tuchu co se ti ukrývá v bříšku?
saal takt o je super takový kutil doma je k nezaplacení
manža je automechanik. JInak přítel mámy je stolař také na vánoce jsme dostali mega přebalovák s poličkama akorát jsem ho ještě nevyužili. V pokoji teď bydlí moje ségra
saal - kutily mám ráda a praktický dárky ještě radši
kde dneska všichni jsou, oni snad pracujou nebo co??????????????????????
![]()
Misu - nevím, ale zase mě nějak začíná brát pocit, že chci holčičku, někdy Nikče říkám že bude mít sestřičku a přemýšlím jenom nad holčičími jmény tak to třeba něco znamená ![]()