Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
2.10.06 14:17

Katty - co máš pro koho? Hledám inspiraci

Jo kdybych psala Ježíškovi já, to bych věděla, to by bylo pěkně dlouhý lejstro :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:21

Misu - asi tak máme plyšáků, hraček, stolečků, židliček a plno blbostí. Celý byt je jedno velký hřiště :roll: Malá má malý pokojík jen asi 3×4 metry a to teda nevím jak se tam jednou vlezou oba dva a ještě těch milion hraček :roll: Teď nedávno přišla tchýně na to že jeden bude mít pokojíček u nich dole a druhý nahoře :twisted: což jsem řekla že jedině přez moji mrtvolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 14:23

mám dva trička pro manžového tátu, společenskou hru pro jeho nevlastní sestru a manžela, pro manžu kožené kalhoty na motorku, to si musí jít ale vybrat sám, pak mu koupím nějakou kosmetiku ta se nikdy neztratí. No a dále musím vymýšlet jelikož těch zbylých je ještě hodně a jim mě tedy nic nenapadá. A stéjně to nebudou nějaké přehnané dárky jelikož jsem si nechali dělat plastové okna a 60 tisíc tak to jenom zasyčelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:25

Katty - dneska mám lenivou tak neuklízím a manžel se vrátí až někdy v noci jel daleko tak nemusím skoro nic jenom o toho prcka se starat, ale ten chrní tak mám volno :D Dárky moje noční můra, kupuji je na poslední chvíli :roll: docela mě vadí že furt musíme vymýšlet co komu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:28

saal - to si tchyňa představuje, že jedno vnouče u nich bude bydlet? :twisted: Ty tchyně jsou fakt zákeřný stvoření, doufám, že jednou nebudu taková.

Do pokojíčku musíme přikoupit skříňku, Tera jaksi expandovala do všech šuplíků a poliček, takže na Hopíka nic nezbylo. taky nemáme moc velkej pokojíček, ta skříňka se tam vejde tak tak a pak už ani nudle. Teda vlastně ta tatrovka, autodráha a vláčky… :roll: , to bude mazec, mám takový neblahý tušení, že Hopík je fakt kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:29

Tomu mýmu se kosmetikou moc nezavděčím, má ji celou poličku v koupelně :D To kdybych mu koupila motorovou pilu nebo soustruh na železo to by byl štěstím bez sebe, ale to bych musela vykrást banku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 14:30

Saal to je tedy nápad motorovou pilu :) to jsi mě pobavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:31

katty - u nás se taky nedávaj nějaký drahý dary, každýmu jen pozornost, to bysme se nedoplatili.

saal - na poslední chvíli já nakupovat nemůžu, koncem listopadu kupuju poslední a pak už zahajuju pečení perníkovou chaloupkou. Měla bych noční můru z toho, že to nestihnu nakoupit, já jsem takovej plašan - vždy připraven 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:32

saal - motorovku :lol: , super dárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:33

Misu - to vnouče by bylo potom pěkně rozmazlené, když někdy vydím co děla s Nikou :roll: Jenom za ní malá přijde dolů a maminka to nevidí má plnou pusu čokolády :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:37

Holky to není sranda :D on pracuje jako stolař a je strašný kutil :D Nejraději by byl někde v lese a kácel by tam stomy a potom by je traktorem stahoval dolů :roll: Naštěstí dělá jenom ten nábytek a to se hodí nemusíme nic kupovat všechno udělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:38

saal - to moc dobře znám, tchýně vždycky koupila Terezce co chtěla. když já řeknu, že jí něco nekoupím, tak automaticky běží za babičkou a můžu na to dát krk, že si tu vysněnou kravinu od babičky doveze :twisted: :twisted: viz Barbie :twisted: :twisted: A přitom moje mamka má rozum a krávoviny nekupuje ani jí necpe sladkým

Ty nemáš nějakou tuchu co se ti ukrývá v bříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 14:40

saal takt o je super takový kutil doma je k nezaplacení :-) manža je automechanik. JInak přítel mámy je stolař také na vánoce jsme dostali mega přebalovák s poličkama akorát jsem ho ještě nevyužili. V pokoji teď bydlí moje ségra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:40

saal - kutily mám ráda a praktický dárky ještě radši

kde dneska všichni jsou, oni snad pracujou nebo co?????????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:42

Misu - nevím, ale zase mě nějak začíná brát pocit, že chci holčičku, někdy Nikče říkám že bude mít sestřičku a přemýšlím jenom nad holčičími jmény tak to třeba něco znamená :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí