Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
29.9.06 11:39

Misu - to máš dobrý, že to zkusí. Můj synovec většinu jídla ani neochutná, protože se mu na pohled nelíbí. Je to s ním děsně těžké. Já bych na to asi neměla nervy.

Jdem papat, přeju dobrou chuť a krásné odpodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 11:39

Misu - jen když si vzpomenu jak kvasnice smrdí tak mi není dobře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 11:40

saal - banán? tem my můžem.

Právě jsem sežrala plnej hlubokej talíř, mírně přetejkal a teď dojídám po Teri, to bude kar kar pupek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 11:41

Jiti - to mě připomíná syna mýho bratrance, ten jí pouze cezenou polívku, nesmí v ní být ani kousíček zeleniny, jinak by se asi poblil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 11:51

Já už mám taky hlad, jak to tak čtu :D ale musím si ještě počkat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 11:53

sotva dejchám, otesánek.

saal - v kolik ti to tchyně přiveze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 11:58

Misu - tak o půl jedné :D ale my jsme v deset snídali tak do té doby hladem neumřeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 12:01

saal - tak to je za pár. Nějak jsem vytuhla s tím plným břichem, za chvíli přijedou kluci, tak jim posloužím obědem a pak padnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.9.06 12:03

ahoj holcicky :) !

Saal: dodatecne vse nej Nikolce k narozeninkam! Tak uz je z ni velka dvouleta slecna :wink: ! Koukam, ze i u vas mel dort krtek uspech!!! :wink: Co Nikolka krom skakaciho hradu dostala?? Jo a zavidim, teda ten donaskovej obed domu :wink: ! To ja jen varim a varim :( … fakt nekdy nevim uz co :( !

Jiti: taky preji vse nej!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
29.9.06 12:07

Klariso - ahoj, co pupík? Taky každej den usilovně přemýšlím, co vařit, nebaví mě to :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.9.06 12:13

Ahoj Misu, pupik uz povyrostl :wink: … klidne bych ho i vyfotila … jenze Niki nam trosku znicela fotacek a oprava by nas pry prisla na :( :( , tak si musime poridit novy :( … tak az bude, tak to svy pandirko vyfotim :wink: … Misu, s tim varenim je to fakt hruuuuza :( … taky mne do desne neba … jak clovek musi varit furt … tak se mi z toho vareni nak vytraci radost :oops: … manzel varit neumi, ten si tak maximalne umi uvarit caj :wink: … mamu mam daleko … a tchyne … ta mi uvarila jednou po porodu … a to byla takova pidiporce omacky (to varila pro mne a pro manzela) jak pro vrabce, jeste to prinesla s jednim :! rohlikem … ze ted radsi od ni nic nechci :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 12:14

Tady vám ukážu jak Nika řádila v tom hradu :D

Klarisa . ještě dostala tabuli na křídy, smetáček a lopatku :D a nějaké nádobíčko a plno blbostí no a hlavně kolo :D už umí trochu šlapat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
29.9.06 12:16

Klarisa - mluvíš mi z duše nemám ráda vařeni :roll: ještě že mám tu tchýni ikdyž bych byla raději kdyby to šlo jinak, neboť mě včera tak naštvala, že bych se stadyma nejraději hned odstěhovala :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.9.06 12:17

jejda :oops: … nejak se mi tam vytratilo … oprava by prisla na 5. tisic :(

jo a jeste s tou mou tchyni, minuly tyden jsme byli pozvani na veceri … :wink: … no tak tchyne vsem nandala, jen ne mne se slovy: Ty stejne nebudes 8O 8O … se mne ani nezeptala … tak ja na vsechy hladova koukala … :evil: :evil: … ale to je u ni naprosto normalni … kdyz nam neco prinese … treba nosi kolace … tak vetsinou jen JEDEN kolacek pro manzela k snidani :evil: :evil: … jeeee, uz si zase stezuju :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
29.9.06 12:20

saal: jezis to je krasna kocicka :) :! :! :! Uplna princeznicka :! :! a jak uz ma dlouhy vlasky :! MY CHCEM TAKYYYYYY :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí