Poradna duly
Jana Čurdová
Misu - to máš dobrý, že to zkusí. Můj synovec většinu jídla ani neochutná, protože se mu na pohled nelíbí. Je to s ním děsně těžké. Já bych na to asi neměla nervy.
Jdem papat, přeju dobrou chuť a krásné odpodne.
Misu - jen když si vzpomenu jak kvasnice smrdí tak mi není dobře ![]()
saal - banán? tem my můžem.
Právě jsem sežrala plnej hlubokej talíř, mírně přetejkal a teď dojídám po Teri, to bude kar kar pupek ![]()
Jiti - to mě připomíná syna mýho bratrance, ten jí pouze cezenou polívku, nesmí v ní být ani kousíček zeleniny, jinak by se asi poblil
Já už mám taky hlad, jak to tak čtu
ale musím si ještě počkat ![]()
sotva dejchám, otesánek.
saal - v kolik ti to tchyně přiveze?
Misu - tak o půl jedné
ale my jsme v deset snídali tak do té doby hladem neumřeme ![]()
saal - tak to je za pár. Nějak jsem vytuhla s tím plným břichem, za chvíli přijedou kluci, tak jim posloužím obědem a pak padnu
ahoj holcicky
!
Saal: dodatecne vse nej Nikolce k narozeninkam! Tak uz je z ni velka dvouleta slecna
! Koukam, ze i u vas mel dort krtek uspech!!!
Co Nikolka krom skakaciho hradu dostala?? Jo a zavidim, teda ten donaskovej obed domu
! To ja jen varim a varim
… fakt nekdy nevim uz co
!
Jiti: taky preji vse nej!!!!!
Klariso - ahoj, co pupík? Taky každej den usilovně přemýšlím, co vařit, nebaví mě to ![]()
Ahoj Misu, pupik uz povyrostl
… klidne bych ho i vyfotila … jenze Niki nam trosku znicela fotacek a oprava by nas pry prisla na
, tak si musime poridit novy
… tak az bude, tak to svy pandirko vyfotim
… Misu, s tim varenim je to fakt hruuuuza
… taky mne do desne neba … jak clovek musi varit furt … tak se mi z toho vareni nak vytraci radost
… manzel varit neumi, ten si tak maximalne umi uvarit caj
… mamu mam daleko … a tchyne … ta mi uvarila jednou po porodu … a to byla takova pidiporce omacky (to varila pro mne a pro manzela) jak pro vrabce, jeste to prinesla s jednim
rohlikem … ze ted radsi od ni nic nechci ![]()
Tady vám ukážu jak Nika řádila v tom hradu
Klarisa . ještě dostala tabuli na křídy, smetáček a lopatku
a nějaké nádobíčko a plno blbostí no a hlavně kolo
už umí trochu šlapat ![]()
Klarisa - mluvíš mi z duše nemám ráda vařeni
ještě že mám tu tchýni ikdyž bych byla raději kdyby to šlo jinak, neboť mě včera tak naštvala, že bych se stadyma nejraději hned odstěhovala ![]()
jejda
… nejak se mi tam vytratilo … oprava by prisla na 5. tisic ![]()
jo a jeste s tou mou tchyni, minuly tyden jsme byli pozvani na veceri …
… no tak tchyne vsem nandala, jen ne mne se slovy: Ty stejne nebudes
… se mne ani nezeptala … tak ja na vsechy hladova koukala …
… ale to je u ni naprosto normalni … kdyz nam neco prinese … treba nosi kolace … tak vetsinou jen JEDEN kolacek pro manzela k snidani
… jeeee, uz si zase stezuju
![]()
saal: jezis to je krasna kocicka
Uplna princeznicka
a jak uz ma dlouhy vlasky
MY CHCEM TAKYYYYYY
![]()