Poradna duly
Jana Čurdová
tak to nechápu, třeba se to pak spraví samo ![]()
Copak máte dobrýho k obídku? Já jsem právě zblafla květákovou polívku a vařím těstoviny k plněným paprikám ![]()
Já ani nevím nám vozí tchýně ze školy, tak čekáme co přiveze a Nika má polívku jako vždy
začínám přemýšlet co budu zase vařit o víkendu mě to tak nebaví a ještě vymýšlet co uvařit ![]()
Saal - podpis máš ukázkový, pod sebou jako ostatní. ![]()
Jano - s těma kilečkama jsme na tom stejně - plus půl. I když to platilo ve středu a teď jsem na výkrmu u babiček, slavím narozky. Takže jsem zvědavá na příští vážení. Myslím, že už se mi to láme, ale přes 12 to opět nevidím - teda doufám, že se moc nezvrhnu
.
Jiti - tak všechno nej k narozkám a hlavně ať jste všichni zdraví
saal - tak to se máš, donášku obědů bych taky brala. Teri je doma a kašle a přítel za hodinu přiveze svýho syna, takže u nás jsou plný hrnce ![]()
Misu - díky, díky! Hanka taky kašle, teda zatím jen poránu, ale taky má hustou zelenou rýmu. Uvidíme do neděle, jestli to vyléčíme, jinak asi zůstaneme u babiček dýl, protože na jesle by to asi nebylo.
My máme dneska kotletky, ale vaří babičky.
Já docela často dělám aljašské tresky. Buď je trochu naložím, nebo jen jednoduše opeču a posypu sýrem a podávám s bramb. kaší, Já to vyloženě můžu a Hanka se taky olizuje.
Jiti - ty máš narozeniny tak všechno nej, nej
To je zajimavý jenom já mám svoje metříky vedle sebe ![]()
Misu - taky jsem vařila, ale vymýšlet každý den co dělat bylo hrozný a jak mi bylo špatně tak jsme řekli tchýni jestli by nám nevozila taky
a vařím už jenom Nikče a to jí navařím vždycky dopředu a potom rozmrazím nebo jí se mnou, ale to musí být něco co může aj ona ![]()
Jiti - naše Terka si usmyslela, že ryby jsou fuj a nevezme to do pusy
Jinak jí snad všechno. Rýmu nemá, ale doktorka nám stejně napsala framykoinový kapky do nosu kvůli nosohltanu, jsou super, už pěkně odkašlává, průdušky se výjimečně nekonaj, uf, doufám!!
Jiti - Nika ryby prská na ni je to moc suché ona muže jenom kaše a kde je hodně šťávy nebo omáčky ![]()
saal - tak ve škole snad nemaj moc kořeněný, to může. Já miluju ty obědy ze školky, kdyby byla možnost, tak si každej den vezmu obědváčky a mažu tam ![]()
Ryby doháníme rybí pomazánkou, máme jí snad každý týden a taky má Terezka ráda tuňáka na chleba, aspoň to.
Tak to já jsem asi rozmlsaná tím, že Hanka má ráda asi všechno. Takže už přestávám řešit, jestli to může nebo ne a prostě vařím, na co máme chuť.
Je to paráda. Asi si taky hodně zvykla v jeslích. Když jsem viděla na nástěnce na svačinku drožďovou pomazánku apod., zírala jsem. Ale asi to tam jedí všichni, tak ona taky. .
Jiti - Nika taky sní všechno, ale nesmí to být suché, drožďovou pomazánku bych asi nestrčila do pusy ![]()
Jiti - děti jdou s ostatníma, naše Teri doma třeba nejí čočku, ale ve školce jo, rybu by doma nevzala do pusy, ale ve školce už se to naučila. Když náhodou doma něco nechce, tak to musí aspoň ochutnat a většinou pak zjistí, že je to dobrý, opice jedna.
saal - drožďovka mňam mňam, ale dělám jí jen když jsme samy doma, přítel to nemůže ![]()
Teď jsem si vzpoměla co nechce
banán ten když ucíti v puse tak se začíná dávid a plive ho, kdysi ho měla tak ráda ![]()