Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
27.9.06 14:41

Já napravo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.06 14:41

A já mám bouli spíš vpravo :wink: Taky to mám celkově tak nějak špičatý - žeby kluk?

Za chvíli vás opustím, jedeme k babičkám, v pondělí snad to vaše klábosení stačím dočíst.

Ahoj, krásný prodloužený víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 14:45

takže jenom já jsem exot s boulí nalevo?

saal - dvojčata - huš huš, kam bysme je všechny dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.9.06 14:52

mišu, jak jsi popisovala tu ruku s prstem, uf.. nechtěla bych to vidět…:))) doufám, že to nebolí..
saal, Jiti, takže taky napravo? mišu, Ty aby ses neodlišovala:)
Jiti, já mám taky špičatý pupek..v podstatě úplně stejný jako Ty..:) takže možná kluci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 14:57

zabzu - nebolí, jenom když mi to prasklo

tak jsem teda fakt exot, Hopík musí mít prostě něco extra :lol: to bude nějakej lumpík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 15:00

Holky, jste některá levák? Já jo, ale zase takovej exot, do sešitu píšu levou, na tabuli pravou, jak vemu do rukou příbor, to je jedno, k čištění zubů potřebuju obě ruce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.9.06 15:02

Tak prcek se mi vzbudil musíme jít něco dělat za chvíli jedeme pro dort tak ať to stihnu :D Zatím ahoj
Zabzo užij si dovolenou a ať se někde neztratíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 15:03

saal - ahoj, mějte se krásně a užijte si oslavu.

Já už taky asi půjdu něco dělat, ale postýlka na mě volá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.9.06 15:04

saal, díky, doufám, že to všichni ve zdraví přežijeme:) užijte si oslavu..
mišu, ani ne, levou v podstatě potřebuju do počtu a kvůli souměrnému vzhledu :lol: :lol: a taky na psaní na klávesnici :) jinak jsem čistokrevný pravák:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 15:08

Zabzu - taky přeju krásnou dovču, užijte si to, myslím, že má být pěkně. Tak já valím, nebo spíš se svalím. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.9.06 15:19

díky holky..už fičím.. tak se mějte krásně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 15:21

jdu číst co jste tu zplodili ;-)

v ústí je taky hodně smogu, v létě jak byly ty vedra tak to byla příšernost ale teď je fajn. dneska pod mrakem ;-) zatím neprší. toť meteorologická data od vaší rosničky Dajany ;-)

dneska furt jenom žeru :-(

já mám teda problémy s ksichtem takže budu mít holčičku :lol: bere mi krásu ;-) tvar pupíku ještě neurčitelný :lol: špek špičatý teda nemám ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 15:22

žabžo tak se nám v pořádku vrať. už se těším na tvé vyprávění a fotečky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
27.9.06 15:27

uf to byla fuška to všechno dočíst …

všem co jedou na dovču nebo aspoň na prodloužený víkend přeju krásné počasí a ať si pěkně odpočinou

jinak já jsem taky levák - tedy píšu levou, jinak některé věci dělám jen levou, jen pravou a některé oběma - z testů vycházím jako ambidexter (obojetný)

co se týče vyšetření u doktora, tak mně dělají vnitřní ultrazvuk běžně, i když jsem nebyla těhotná, tak skoro při každé prohlídce (asi 2× ročně), tak to pro mě nebylo nic nového
„železa“, která jsou opravdu nepříjemná, se myslím používají při stěrech, teď v těhu mi to teda nedělali

manžel na nabídku, jestli nechce jít se mnou na ultrazvuk zdvořile odmítl, že počká až to bude větší a až bude něco vidět
tiše ho podezřívám, že se mu nezamlouvá představa jiného chlapa, který „se ve mně hrabe jako by se nechumelilo“ (cituji jednu kamarádku :) )
no nutit ho nebudu, i když mimčo bylo plánované, připadá mi, že je z toho manžel nějak víc mimo než bych čekala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
27.9.06 15:33

zuzu ahoj :-) už jsem asi osiřeli ;-) holky vypálili a já jdu ve čtyři ;-)

no jo u těch chlapů nikdy nevíš co se jim honí hlavou. chtělo by to nějakej elektronický překladatel jejich myšlenek ;-) to bychom se asi divily :lol:

můj manža tam se mnou šel ;-) nejdřív stál tak jako stranou u plenty aby nepřekážel a doktor ho viděl a řekl: no posaďte se u nás :D tak si sednul :D já před doktorem jen tričko, taky mi dělal vag. uzv a myslím že manža v poho. ani se nijak nedivil, neptal. prostě asi normálka :lol: takových už viděl :lol:

příště tam se mnou asi nepůjde..nevím. je to za 14 dní to se mi zdá dost brzo ale zase to bude na dýl, bude mimčo měřit a určovat teda konečně datum porodu ;-) ještě ho vlastně nevím :lol: tak zkusím doma zaškemrat aby šel ;-)

jak je při dnešku zuzu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital