Poradna duly
Jana Čurdová
A já mám bouli spíš vpravo
Taky to mám celkově tak nějak špičatý - žeby kluk?
Za chvíli vás opustím, jedeme k babičkám, v pondělí snad to vaše klábosení stačím dočíst.
Ahoj, krásný prodloužený víkend
takže jenom já jsem exot s boulí nalevo?
saal - dvojčata - huš huš, kam bysme je všechny dali?
mišu, jak jsi popisovala tu ruku s prstem, uf.. nechtěla bych to vidět…:))) doufám, že to nebolí..
saal, Jiti, takže taky napravo? mišu, Ty aby ses neodlišovala:)
Jiti, já mám taky špičatý pupek..v podstatě úplně stejný jako Ty..:) takže možná kluci:)
zabzu - nebolí, jenom když mi to prasklo
tak jsem teda fakt exot, Hopík musí mít prostě něco extra
to bude nějakej lumpík
Holky, jste některá levák? Já jo, ale zase takovej exot, do sešitu píšu levou, na tabuli pravou, jak vemu do rukou příbor, to je jedno, k čištění zubů potřebuju obě ruce atd.
Tak prcek se mi vzbudil musíme jít něco dělat za chvíli jedeme pro dort tak ať to stihnu
Zatím ahoj
Zabzo užij si dovolenou a ať se někde neztratíte ![]()
saal - ahoj, mějte se krásně a užijte si oslavu.
Já už taky asi půjdu něco dělat, ale postýlka na mě volá…
saal, díky, doufám, že to všichni ve zdraví přežijeme:) užijte si oslavu..
mišu, ani ne, levou v podstatě potřebuju do počtu a kvůli souměrnému vzhledu
a taky na psaní na klávesnici
jinak jsem čistokrevný pravák:)
Zabzu - taky přeju krásnou dovču, užijte si to, myslím, že má být pěkně. Tak já valím, nebo spíš se svalím. pa pa
jdu číst co jste tu zplodili ![]()
v ústí je taky hodně smogu, v létě jak byly ty vedra tak to byla příšernost ale teď je fajn. dneska pod mrakem
zatím neprší. toť meteorologická data od vaší rosničky Dajany ![]()
dneska furt jenom žeru ![]()
já mám teda problémy s ksichtem takže budu mít holčičku
bere mi krásu
tvar pupíku ještě neurčitelný
špek špičatý teda nemám ![]()
žabžo tak se nám v pořádku vrať. už se těším na tvé vyprávění a fotečky ![]()
uf to byla fuška to všechno dočíst …
všem co jedou na dovču nebo aspoň na prodloužený víkend přeju krásné počasí a ať si pěkně odpočinou
jinak já jsem taky levák - tedy píšu levou, jinak některé věci dělám jen levou, jen pravou a některé oběma - z testů vycházím jako ambidexter (obojetný)
co se týče vyšetření u doktora, tak mně dělají vnitřní ultrazvuk běžně, i když jsem nebyla těhotná, tak skoro při každé prohlídce (asi 2× ročně), tak to pro mě nebylo nic nového
„železa“, která jsou opravdu nepříjemná, se myslím používají při stěrech, teď v těhu mi to teda nedělali
manžel na nabídku, jestli nechce jít se mnou na ultrazvuk zdvořile odmítl, že počká až to bude větší a až bude něco vidět
tiše ho podezřívám, že se mu nezamlouvá představa jiného chlapa, který „se ve mně hrabe jako by se nechumelilo“ (cituji jednu kamarádku
)
no nutit ho nebudu, i když mimčo bylo plánované, připadá mi, že je z toho manžel nějak víc mimo než bych čekala
zuzu ahoj
už jsem asi osiřeli
holky vypálili a já jdu ve čtyři ![]()
no jo u těch chlapů nikdy nevíš co se jim honí hlavou. chtělo by to nějakej elektronický překladatel jejich myšlenek
to bychom se asi divily ![]()
můj manža tam se mnou šel
nejdřív stál tak jako stranou u plenty aby nepřekážel a doktor ho viděl a řekl: no posaďte se u nás
tak si sednul
já před doktorem jen tričko, taky mi dělal vag. uzv a myslím že manža v poho. ani se nijak nedivil, neptal. prostě asi normálka
takových už viděl ![]()
příště tam se mnou asi nepůjde..nevím. je to za 14 dní to se mi zdá dost brzo ale zase to bude na dýl, bude mimčo měřit a určovat teda konečně datum porodu
ještě ho vlastně nevím
tak zkusím doma zaškemrat aby šel ![]()
jak je při dnešku zuzu?