Poradna duly
Jana Čurdová
Klarisa - vydím že máme podobná zlatíčka mě Nika zničila mobil za 7000,– a oprava prej 5000,– což si můžu koupit ten samej a nový
Prý byl zaoxidovanej takže zaslintanej já ho nikde nevykoupala, ale ona pořád něco okousává ![]()
Saal: jak je ten hrad priblizne velikej??? metry na metry … prosiiim
…
Klarisa - je to pěkně vyfocený jinak má ty vlásky všude a v culíkách moc nedrží
dole se jí to kroutí tak to má furt všude kolem hlavy. Ty máš taky moc krásnou holčičku a vlásky povyrostou ![]()
Klarisa - je obrovskej 165 na 165 a vysokej je taky asi tak, máme ho přes půlku obýváku, ale dobře se na něm leží ![]()
saal: kdyz ona ta nase Nikolka ale bohuzel nema mit po kom kvalitni vlasky
, ale ty dva culiky uz nam delat jdou ![]()
saal: tak to by se nam asi opravdu do naseho 2kk nevesel
… uz abychom bydleli v domecku … no prave ted mi delnici na balkone vzbudili po 45 minutach malou
achjo
Klarisa - určitě to není tak špatné
máte krásnou blondýnku taky jsem si přála aby byla buď blondýnka nebo rezavá a má to nějaké moc hnědé ![]()
Tak obýdek dorazil jdeme baštit ![]()
saal: ja vdycky chtela bejt hledovlaska
… ale vzdycky ty moje vlasove experimenty dopadly katastrofalne (jsem na hnedy vlasy moc vyblita v obliceji
) … tak uz se minimalne 8 let drzim u blond meliru ![]()
saal - Nikolka je překrásná holčička
Klarisa - ta tvoje tchýně teda to je síla, moje dělala něco podobnýho a přitom jsme spolu celkem dobře vycházely.
Chlapi jsou po obědě, jdu odpočívat. pa pa
Misu, tak doufam, ze si chlapi pochutnali ![]()
Zatim se take loucim … jdeme bastit ![]()
Tak jsme po obědě malá šla chrnět snad brzo usne
a tady nikdo není ![]()
ahojky, že bych dnes byla první? ![]()
klarisa
s tou tchýní, to je teda hrůza, a to se tě manža nezastane?
saal
mně se tvoje metříky ukazují pod sebou, ale pokud se ti zobrazují vedle sebe, v podpisu mezi ně udělej „enter“ ne mezeru
jo a vaření taky moc nemusím, vařím jen samá rychlá jídla
manžel nevaří, to si radši vezme housku s něčím, než by uvařil
a rodiče máme sice blízko, ale ani jedni nás nezásobují
jen občas mamka o víkendu zavolá, jestli nechcem přijít na oběd (když už vaří - vaří skoro jenom o víkendu, to mám asi po ní
)
Zuzajdo, ahoj
… s tou mou tchyni … muj manzel jeji chovani obhajuje tim, ze jeho mama neumi nabizet … no ona neni zla … jen ji proste mnoho veci nedochazi
… jeste jednu perlicku pridam
… byli jsme jednou pozvani na obed - mel byt bramborovy salat s rizkem
… ale nak ji ten salat nevysel, ci co … tak vsem salatek nandala … jen mne k tomu rizku frkla suchej chleba
![]()