Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7928
2.10.06 13:37

misunko díky :-)

Holky jste už doma na nemocenské???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:38

Katty - já to nemyslela zas tak vážně :D , já vím že jsi chodívala do jiné diskuse a vždycky jsem se jenom podívala jak se máš :D Určitě teď to bude všechno jinak a mimi bude nádherné a zdravé, moc ti to přeji :D

Misu - já jsem teď všechnu svoji energii vložila do Nikčiných narozenin za měsíc má svátek a potom zase vánoce, nevím co budu zase vymýšlet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:40

Katty - já nepracuju, Teri tak marodila, že jsem musela zůstat doma, časově jsme to nezvládali, neměl kdo hlídat :cry: Ona je astmatik, takže se od podzimu do jara prokašleme a letos jsme to jaksi protáhly i přes léto a te´d plynule pokračujem :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 13:42

to je mi s Terkou líto :-( to je jasné ještě pracovat to se nedá zvládat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:43

Katty - já jsem na rodičovské dovolené, ale s Nikčou jsem byla od šestého měsíce doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 13:44

tak to je pohoda :-) já jsem také doma díky tomu blinkání a předchozímu těhotenství. Ale musela jsem změnit gynekologa teď už chodím rovnou k Apolináři jsout am úžasní :o)
Vím, že je ještě brzy ale už víte kde budete rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:46

Misu - a jak to budete dělat až bude Terezka chodit do školy, ve školce se to ještě dá tam nemusí chodit. Vůbec si to neumím představit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:46

saal - já jsem taky s dárkama v koncích, teď 15. má svátek, 30. narozky a vánoce na krku :roll: Už teď mě babičky bombardujou dotazy, co jí mají koupit a já fakt nevím. Hader má dost, Barbín :twisted: :twisted: asi 20 (to si můžu hubu roztřepit a tchýně stejně jde a pořídí další :twisted: , my mít kamna tak pěkně blafnou :twisted: ), společenský hry máme, puzzle taky, knížek plnou polici, malovat má čím, kočárek a panenky taky, dokonce už má i auto na ovládání - když ho dostala, počůrala se smíchy :lol: , fakt nevím, už tady někdo založil diskuzi co předškolákům pod stromek, tak kouknu, jsetli tam nejsou nový tipy. Pro menší děti už jsem taky něco viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:49

Katty - Já budu rodit tam co poprvé ve Vsetíně tobě to asi nic neřekne, ale nemůžu si je vynachválit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:51

katty - rodit budu v Ústí nad Orlicí, je to tam fajn, narodila se tam i Teri.

saal - no právě, škola. Doktorka nás chce poslat do lázní. prej se z toho ty děti většinou ve škole vyhrabou. Vloni už byla docela dobrá, jen teď jí ty léky nějak přestaly stačit. Chjo, je to trápení. Ve školce si pytlík se sprejem na astma nosí snad každý třetí dítě. je to hrůza, a to byla zhruba do tří let naprosto zdravá. začalo to až se školkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:56

Misu - já jsem teď Nikče stáhla asi 5 dílů medvídka pú strašně se jí to líbí, je to takové roztomilé a zpívá se tam :D
Nelíbilo by se Terezce taky nějaký pěkný film nebo pohádka :D
S tou nemocí nestraš, malá je zatím v pohodě až na nějakou tu chřipku, ale nemůže to mít malá z toho kde bydlíte ze smogu aut a tak :?: Já tomuhle moc nerozumím, ale vím že hodně dětí je teď nemocných :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:02

saal - u nás moc smog není, je to prostě naprd. Pohádky a filmy jsou dobrej nápad, jenže toho máme taky plnou skříň, babička vlastní obchod s CD a DVD a děda pracoval pro Warner home video, to už naštěstí zaniklo, takže kazety a DVD aspoň nepřibývaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:07

Misunka - tak doufám, že malá bude zdravá :roll: Příští rok se ti narodí mimi a ještě malá půjde do školy už se určitě těšíš :D Ale Terezka už si řekne co chce za dárek tak to nebudeš mít zas tak těžké :D
Naše Nikča má plný pokojík hraček a nehraje si sničím jenom všechno rozsype po pokoji a lozí po mamince :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:12

saal - já ji pořád cpu vitamínama a doufám, že se to zlepší, tak snad. Pokojíček máme plnej krámů, ani to mimi se nám tam už nevejde, minimálně polovinu bych hodila do popelnice, jenže Teri si hraje snad se vším. občas něco vyhodím a pak dělám blbou, že jsem to neviděla :oops: , ale to jsou takový kraviny. jestli budeme mít chlapečka a necpe se tam s autodráhou, mašinkama a tatrovkou, tak nepůjdou zavřít dveře :lol: Babičky by měly dostat na prdel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 14:16

koukám, že už vymýšlíte dárky na vánoce :-) já už mám něco nakoupeno :-)
Jinak jsem uklidila a ještě vyluxovat než dorazí manža z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí