Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
2.10.06 14:45

Katty - přebalovák mi taky manža udělal, ale moc jsem ho nepoužívala vždycky jsem byla líná k němu vstát a přebalovala jsem na posteli :D Postýlku, ohrádku nebo teď Nikče nový pokoj, prostě všechno co si vymyslím já jsem architekt a on ten co to vyrobí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:45

Holky, já chci taky stolaře, mě strašně voní dřevo, chodila jsem ho fetovat k tátovi a ke tchánovi do dílny :lol: Ale já mám doma taky šikovnýho chlapa, to zas jo.

saal - taky vymýším jen ty holčičí jména, víc bych asi chtěla holčičku, už kvůli tomu bordelu v pokojíčku a kvůli růžový výbavičce :lol: ale něco mi pořád říká, že tam ten piďourek je :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 14:49

Saal tak to máte doma super ty architekt manža vyrobí to je paráda :-) to si to někdo umí zařídit :D :D :D :D :D :D :D

JO tak to přemýšlíme milé dámy co se Vám narodí??????A necháte si to říci na UTZ :-)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:52

katty - já bych si to říct nechala, ale můj dr. si za to říká 180,– Kč a to se mi dávat nechce, když to není na 100%. Snad to uvidím na utz sama nebo se ho zeptám při náhlém pominutí mysli až uvidím mimi na utz :lol: Jestli bude po tatínkovi, tak to vidět bude :lol: :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 14:53

Katty - doufám, že mi tořeknou v tom 20 týdnu na ultrazvuku :D nemůžu se dočkat :D Pozor ať nemýlím já jsem jako architekt nejsem vystudovana :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 14:58

misunko 180kč to se člověk nestačí divit za co si ti lékaři neřeknou prachy to se mi zdá někdy fakt přehnané :-(

Já jdu na odběr plodové vody cca 4týdny takže to budeme vědět na 100% ale asi to nikomu neřekneme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 14:59

saal - a co jsi vystudovaná? Jestli to nechceš psát, tak nemusíš, jsem jen zvědavá.

Holky, nechaly byste si natočit prďolku na dvd? Stojí to 400,–. Zapomněla jsem jak dlouho to natáčej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:02

Katty - že to přeháněj? Sami to nemůžou vědět určitě, ale prachy si za to vezmou. To by mě zajímalo, jestli by mě ty prachy vrátili, kdyby se sekli.

Teda jestli budu vědět pohlaví, tak to vykecám :roll: , já jsem drobátko ukecaná :oops: a vydržet něco takovýho několik měsíců, to by nešlo, mě ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:04

Katty - ani nám to neřekneš :wink: To pohlaví musíš vždycky vědět ikdyž nechceš :?: Na ten odběr plodové vody půjdeš ikdyž ti vyjdou dobře NT testy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 15:04

misunko já také nejsem přesvědčená o tom, že to tajemnství udržím spíše né ale plánuji si to :-)

No kamarádka mi teď říkala, že má kámošku a její gynekoložka si účtuje za těhu průkazku 200 korun a za administrativu 500kč takže tehá průkazka jí bude stát 700korun a za každý UTZ tam platí 350korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:06

Misu - já se stydím za to co jsem vystudovala, protože to byl omyl asi jsem měla jít někde na ekonomku, ale skončila jsen na policejní škole :oops: a u policie jsem nikdy nedělala a dělat nechci :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:07

katty - to teda fakt čumím 8O , u nás je ještě levno, já platím jen 60,– za fotky a kdybych chtěla to pohlaví nebo dvd z utz. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 15:07

Saal bohužel ty testy na vývojové vady nesou rizika neodhalených chromozomálních vad a po tom co nám všechno vysvětlila genetička tohle riziko prostě podstoupit nechceme, nedokáži si představit, že bych měla projít něčím podobným jako u Filípka. Máme možnost na odběr plodovky a tak tam půjdu.
Jinak mi vnitřní pocit říká, že je to chlapeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 15:08

saal - no nekecej, policejní škola? Já jsem taky vystudovala obor, kterej mě nebaví a nechci ho dělat a nikdy jsem ho nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 15:09

Katty - cože a ona jim to bude platit 8O já bych jim nedala ani korunu, všechno mám zadarmo a jenom fotečka stojí 50kč no a ten NT screening 1400,–, ale to je prý nadstandart a nehradí to pojišťovna takže to beru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí