Poradna duly
Jana Čurdová
Katty - přebalovák mi taky manža udělal, ale moc jsem ho nepoužívala vždycky jsem byla líná k němu vstát a přebalovala jsem na posteli
Postýlku, ohrádku nebo teď Nikče nový pokoj, prostě všechno co si vymyslím já jsem architekt a on ten co to vyrobí ![]()
Holky, já chci taky stolaře, mě strašně voní dřevo, chodila jsem ho fetovat k tátovi a ke tchánovi do dílny
Ale já mám doma taky šikovnýho chlapa, to zas jo.
saal - taky vymýším jen ty holčičí jména, víc bych asi chtěla holčičku, už kvůli tomu bordelu v pokojíčku a kvůli růžový výbavičce
ale něco mi pořád říká, že tam ten piďourek je
![]()
Saal tak to máte doma super ty architekt manža vyrobí to je paráda
to si to někdo umí zařídit
![]()
JO tak to přemýšlíme milé dámy co se Vám narodí??????A necháte si to říci na UTZ
???
katty - já bych si to říct nechala, ale můj dr. si za to říká 180,– Kč a to se mi dávat nechce, když to není na 100%. Snad to uvidím na utz sama nebo se ho zeptám při náhlém pominutí mysli až uvidím mimi na utz
Jestli bude po tatínkovi, tak to vidět bude
![]()
Katty - doufám, že mi tořeknou v tom 20 týdnu na ultrazvuku
nemůžu se dočkat
Pozor ať nemýlím já jsem jako architekt nejsem vystudovana ![]()
misunko 180kč to se člověk nestačí divit za co si ti lékaři neřeknou prachy to se mi zdá někdy fakt přehnané ![]()
Já jdu na odběr plodové vody cca 4týdny takže to budeme vědět na 100% ale asi to nikomu neřekneme ![]()
saal - a co jsi vystudovaná? Jestli to nechceš psát, tak nemusíš, jsem jen zvědavá.
Holky, nechaly byste si natočit prďolku na dvd? Stojí to 400,–. Zapomněla jsem jak dlouho to natáčej.
Katty - že to přeháněj? Sami to nemůžou vědět určitě, ale prachy si za to vezmou. To by mě zajímalo, jestli by mě ty prachy vrátili, kdyby se sekli.
Teda jestli budu vědět pohlaví, tak to vykecám
, já jsem drobátko ukecaná
a vydržet něco takovýho několik měsíců, to by nešlo, mě ne
Katty - ani nám to neřekneš
To pohlaví musíš vždycky vědět ikdyž nechceš
Na ten odběr plodové vody půjdeš ikdyž ti vyjdou dobře NT testy ![]()
misunko já také nejsem přesvědčená o tom, že to tajemnství udržím spíše né ale plánuji si to ![]()
No kamarádka mi teď říkala, že má kámošku a její gynekoložka si účtuje za těhu průkazku 200 korun a za administrativu 500kč takže tehá průkazka jí bude stát 700korun a za každý UTZ tam platí 350korun.
Misu - já se stydím za to co jsem vystudovala, protože to byl omyl asi jsem měla jít někde na ekonomku, ale skončila jsen na policejní škole
a u policie jsem nikdy nedělala a dělat nechci ![]()
katty - to teda fakt čumím
, u nás je ještě levno, já platím jen 60,– za fotky a kdybych chtěla to pohlaví nebo dvd z utz. Jinak nic.
Saal bohužel ty testy na vývojové vady nesou rizika neodhalených chromozomálních vad a po tom co nám všechno vysvětlila genetička tohle riziko prostě podstoupit nechceme, nedokáži si představit, že bych měla projít něčím podobným jako u Filípka. Máme možnost na odběr plodovky a tak tam půjdu.
Jinak mi vnitřní pocit říká, že je to chlapeček.
saal - no nekecej, policejní škola? Já jsem taky vystudovala obor, kterej mě nebaví a nechci ho dělat a nikdy jsem ho nedělala.
Katty - cože a ona jim to bude platit
já bych jim nedala ani korunu, všechno mám zadarmo a jenom fotečka stojí 50kč no a ten NT screening 1400,–, ale to je prý nadstandart a nehradí to pojišťovna takže to beru ![]()