Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4011
2.10.06 09:09

ahoj holky. jdu vás dočíst :-)

žabžo už bude jen dobře :-) určitě prťousek vydržel. proč by ne? ;-) to natrásání není nic strašného pro mimíska. však on si tam plave a to houpání se mu určitě líbilo. no ale radši se teda hlídej a šetři, aby ses dostala zase do normálu.

ahoj jitutu ;-)) no jo je mi to jasný že nás flákáš ;-))) ale nám to stačí :-) nemůžeš být na dvou místech najednou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
2.10.06 09:39

tabulku hned změním ;-)))

Jiti dodatečně taky všechno nejlepší k tvým úžasným narozeninám. Z té trojky na začátku si nic nedělej ;-)) však si tím musí projít každej :-)))) leda zapomenout počítat roky ;-))) to by šlo ;-))) TAk doufám že ti manža vlepil pořádnýho hubana a donesl kytičku :-)))

Marjanko vítám tě i já ;-) doufám že budeš chodít často :-))) pááni Kanada ;-)) páááni 14 týden :-)) to už to víš teda dlouho že? :-))) můžu mít pár doplňujících otázek? ;-)))) kolik že ti teda je? ;-)))) budete mít první miminko? kdy máš narozeniny? máte nějakou přezdívku pro mimčo? k lékaři chodíš tedy zatím zde? kdy jdeš na příští kontrolu? ;-) a taaak :-)) řekni jen to co sama chceš ;-)))) jsem děsně zvědavá :-))

holky já chodím taky v noci čůrat a když se mi nechce jít a čekám do rána tak pak taky čůrám jak starej dědek ;-)))) tlačím seč můžu a nic :-)))) no ještě že nevypadne něco jiného :-)

jdu pracovat a zítra tu budu možná jen ráno, jestli vůbec.....tak si vás musím užít dnes ;-))) tak šup kde jste kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 11:05

Ahojky všem, tak jsem doufala že konečně dneska se tu bude něco dít a je zase mrtvo :D

Zabzo - sis musela užít nezávidím to auto, ale ten výlet musel být super, my furt sedíme doma :cry: Mimčo to určitě zvládne, neboj :D

Marjanko - nádherná fotka, 3D ultrazvuj je super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.10.06 11:37

daji, saal..ahooj:) díky za uklidnění, je to hrůza, fakt jsem paranoidní, ale prostě nedá mi to..
tak mi dneska volala mamka a říkala, že moje sestřenice má taky v březnu termín a druhá má pozitivní test, takže možná květňátko:)
dneska mi není moc dobře, zase žaludek, ble..beru si teď půlden a jdu si lehnout..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 11:54

ahoj holky jdu Vás pozdravi a popřát Vám i vašim bříškům krásný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 12:51

Ahoj holky :lol:
Tak já dnes nemám moc dobrou náladu, byly jsme s Terezkou na alergologii, změnili nám léky na astma, moc se jim to nelíbí, zhoršilo se to. Tak jsme pak v Litomyšli vyrazily na nákupy spravit si náladu :lol: Jak jsem stará tak jsem blbá a podařilo se mi Terezce zabarvit bundu :-), takže jsme koupily novou a k tomu kalhoty. Mimísovi jsme koupily zelený dupačky s žirafkama - miluju žirafky :lol:

Ještě k tomu lítání na záchod - večer před usnutím jsem byla pětkrát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 12:55

Jiti - závidím brzkou kontrolu

Daji - koukám že už taky kroutíš 12 týden, super :lol:

Katty - už je ti líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 12:58

ahoj Misunko blinkání se omezilo již na 1× denně takže aspoň tak ale vůbec se to nepodobá ranním nevolnostem jak v chytrých knížkách píšou :-) já mám pozdní večerní a to je něco :-( krom toho, že mi je zle celý den, ale už je to malinko lepší.
Ve středu nás čeká šíjový UTZ na ty vývojové vady tak mám hrozný strach :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:03

Kattynko - to je mi líto, že je ti pořád špatně, mě bylo blbě asi jen dva týdny a nezvracela jsem a stačilo mi to. Utz dopadne na výbornou, uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:04

Ahoj Katty už jsme si myslela že jsi na nás zapoměla :D Mě bývalo taky špatně sice jsem moc nezvracela jenom ráno, ale jinak mi bylo celý den hrozně a teď jak jsem začala tem 14 týden jako by se to zlomilo a je mi parádně :D Neboj určitě se ti to brzo spraví :wink: Myslím že na missorce jsem četla, že jsi zhodila 8kilo 8O to je opravdu hodně, přeji aby to bylo co nejdřív lepší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:19

Katty - co to čtu, osm kilo? To bych potřebovala

saal - ahoj

Víte co teď dělá Teri? Píše Ježíškovi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
2.10.06 13:27

Misu - nepíše nějak brzo :D To už zase budou vánoce tak to abych začala šetřit a hlavně vymýšlet co kupovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
2.10.06 13:29

já Saal nezapoměla jenom jsem nějak nevěděla jestli zapadnu tady do diskuze byla rozjetá a nějak jsem nevěděla a měla strach někam vůbec zapadnout aby to neskončilo jako u Filípka. Prostě se toho stachu nezbavím první těhulkovství jsem si taaaaaaak užívala bezstarostně vysmátě až do toho 32týdny. Nevím jestli se to dá pochopit ?

JO 8kg jsem zhubla a vůbec mě to netěší tedy né za takovou cenu kdy jsem objímala mísu i 5× denně kdyby to trvalo aspoň kratší dobu ale dva měsíce už je to na mě dlouhé hlavně nemám žádnou energii. Dnes jsem se odhodlala uklidit a hodnotím výkon za velice vyčerpávající :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:30

saal - ona se v Litomyšli zbláznila do zlatý paruky pro princeznu :roll: a te´d už skoro týden otravuje že musí napsat Ježíškovi, tak to tady smolí, jen jí diktuju písmenka. No ale asi to tak brzo není, slyšela jsem v rádiu, že už jsou v obchodech čokoládový figurky, to jsou vážně maniaci. Já mám jen tu aktovku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
2.10.06 13:34

katty - tentokrát bude konec těhotenství úplně jinej. Já vím, kecá se to.

Teď do mě Hopík kopnul a jako když ho slyším nadávat: nejdřív se narveš obědem k praksnutí že se sem nemůžu vejít a pak mě ještě mačkáš :roll: Už do mě jen neťuká, občas je to jako když ryba máchne ocasem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí