Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
936
30.9.06 15:08

Klarisa - to je síla ta tvoje tchýně, podle tebe mám zlatou tchýni ta by se o nás zase furt starala a vařila nám :D ale zase mám štěstí že s ní nemusíš bydlet pod jednou střechou :D to i z nejlepší tchýně je někdy nejhorší :evil:

Zuzajda - dík za radu už je mám taky pod sebou :D co ty děláš, že tomu tak rozumíš :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
30.9.06 19:30

Klariso - tchyně :twisted: :twisted: , mám na ní vztek za tebe. taky jsme svýho času bydleli s manželovýma rodičema. Tchýně by se rozdala, ale chodila k nám s každou pitomostí i desetkrát denně a na zahradu se ani koutkem oka nepodívala: Galejničila jsem tam sama a s Teri v kočárku se to nedalo zvládnout. jak jsem si natáhla rukavice a začala se rejpat v hlíně, tak byla vzhůru. To byl zákon schválnosti.

Jinak mám zahradničení moc ráda, ale teď nemám kde :evil: , u mamky mě to nebaví. Pěstovala jsem snad úplně všechno :lol: Jednou se třeba zase dočkám a budu robotovat na svým. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
30.9.06 22:02

saal: to mas pravdu, jeste ze s ni nemusim bydlet :wink: … ale i tak ona bydli hned vedle v panelaku, takze ma vse pod kontrolou :evil: :lol: :lol: , vi presne kdy jsme byli doma, kdy jsem co prala a tak …

misu: zahradkareni mne taky laka :wink: … na zakladce jsem pozemky nesnasela, ale ted uz se tesim, az budu mit u domecku nakej ten zahonecek a budu si tam moc pestovat kyticky a bylinky :wink: … no snad se nekdy dockam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
1.10.06 10:49

klarisa
to jsi docela klidná povaha, já bych už ječela na lesy :evil:
no ale je fakt, že aspoň doma je člověk svým pánem
nám, tedy manželovi (sice tehdy ještě ne), třeba dost dlouho trvalo, než naučil rodiče předem zavolat, že přijedou
bydlel sám v bytě, ze kterého se rodiče odstěhovali do domku, tak měli pocit, že můžou kdykoliv zaskočit
ale několikerá domluva a já v pyžamu nebo narychlo oblečená nakonec zabraly :lol:
teď když jsme ve vlastním domečku, už je to v pohodě

saal
já nic já muzikant :lol:
jen dělám webovky naší feňule a pak taky pár okolo
ale je to jen amatérské řádění :oops:
 www.kocovi.com

jinak já na zahradničení moc nejsem, u nás zahrádku obstarává manžel, mně roste jen máta na mojito :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.06 19:04

ahooj holky, tak jsme zpátky z cest.. jsem úplně hotová :? musím říct, že už jsem toho měla plné kecky a chvílema jsem byla i naštvaná.. tak jsme jeli na to slovensko, to bylo v pohodě..tam už jsme nevěděli co, tak jsme přejeli na Ukrajinu..tam to bylo super!! :) no a pak mého drahého napadlo, že když jsme blízko toho Rumunska, tak bychom mohli tam.. což by nebylo tak špatné, ale chytli jsme v rumunských horách takový tankodrom, že už ho, všechno na světě proklínala..chvílema šla pěšky, protože jsem odmítala jet v autě..no a pak se večer psychicky složila, měla jsem šílený strach o ufonka, pobrečela si až jsem z toho usnula..fyzicky jsem utahaná, pořád jsem se koukala, jestli náhodou nekrvácím nebo něco..no paranoia :?
a teď jsme přijeli z Maďarska domů…musím říct, že to bylo super, ale auto už nechcu ani vidět, fakt děs…jenže teď budu až do kontroly totálně hotová, jak mám strach o prcka, jestli to všechno zvládl..
no nic, jdu spát, mějte se krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.10.06 19:16

Zabzu - ahoj, taky jsem před chvílí přijeli a jsme úplně hotový. Neboj, ufonek to zvládnul v pohodě, plave si v bříšku jak v moři na matraci :lol: Na kontrolu radši nemyslím, ta je strašně daleko :?

poslední dva dny mám pocit, že když potřebuju hodně na záchod, tak mi ztvrdne bříško a docela mě to děsí. Ani si nepamatuju, kdy mi to začalo dělat u prvního těhu, ale takhle brzo asi ne, takže dneškem počínaje nechodím na nákup a byt uklízím na etapy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.06 19:20

ahoj mišu:) ještě tlačím ovesnou kaši, mám hlad jak hrom..
díky moc za povzbuzení, jsem strašně unavená a to se mi nelíbí, chjo, musím si odpočinout..
s tím čuráním.. teda, v poslední době mám to samé.. asi poslední tři, čtyři dny..břicho ztvrdne, navíc, když to dlouho nechám..teda myslím, když dlouho nejdu na záchod, tak si pak připadám jako prostatik, teče to jen maličko a šíleně dlouho mi to trvá.. tak proto musím chodit často..fakt se modlím, ať je všechno v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.10.06 19:21

vrrr… zase nevidím metřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.10.06 19:22

Zabzu - já měla vločkovou polívku :lol: Prostatik - to je přesný označení, akorát že nám na ten močák dupou mimi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
1.10.06 19:26

misu, jojo..teď jsem lítala tak v průměru třikrát za noc..jinak jednu noc až pětkrát..šílené!!! Terezka už si ze mě dělala srandu, furt jsem byla někde ve křoví!!
jdu spinkat, ať má ufon klid..dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
1.10.06 19:27

Zabzu - dobrou, odpočívej, tky jdu pod deku.

Marjanko - fotečka už tam je. Mimi je krásnej malej človíček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.10.06 20:37

Zabzu - vítám z divočiny, aspoň máš na co dlouho vzpomínat…
Klariso - ta tvoje tchýně je fakt dost hustá.

Já jsem si užila narozky, prosím o změnu v tabulce (na :cry: 30). Dostala jsem krásné dárky, ale ten nejhezčí jsem zatím viděla jenom chvíli na UTZ. Mám pocit, že začíná ťukat, ale ještě si nejsem jistá. Počítám dny do kontroly, už jen 8! Jen doufám, že bude i UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
1.10.06 21:50

ahoj holky, vítejte z dovolené!

zabzu neboj, aspoň teď víš, že už přežijete všechno (oba) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
2.10.06 08:26

dobré ráno všem a hezký den :P :P :P :P :P

Moc k vám nechodím,ale nebojte........myslím na vás i na vaše miminka v bříšku :wink: :wink: :wink: :wink:

co nového??????? :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
2.10.06 08:56

dobré ránko holky..
tak mám dneska pořádnou depku hned jak jsem se vzbudila..ještě mě po tom našem výletu všechno bolí, jsem utahaná a mám strach o prcka..furt se kontroluju, jestli je všechno ok..prostě není mi nejlíp..ale spíš po duši..
fakt, jestli tohle prcek vydrží, tak už vydrží všechno, kdybyste to tam viděly.. prostě díra jak hrom, rumunské hory, lidi na úrovni 19. století fakt.. prostě totální prdel světa, cesta tankodrom a žabža odmítající vlézt do toho hnusného auta, jde vedle něj pěšky.. :? 8O
jinak nádherná příroda..super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital