Poradna duly
Jana Čurdová
jo a něco asi jako dělohu si nahmatám, ale jako hrbolek mi to nepřipadá … ani na jedné straně, spíš taková tuhá placka ![]()
taky jsem si chtěla vyfotit bříško, ale mám pocit, že je to jen záplava tuku, tak jsem to vzdala, já prostě nejsem extra štíhlá ani normálně, natož teď ![]()
Daji
dneska mi ani moc špatně nebylo, já to vždycky nějak překonám, jen včera to bylo asi nějaké kolektivní ![]()
koukala jsem, že jsi včera vypila 4litry, to je teda výkon, já vypiju za ideálních podmínek tak tři
no právě jsem si myslela, že ten UZ ve 12tt by mohl být zajímavý, že už bude něco vidět a tak
ale teď je to tak, že když řeknu, tak půjde, ale jen kvůli mně a to zas nechci
ale ještě mám přes dva týdny na mírné nahlodávání
mírné nahlodávání schvaluju
čím víc je ten chlap angažovanej teď tím víc si myslím že bude prožívat porod a miminko
toť můj názor a taky se snažím to dodržovat. vždyť to miminko je obou
tak když má čas tak snad může na hodinku vypadnout a jít se mnou ![]()
zuzu hele nestyď se. já sem taky dala svůj pupu
viz galerka
taky nejsem hubeňoura
napíšu ti sz ![]()
šup zuzu jdu ve 4 domů, ani o chlup dýl. tak kdyžtak si to přečtu doma ![]()
Holky také všem přeji krásný prodloužený víkend a těm chuděrkám co jdou v pátek do práce přeji ať jim to rychle uteče!!!!
Pac ![]()
zuzi - můj špek jsi viděla, ne? ![]()
Z toho odpoledního oparu u nás byla parádní bouřka.
K utz - mýmu chlapovi dost pomohlo, že viděl mimi na utz, vzal ho nějak na vědomí, že tam opravdu je.
heleďte jaký špeky, ve fotogalerii jste všechny štíhlunké … ![]()
misunka
no s tím UZ uvidíme
on říká, co bych viděl, co neuvidím na fotce?
no a já slibuju srdíčko, možná nějaký drobný pohyb ![]()
že mu dělá hlavu to vyšetření samotné, usuzuju z toho, že mi nabízel doprovod do čekárny (protože půjdu na krev a tedy na lačno a to se mi pak obzvlášť ráno motá hlava), ale do ordinace se mu nechce
taky to vypadá, že chce „zůstat nohama na zemi“, kdyby se třeba náhodou něco stalo, že prý jsem natěšená za nás za oba
marně poukazuju na to, že to se nepřestane obávat nikdy, ani když se to narodí
prostě je to super manžel, ochotně se mnou vybírá jména, trpělivě naslouchá mým trápením a co jsem zase vyčetla z „chytrých knížek“, ale nechce se nechat vtáhnout do víru dění ![]()
hele, ještě mě napadlo, když jsem 9+3tt, tak jsem v devátém nebo v desátém týdnu?
Mě nějak bolí hlava asi tou rýmou a nemůžu usnout, tak sjem si vás přišla dočíst ![]()
Zuzu - jseš v desátém týdnu
Mě přijde, že ten první ultrazvuk je nejlepší, protože mimi jde krásně vidět celé a potom když se jde v tom 20 týdnu tak už je tak velké, že ho doktor ukazuje po kouskách
nejde prostě vidět celé na obrazovce. Já jsem si u Niky už později ani fotku nedělala protože stejně by tam nebyla celá ![]()
saal
nový metřík ![]()
včera snuggle nějak nefungoval, ale teď už mi to běží
a Niky všechno nej nej nej! ![]()
a díky za upřesnění ![]()
Ahoj holky, jsem tu nova. Jmenuju se Mariana (28) jsem ve 14 tem tydnu, vcera jsem byla na ultrazvuku, tak jsem poslala fotku 3D do galerie. Nahrali nam i 4D video, jak se nam to stesti pekne mrska a zakryva si ocicka. Bylo to uzasny to videt. Jinak ja chodim na emimino jiz nekolik let, spise ze zajmu, jelikoz otehotnet jsem se snazila asi tak pul minuty az toto leto (vim, ze je to v dnesni dobe spise zazrak, kdyz to jde tak rychle), ale nikdy jsem se aktivne nezapojila do diskuzi a podobne.
Stale jsem ale tak trochu vyjevena z toho, co se bude dik, ze budu mama. Je mi dost spatne jiz dva mesice, hlavne si nesmim dovolit mit zaludek nalacno, to je pak hrozne.
Puvodem jsem z Prahy, kde jsem take stravila prvnich 6 nedel tehotenstvi, ale jinak uz 5 let ziju v Kanade, ted v prosinci dokoncuji skolu, zdravotni, a zrovna mam zaverecnou praxi na novorozeneckem, takze se to hodi.
Napiste mi zda se „schazite“ na teto diskuzi a nebo jeste nekde jinde…diky moc.
Ahoj
Ahojky, tak máme po oslavě a jak vydím tak tady se toho dnes moc nedělo ![]()
Marjánka -
Kanada velká dálka
My chodíme zatím sem, ikdyž teď jak byl svátek tak se tu nic moc neděje tak tě to snad neodradí
U missorky máme taky založenou diskusi, ale stále zatím zůstáváme tady
tak jestli budeš chtít tak si za náma choď pokecat určitě budeme moc rády ![]()
Marjanko - vítám tě tu, to je dobře, že se ještě rozrůstáme
Zdravotní školu jsem chtěla dělat taky, pak jsem si to na poslední chvíli rozmyslela a dodnes mě to mrzí.
saal - jaká byla oslava?
saal
byl veliký dort? ![]()
jo a jen tak jsem zmínila, že tenhle UZ by měl být docela dobrý, že z něho si nechám udělat určitě fotku, protože později už to miminko není vidět celé najednou … to stříhání ušima bylo snad i vidět ![]()
už se manža ptal, kdy tam jdu, že se koukne do diáře ![]()
ono to nakonec nebude vlažný, jak jsem myslela
![]()
marjanka
vítej mezi nás!
chtěla jsem se kouknout, jak vypadá 3D ultrazvuk, ale nevím, do jakého alba jsi tu fotku přidala, k nám do dubňátek?
zuzi - čáááu, jen ať jde, naše mimi tam skákalo z kouta do kouta, bylo to moc krásný, i prstíčky jsme viděli ![]()