Poradna duly
Jana Čurdová
Zabzu - ty křidýlka zas tak nezdravý nejsou a když si o ně Ufonek řekl sám, tak není co řešit.
Mimi já si právě představit dovedu a o to mám větší strach, jak to budu s Teri zvládat. Ona je samostatná, ale jde o to, abych stihla uvařit, ráno s mimísem vstávat do školky, pak do školy, nebude to každej den, ale bude.
Misu - už mi to došlo u Missorky
mám trochu delší vedení ![]()
Zabzo - jsem se dívala na rodinu a načapala jsem tě tam
kolik je jich tam v tom dubnu ![]()
Misu - tak asi půjdu do sterimaru prej čistě přírodní žádná chemie a může ho i Nika, ale ta cena 174,– ale co aspoň budeme zdraví všichni ![]()
saal, přiznávám dobrovolně, taky tam chodím ![]()
no, moc jich není..asi tolik kolik nás..víc je březňat, ale tam se neorientuji vůbec..
jo, mail z Rodiny mi dneska taky nepřišel
zabzu - já o té diskuzi na Rodině ani nevěděla, ani jsem to nemohla najít, jsem slepejš, přetáhni holky k nám ![]()
mišu víš, já se tam v té diskuzi zase tak neorientuji jako tady..ale co se nedozvím tady, tak tam..:)ale víc tady, protože toho víc naplkáme ![]()
he he, to je prča, já přijdu do pokojíčku, upřeně se na Teri zadívám a ona hned ví, co mám na mysli, úplný splynutí duší
Co bych se rozčilovala, že?
zabzu - já se na rodině vůbec v těch diskuzích blbě orientuju, špatně se mi to čte
Tak jsem teď umývala záchod a málem jsem tam hodila šavli jak to savo strašně smrdí ![]()
Zabzo - to je zajímavé, že i tam je těch březňátek víc, proč je dubňat tak málo
aspoň budeme mit v porodnicích přepych když nás tam bude tak málo
já si pamatuji s Nikou, že tam to jelo jak na kolovrátku než jsem porodila tak přede mnou jich předběhlo aspoň 10 ![]()
saal - u nás je teď prý taky porodnice narvaná k prasknutí.
Na záchod používám to růžový Savo, to docela i voní, jinak mi tyhle čističe taky strašně smrdí.
saal, popravdě to taky moc nechápu, přitom by dubňat a květňat mělo být jako máku, když jsou ty letní měsíce a dovolené, že?
teda, třeba teď by se mi dítko dělalo mnohem hůř, dycky na podzim mám útlum ![]()
holky, dneska je v Ostravě příšerně..smog a strašně to tu smrdí..teda, to nebylo už hooodně dlouho!! je to hrůza, smradu všude, není mi z toho dobře..
zabzu - tady je takovej divnej opar, ale nesmrdí to tu.
Taky nechápu, proč je dubňat tak málo. Já jsem beran a četla jsem v jedný knížce s horoskopama, že se beranům nejlíp těhotní v červenci a v srpnu a děti že jsou dokonalý a podobný mamice ![]()
Tak tady teď vylezlo sluníčko, smog už ani nevím jak vypadá to tady nehrozí. Jedná dobrá vlastnost vesnice
Já vím jak to bývalo kdysi v Ostravě, 4 roky jsem tam studovala a v zimě tam bylo pěkně hnusně
,ale jinak mám Ostravu moc ráda, vždycky tam ráda jezdím a nevím proč ![]()
saal, to je fakt..výhoda vesnice je, že je tam čerstvý vzduch..teda, pokud nezačne topná sezóna a lidi topí hnědým uhlím..ty brďo, to bývaly šílené smrady..
v Ostravě je dobře, je mi tu fajn..taky nedokážu říct proč, ale je mi to tu tak blízké, že si nedovedu představit bydlet jinde..
tééda mišu, tak už víš, jak bude Hopík vypadat:)