Poradna duly
Jana Čurdová
saal - koukala jsi na tu novou diskuzi rýma jako prase? Píšou tam o kapkách, který se můžou v těhu
Holky kdy se to dá zjistit co se nám narodí, příště je ultrazvuk v 20 týdnu a nevím jestli nám to už řeknou nebo až v tom 30 týdnu
já tak dlouho nechci čekat ![]()
Ve 20tt to zkušený doktor určo pozná. Teda pokud mimčo spolupracuje. Já jsem to věděla od 17tt.
saal - mě řekli, že čekám holčičku už v 17 tt a pak ještě asi pětkrát, takže to bylo jasný. Já pořád nevím, jestli si máme zaplatit natočení utz na dvd. Stojí to 400,–
To jde tak brzo poznat
No teď se nenchám odbýt a chci to vědět ať to stojí co to stojí ![]()
Tak jsem se koukala na ty rady o té rýmě a asi se podívám po tom Pinosolu nebo té Vincentce ve spreji snad se z toho nepoblinkám, kdysi jsem si vincentky cucla a myslela jsem že mi poteče aj ušima jak jsem ji prskala, fuj je pěkně hnusná ![]()
Misunka - tak už opravdu nevím tak asi tu vincentku, ale něco si koupit musím protože mě už začíná bolet hlava jak to tam mám ucpané ![]()
Terorýsek (tu přezdívku si vysloužila asi ve dvou letech) zase pořád kašle, jsem na to její kašlání alergická. Já vím, že za to nemůže, ale je to o nervy
Misunka - dneska taky ještě nepřišel. To musíš mít furt nervy s malou, když je pořád nemocná. Mě stačilo když má Nika teplotu po očkování a jsem na měko, furt ji opečovávám a brečím u ni, jsem asi hysterka ![]()
saal - já už jsem zvyklá, bohužel, už mě jen tak něco nevyvede z míry.
U nových sousedů je stejná diskuze o tý rýmě a další typy, tak mrkni
mňam, tak kuřecí křidýlka jsem absolvovala..dneska pěkně nezdravý oběd..ale vyvážila jsem to čerstvým ovocným džusem, které nám připravujou..jsou úžasné..
jejda, od 17. týdne to jde poznat? já jdu na další UTZ v 15+6tt, takže zkusím dr. zmasírovat..ale stejně se furt modlím, ať tam ten škvrňoš roste tak jak má..mišu, téda, to si zatím vůbec nedovedu představit..myslím, malé miminko..