Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
26.9.06 16:09

Tak jsem vylezla z brlohu, není mi o nic líp a už tu asi nikdo není.

Všem gratuluju ke kontrolám, utz a výborným výsledkům :lol:

Daji - kyčle mě v prvním těhu bolely už snad ve čtvrtým nebo pátým měsíci, chodila jsem jako kachna, nic příjemnýho. teď zatím ne. Pak mě to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.9.06 17:42

Ahoj holky :) , včera sem byla na prvním ultrazvuku a další kontrole.
Poprvé jsem viděla mimóška :D , srdíčko tluče jak má a mimi je nádherné.Dala jsem do našeho fotoalba fotečku…
Na další kontrolu jdu 16.10 a to budem dělat odběry krve na vrozené vady.
Gratuluji dalším holčinám ke zdárné kontrole :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.9.06 17:44

Jo, akorát mi ještě posunula termín na 1.4.2007
A ještě si musím upravit metřík, páč su 13+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.9.06 17:46

zkouška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.9.06 18:02

ahojky,
dlouho jsem tady nebyla, tak vidím, že vesele konverzujete :D
ráda bych doplnila info o našem mimísku, aby Dajana mohla aktualizovat tabulku. Je mi 27, bude to naše první mimčo. termín porodu podle poslední MS je 26.4. na kontrolu utz a krevní testy jsem objednaná 4.10. tak doufám, že vše bude ok
těhu zvládám jakž takž, kdyby jen nebyly bolesti břicha.
 klarus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
26.9.06 18:12

Ahojky Klarus, já sem chodím taky jen občas, ale vůbec to nestíhám číst :twisted: , musela bych u toho sedět celej večír když dojdu z práce…
A jak všechno prožíváš, všechno v pořádku?
Proč nemáš metřík? Ať víme jak seš daleko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
26.9.06 19:47

Ahojky…
Tak jsem vás dočetla, ale byla to fuška.

Daji…k těm kyčlím…mě u prvního děsně bolela záda…cca 5- 6měsíc…taky mě strašili, že bude hůř, ale nebyla to vůbec pravda…najednou to zase přešlo.

Teď se mi stává, že mě třeba 2 dny pobolívá bříško a záda…pak zase nic…nechápu, že by se mi to tam nějak roztahovalo?
Taky se vám to někomu stává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
26.9.06 21:58

ciao,

taky mam INGLESINU MAGNUM s nafuk.koly, z bazaru,ale je jak nova- stribrnoseda s cervenou, nadherna, bude i pro dalsi mimco, i kdyz chvilema jsem uvazovala o tandem. kocarku…

http://rodina.cz/…210198_1.jpg /> (tady je oholenej, bez nanozniku ;)

teda JIDLO- jim snad furt, kdyz muzu, zalezi na Vitkovi. Fakt jak nezrizena,takze brisko zacina nejak moc brzo, ale nevim jestli to nahodou neni jidlem misto mimi :roll:

cifko gratulace
jojo dr.Vlasin je osobnost ( nam u Vitka : Mezi nohy se divat budeme nebo nebudem, rekla ze ne, a on toz jsme se prave dohodli, ze to bude kluk nebo holka ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
26.9.06 22:01

NITO - ja mela za tehu s V. sileny bolesti v krizi, zadech ale ted po rade dr. spim na brise nebo na boku, proste ne na zadech a bolesti NEMAM !!! Pry mam delohu vzadu ci co jako 30%zen a muze to pak tlacit… v minulem tehu, jsem rano vstala a byla jsem uplne zkrivena bolesti, a musela se drzet, nez jsem to rozchodila … a ted NIC ;)

D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
27.9.06 08:15

tak vy jste tady????????založené jste u Missorky a jste tu!!!!!!

teda vy mě matete :wink:

Hlásím,že mimísek je naprosto v pořádku a zdraví :P :P :P :P :P :P

Bála jsem se ale,za mnou šli dvě maminky a oboum něco našli na miminkách špatného:-(

Mám toho v poslední době nějak moc,tak nestíhám,ale myslím na vás. :P :P :P

zatím pa jdu žehlit a zas se stavím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.9.06 08:20

ahoj holky, včera jsem musel a rychle odejít, nestihla jsem se rozloučit, omlouvám se..
jsem hrozně moc ráda za všechny ty pozitivní zprávy, modlím se, aby tomu bylo tak i nadále :lol:
tak jsme po dohodě s přítelem změnili plán cesty.. z Rumunska sešlo a přiznám se, že jsem ráda..teď bych to nezvládla..tak jedeme na Slovensko :)
včera jsem ležela jak mrtvola, bylo mi tak blbě, uf, hrůza..dneska už je to lepší..někdo se tady ptal na pobolívání břicha a zad, tak se hlásím, taky to mám.. tak dva, tři dny mi to dělá a pak je zase pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 08:25

Ahoj Zabzu, taky hlásím, že je mi dneska už líp, ale ty dva dny stály za to, zhubla jsem kilo. Za chvíli jdu s Teri k doktorce, kašle jako starej tuberák, tak aby si ji poslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.9.06 08:27

Jitutu - to radši ani neříkej, že nějaký miminka nebyly v pořádku, to mě strašně děsí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
27.9.06 08:38

misu ahoooj..to je dobře, že už je ti líp :) to je ale hrůza..nikdy mě nenapadlo, že se budu cítit tak příšerně..už jsem nevěděla co mám dělat, raději bych se vyzvracela, ale to nešlo, chjo..
teď už mě to začíná zase trošku zlobit, žaludek jeden..
já jsem taky strašně moc citlivá na všechno, co se týká nemocných miminek, uáá..raději si už nic nečtu, prostě se nechci nervovat víc než jsem ..
držím Terce palečky, ať je brzo v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.9.06 08:42

Ahoj,
dnes poránu je mi fajn, už jsem zďobla buchtu s povidly, nevím, co tomu řeknou má rozbouřená střeva, ale už 24 hodin nebouří, tak uvidíme. :?
Jinak mě nic nebolí a je mi príma. Doufám, že jste na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí