Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
26.9.06 10:28

Kdyby záleželo na mě, tak bych si vybrala datum buď 30.3. nebo 1.4.

sabik - ahojky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
26.9.06 10:55

Hezký je taky první jarní - 23.3. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 11:16

hmm dneska je fakt něco ve vzduchu …
jak normálně na nevolnosti netrpím, dneska mi nebylo ale vůbec dobře, připravila jsem si musli s mlíkem, že aspoň to do sebe natlačím, ale nakonec to dostal pes
až teď se mi podařilo zchroustat nektarinku a už je to trochu lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 11:40

zuzajdo, tak vítej do klubu :) to je zajímavé, co se dneska děje..
jo, včera jsem si volalal na výsledky krve, skupina A+, žádný syfl ani toxo, takže jsem ráda :lol: a hladina PaPP, to je ten hormon, jak se dělá NT screening v normě, tak jse strááááášně rááda:))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 11:46

zabzulka
tak to je skvělé!
mě to všechno teprve čeká, ještě tři dlouhé týdny … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.9.06 12:25

Ahoj tehulky :) !

Zabzulko: gratuluji k vysledkum :wink: , ja si pro ne budu volat az v patek …

Jinak musim rict, ze mne se dnesni nevolnostni den nejak vyhnul …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 12:26

Ahojky tak jsem tu z toho ultrazvuku. Mimisek se má dobře taky na mě mával, má 6,3 cm a podle toho prej jsem 12+5 tt a termín mám 5.4.2007 :D

Jinak mi nabízeli to NT vyšetření, ale nějak nevím u Niky mi to nedělali a všechno dobrý a 1400 je docela moc :roll: Potřebovala bych poradit jestli je to tak nutné :roll: Ještě dělal to projasnění a mimi má 2 mm je to moc nebo dobrý :?: Doktro řikal že podle toho ultrazvuku to vypadá všechno jak mám být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.9.06 12:32

Saal, gratuluji k utz … koukam, to uz je taky peknej macicek :wink: … krasne nam tam ty prdolkove rostou :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 12:38

asi bych to tu někde našla, ale co je to NT vyšetření?
a co je NT+ je to to samé?

sorry, že se ptám jak blb, ale je toho moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 12:45

Tak jsem vám sem šupla aj fotečku sice nic moc, ale něco na ní vidět jde :D
Zuzajda - mě právě dneska nabízeli asi to NT mám tady k tomu aj nějaký papír i jmenuje se to integrovaný screening v těhotenství :roll:
Prej podle toho zjistí poškození plodu na 75% až 85% a podle normálního trojitého testu který se provádí v 16 týdnu se dá zjistit jen 50%až60% poškození downovým syndromem. Ale toto vyšetření z krve se provádí nejpozději do konce 13tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
26.9.06 12:52

saal21
hmm, že bych z toho byla moudrá … a většinou se to dělá nebo spíš ne?
taky nevím, jestli bych to stihla do toho 13tt, jsem objednaná na 12+1tt (podle minulého utz) a jsem si jistá, že mimčo musí být minimálně o týden starší (prostě proto že pak k žádnému tulení nedošlo :wink: )
tak teda nevím 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
26.9.06 12:56

zuzajda, tak i když nedošlo k tulení tak mohlo dojít k oplodnění :)) jako týden bych ten výkyv neviděla, ale tři, čtyři dny možná.. ty spermie vydrží :)
já měla takový NT screening v podstatě zdarma..ne přímo podrobný, ale šíjové projasnění mi změřil a hormony v krvi taky, takže to beru:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 13:00

Zuzajda - to záleží na tobě jestli to chceš nebo ti stačí ten trojitý test :D já na to asi nepujdu, protože mi řekli že poslední termín na to aby mi vzali krev je ve čtrvtek a asi si neuvědomili, že je ve čtvrtek svátek tak snad to bude dobrý aj tak :D

Zabzo - kolik jsi měla to šíjové projasnění, vím že jsi to tu psala, ale nechce se mi to hledat, prosím :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
26.9.06 13:05

saal, promin ze se do toho montuju :wink: … ja mela NT 1,2 … a snad max je 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
26.9.06 13:08

Klarisa - nemontuješ jsem ráda, že mám nějaké příklady :D moc děkuji :D snad i my jsme v pohodě, ale doktro nic neříkal, že by něco mělo být špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí