Poradna duly
Jana Čurdová
Jani, vid? Já se taky každej den dvakrát převažuju a pořád ukazuje 61,3. To jsem blázen..... ![]()
Saal, taky mám problém vymýšlet jídla, která můžeme všichni. Takže často dělám zvlášť pro nás a pro Zuzu na dva dny. Poslední dobou mám pořád chuť na guláš a další nezdravá jídla, to samozřejmě Zuzce ještě nedávám.
Jani - Zuzanka vypadá na fotce o dost starší, skoro jako tříletá holčička.
Jana -tak jsem se zase nic nedozvěděla
já malé furt dělám krůtí polívky se zeleninou a někdy ji dám naše, ale to musí být tekuté nic suchého nesní, maso plive a dáví se tím. Takže je jenom na polívkách a kaších, jenom ráno jí chleba, ale i ten byl kdysi boj ![]()
Mišu, počkej, až vyměníme baterky
. V poradně mě neváží, jen se ptá na mou váhu, tak budu tvrdošíjně trvat na svým ![]()
tak mám dočteno pisálky ![]()
mišu to krvácení jsem měla před týdnem taky, dvakrát týdně
paráda. naštěstí jsem se pak krotila s tím smrkáním a taky jsem si cícla slanou vodu do nosu, jmenuje se to sterimar a je to sprej kterej se může i v těhu, něco jako slanej vzduch od moře
tak myslím že to pomohlo ale bylo to protivný, bolí z toho pak i hlava
tak zkus napařovat heřmánek nebo prostě lež v teplíčku, snad to brzo přejde.
já jsem dnes byla na tom uzv
přišli jsme po 8:45 a na řadu jsem šla za hodinu
tak příště už tam půjdu později, to tam nikdo není
šel se mnou i manža
tak to bylo příjemné že tam nečekám sama jako skoro všechny maminky…no musela jsem si svlíknout ouplně spodek - aj kalhotky
a nejdřív mě chtěl udělat uzv přes bříško ale tam toho moc vidět nebylo, tak pak mi udělal ten vaginální
manža teda statečně koukal před sebe na ten velkej monitor
maj to tam pěkně udělaný, vlasntě vidíš to co doktor ale koukáš na stěnu a on do počítače. byl moc milej, když to všechno poměřil tak nám začal říkat kde je hlavička a tělíčko a kde buší srdíčko a kde má kulíšek nožičky a ručičky
fakt příjemnej doktůrek, takovej mlaďoch, jsem se styděla.....no a když to tam poměřil tak řekl že to těhu je nepochybně mladší než podle PM a že jsem dneska 10+1. vzhledem k tomu že mě tam poslal můj gyndr na upřesnění data porodu tak si asi změním metřík páč tohle je směrodatné.
ráno jsem se oholila a pak jsem byla ráda že jsem to stihla
jinak by mě vyšetřoval zarostlou jak vopici
hehe to bych se studem asi propadla ![]()
zítra jdu na krev do těhu poradny a za týden až 14 dní znovu na tenhle uzv kde to znovu poměří všechno…že teď jsem prý na rozhraní…
takže dneska nebo zítra (dle nálady šéfů) to tu oznámím aby počítali s mými častějšími absencemi. uf
a jak dopadli holky v pátek??? nikdo sem nic nenapsal? romča psala a to je vše co jsem zaznamenala??
Jani - mě v poradně vážili a měla jsem tam 62 kg, ale mohla jsem klidně zalhat
. No, nechala jsem si tam tu hnusnou cifru napsat.
Saal, Zuzka naštěstí jí skoro všechno, ale málo. Stačí jí pár soust a už odchází od stolu. Ještě jí trochu dám při hraní a konec. S náma jí rajskou, rizoto, filé s bramborovou kaší, špenát, zapečený těstoviny se zeleninou, …
Daji - to je krásnej zážitek ten utz, viď? Já jsem si hodila metr zpět, to jsi asi četla. Copak dělal ten váš drobeček? Zamával?
teda s tím jídlem to máte holky těžký, ale já vám to plně schvaluju
mě doslova braly mrákoty, jak mi přítel vykládal, že svému klukovi dával už od půl roku občas rohlík a párek.. tak jsem mu řekla, že u ufonka tohle nebudu trpět!!
mišu, rohlíky teď jím taky..nějak nemusím celozrnné věci, dříve mi chutnaly, ale teď nic moc..snad jen jeden druh rohlíku, který se u nás prodává.. ale rohlíčky, bagetky, mňam.. to je hrůza..
jo a dřív jsem nesnášela kečup, teď ho do sebe normálně nacpu.. dělám si srandu, protože Viktor a jeho děcka jsou kečupáři jak hrom, tak ufonek bude taky takový ![]()
Daji, super zprávy, taky už chci zase vidět svýho kuliferdu. Máš fotečku? Šup sem s ní, ať můžeme vychvalovat ![]()
Daji, gratuluju
to je pěkný pocit..já vám řeknu, mám týden po kontrole a už zase začínám vyšilovat.. klasika
Jani - to je šikovná Niky by filé prskala ach jo už opravdu nevím co s ní ![]()
Já jsem psala v pátek jak jsem dopadla, ale asi si toho nikdo nevšiml
![]()
Mišu - já když jsem se u doktora vážila tak jsem nemusela lhát protože jsem měla 59 a doma 61
uplně jsem čuměla tak málo jsem neměla ani u Niky na začátku ![]()
Já se holky loučím, jdu si lehnout, padla moje hodina
. Pa pa