Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
25.9.06 11:02

Jani, vid? Já se taky každej den dvakrát převažuju a pořád ukazuje 61,3. To jsem blázen..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 11:03

Saal, taky mám problém vymýšlet jídla, která můžeme všichni. Takže často dělám zvlášť pro nás a pro Zuzu na dva dny. Poslední dobou mám pořád chuť na guláš a další nezdravá jídla, to samozřejmě Zuzce ještě nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 11:05

Jani - Zuzanka vypadá na fotce o dost starší, skoro jako tříletá holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 11:06

Jana -tak jsem se zase nic nedozvěděla :cry: já malé furt dělám krůtí polívky se zeleninou a někdy ji dám naše, ale to musí být tekuté nic suchého nesní, maso plive a dáví se tím. Takže je jenom na polívkách a kaších, jenom ráno jí chleba, ale i ten byl kdysi boj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 11:06

Mišu, počkej, až vyměníme baterky :( . V poradně mě neváží, jen se ptá na mou váhu, tak budu tvrdošíjně trvat na svým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
25.9.06 11:08

tak mám dočteno pisálky :-)

mišu to krvácení jsem měla před týdnem taky, dvakrát týdně ;-) paráda. naštěstí jsem se pak krotila s tím smrkáním a taky jsem si cícla slanou vodu do nosu, jmenuje se to sterimar a je to sprej kterej se může i v těhu, něco jako slanej vzduch od moře ;-) tak myslím že to pomohlo ale bylo to protivný, bolí z toho pak i hlava ;-) tak zkus napařovat heřmánek nebo prostě lež v teplíčku, snad to brzo přejde.

já jsem dnes byla na tom uzv ;-) přišli jsme po 8:45 a na řadu jsem šla za hodinu :? tak příště už tam půjdu později, to tam nikdo není ;-) šel se mnou i manža :-) tak to bylo příjemné že tam nečekám sama jako skoro všechny maminky…no musela jsem si svlíknout ouplně spodek - aj kalhotky ;-) a nejdřív mě chtěl udělat uzv přes bříško ale tam toho moc vidět nebylo, tak pak mi udělal ten vaginální ;-) :D manža teda statečně koukal před sebe na ten velkej monitor ;-) maj to tam pěkně udělaný, vlasntě vidíš to co doktor ale koukáš na stěnu a on do počítače. byl moc milej, když to všechno poměřil tak nám začal říkat kde je hlavička a tělíčko a kde buší srdíčko a kde má kulíšek nožičky a ručičky :-) fakt příjemnej doktůrek, takovej mlaďoch, jsem se styděla.....no a když to tam poměřil tak řekl že to těhu je nepochybně mladší než podle PM a že jsem dneska 10+1. vzhledem k tomu že mě tam poslal můj gyndr na upřesnění data porodu tak si asi změním metřík páč tohle je směrodatné.
ráno jsem se oholila a pak jsem byla ráda že jsem to stihla :D jinak by mě vyšetřoval zarostlou jak vopici :D hehe to bych se studem asi propadla ;-)

zítra jdu na krev do těhu poradny a za týden až 14 dní znovu na tenhle uzv kde to znovu poměří všechno…že teď jsem prý na rozhraní…

takže dneska nebo zítra (dle nálady šéfů) to tu oznámím aby počítali s mými častějšími absencemi. uf

a jak dopadli holky v pátek??? nikdo sem nic nenapsal? romča psala a to je vše co jsem zaznamenala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 11:09

Jani - mě v poradně vážili a měla jsem tam 62 kg, ale mohla jsem klidně zalhat :lol: . No, nechala jsem si tam tu hnusnou cifru napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 11:09

Saal, Zuzka naštěstí jí skoro všechno, ale málo. Stačí jí pár soust a už odchází od stolu. Ještě jí trochu dám při hraní a konec. S náma jí rajskou, rizoto, filé s bramborovou kaší, špenát, zapečený těstoviny se zeleninou, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 11:12

Daji - to je krásnej zážitek ten utz, viď? Já jsem si hodila metr zpět, to jsi asi četla. Copak dělal ten váš drobeček? Zamával?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 11:12

teda s tím jídlem to máte holky těžký, ale já vám to plně schvaluju :) mě doslova braly mrákoty, jak mi přítel vykládal, že svému klukovi dával už od půl roku občas rohlík a párek.. tak jsem mu řekla, že u ufonka tohle nebudu trpět!!
mišu, rohlíky teď jím taky..nějak nemusím celozrnné věci, dříve mi chutnaly, ale teď nic moc..snad jen jeden druh rohlíku, který se u nás prodává.. ale rohlíčky, bagetky, mňam.. to je hrůza..
jo a dřív jsem nesnášela kečup, teď ho do sebe normálně nacpu.. dělám si srandu, protože Viktor a jeho děcka jsou kečupáři jak hrom, tak ufonek bude taky takový :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 11:13

Daji, super zprávy, taky už chci zase vidět svýho kuliferdu. Máš fotečku? Šup sem s ní, ať můžeme vychvalovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
25.9.06 11:14

Daji, gratuluju :)))) to je pěkný pocit..já vám řeknu, mám týden po kontrole a už zase začínám vyšilovat.. klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
25.9.06 11:14

Jani - to je šikovná Niky by filé prskala ach jo už opravdu nevím co s ní :roll:

Já jsem psala v pátek jak jsem dopadla, ale asi si toho nikdo nevšiml :cry: :D

Mišu - já když jsem se u doktora vážila tak jsem nemusela lhát protože jsem měla 59 a doma 61 :D :D uplně jsem čuměla tak málo jsem neměla ani u Niky na začátku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
25.9.06 11:16

Já se holky loučím, jdu si lehnout, padla moje hodina :lol: . Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
25.9.06 11:17

saal - my jsme si o tvojí kontrole psaly :lol: :lol: