Poradna duly
Jana Čurdová
saal - minulý týden jsem chtěla dělat rajskou, pak nebyla, tak možná zítra a taky mám chuť na holandský řízky.
Misunka - rajskou jsme měli dneska, ach jo já vůbec nevím. Musím vařit i to co bude Nika a to je trochu španělská vesnice ![]()
Ha ha, dneska jsem si koupila tričko s dlouhým rukávem, přítel na to tak koukal a ptal se, co to je, tak jsem mu řekla, že jsem koupila Hopíkovi tričko, aby mu nebyla v bříšku zima
![]()
saal - co kuře? špenát, špagety, palačinky, čína, …
Kdybych se zeptala naší Terezky, tak vím že odpoví řízky nebo bramboráky ![]()
čáááu baby:) není vůbec zač:) doufám, že se písnička líbila, moc mě toho nenapadlo, ale doufám, že jo ![]()
tak tu dneska budu tvrdnout aspoň do půl dvanácté, chci zdrhnout dřív, tak musím makat a předtáčet vstupy, tak se zase loučím a přeji krásný večer..
mišu, jo, zítra vařím fazolkový guláš..je mňamkový ![]()
papapapa
Hopík je dobrý název pro mimi my furt bojujeme s těma jménama a pro kluka prostě není žádné ucházejíci musí to být holka
My jsme včera koupili Nikolce gumového hada a vypadá jak živý, no a ta naše bambulka s ním chce spát nevím co s ní vyroste ![]()
To je nápad fazolový guláš, ikdyž ten můj teď udělal docela ksicht
, ale má smůlu, Nika fazolky ráda ![]()
saal - my taky nemáme jméno pro kluka, jen Davídek, ale nevíme. Holčičky už máme ve výběru tři - Vanesu, Karolínu a Andreu. Ono je to s tím mým těžký, ze všeho jde do kolen, no ale já taky. ![]()
Jak se dělá ten fazolkový guláš? Neznám
Naše Rézi je na barbíny, já jsem z toho na mrtvici a tchýně jí v tom podporuje, koupila jich už asi 20
a vůbec neposlouchá, když říkám, že si s tím prostě nestačí hrát a nepotřebuje jich tolik
Misunka - teď mě taky napadlo, že nějak nevím, ale najdu asi nějaký recept, hlavně aby tam nebylo moc koření
My jsme měli pro kluka Aleše, ale má svátek 13.dubna a já nechci aby měl tak blízko svátek u narozenin a pro holku asi Marianna
ta se mi líbí nejvíc ![]()
saal - to jsou hezký jména, svátek je sice blízko, ale Teri má 15.10. svátek a 30.10. narozky a nestěžuje si. Věděla jsem, že je to hrozně blízko, ale Terezka byla prostě jasná.
mišu, to je strašně jednoduché.. jsou různé druhy..někdy dělám fazole s masem, to se dělá jak normální guláš, ale teď jsem koupila takové ty celé žluté fazolové lusky, které očistím, nakrájím celé na kousky, zpěním na oleji cibulku, přidám papriku, vrazím tam fazolky, trošičku podusím, pak přidám brambory, dusím do měkka a pak zahustím..jednoduché..pokud tam chceš maso, tak přidej nějaký salám nebo klobásku.. a je to dobré ![]()
Terezka se mi taky líbí, ale je to hodně časté jméno
Tak s tím klukem uvidíme třeba se narodí dřív (o týden) a nebude to tolik vadit ![]()
jo s těmi jmény je kříž.. mám taky takový pocit.. musela bych se podívat..že Viktorie má taky svátek v březnu..co se dá dělat, jak říkáš mišu, některá jména jsou jasná ![]()