Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nevím, tady se mi podařila i fotečka do metříku a u Missorky to nejde. Umazává se mi u ní konec adresy, asi je to celkově moc dlouhý. ![]()
Jsem zpět a cpu se ![]()
Jani - to s tím srdíčkem se mi stalo někdy začátkem týdne, úplně se mi udělalo blbě, musela jsem si lehnout. Doktorovi jsem to neřekla, zapomněla jsem.
Vám nejdou druhý meříky? Já je zkopírovala najednou a byly tam oba.
Romco - Pernica dělá NT screening? To čumím.
Jiti - aha, už to vidím.
Hlásím, že mám štempl od zubaře, ale hubu prohlídnutou nemám
Musím se nejdřív objednat.
Daji, termín podle MS mám 28.3, ale to je blbost, podle snažení to vychází na 1.4 nebo 3.4. Podle UTZ mi poprvé řekli 1.4, takže to uznávám za právoplatné ![]()
holky rozhodla jsem se místo oběda jít provětrat své staré kosti
sandviče a mrkev mám sebou ![]()
zatím pac
dobré chuti i vám ![]()
Ahoj holky ,
tak mám za sebou genetický pohovor a ultrazvuk v Gennetu v Praze 7. Prý je vše OK. 24.10. mě čeká triple test + amniocentéza, screening z dnešního dne je negativní, NT= 1,6 mm, snad je to NT v normě, dr. nic špatného neříkala, mám krásnou fotečku, ale nevím, jak ji tam přidat, snad až přijde dcera ze školy, tak staré
matce poradí
Agatko - tak to jsou dobré zprávy
na NT jsem se taky včera ptala, dobrý je prý do 3. Moje mimi mělo včera 1,1.
Už máš fotku v počítači?
Holky teď jsem si četla, že emimino nemá vůbec končit, že je jen v opravě. Tak kde budeme tady nebo u missorky
![]()
Saal - já vím, že to tu končit snad nemá, ale vzhledem k technickým obtížnostem tady a zdá se, že i technickému umění Missorky bych zvažovala přesun. Uvidíme, jak to tam pošlape.
jsem taky pro přesun, tam to te´d bude přehlednější, Missorka to tam pěkně ohlídá ![]()
Agatho to je dost že se taky ukážeš
to jsou samé dobré zprávy dneska super
gratuluji
jen nechápu když máš NT v normě proč tě posílaj na to amnio??? a ještě k tomu trippletesty ve stejnej den, to budeš mít teda pěkně hektický…to ti nezávidím a přeju hodně moc klídku na duši!! ty to zmákneš!!!!
holky přesně tak, myslím že tam to bude fungovat tak nějak líp. no ale uvidíme.....však můžem kontrolovat obě diskuze a ono se to vyselektuje samo ![]()