Poradna duly
Jana Čurdová
Tripple jsou ale jenom z krve a výsledky chvíli trvají, myslím, že něco přes týden.
DaJi, sorrry.. já zapomněla ![]()
já jsem taky pro stěhování.. vlastně, je mi to jedno, ale nechci trhat partu:)
Zuzi, vysílám v rádiu čas.. www.casradio.cz
jdu něco dělat, pak se ozvu..papa
já jsem klidně pro stěhování, vzhledem k tomu, že mi emimino alespoň jednou denně spadne a nemůžu se sem dostat
jen doufám, že emimino úplně neskončí, aspoň do doby než stihnu nastudovat diskuze o výbavičce a tak ![]()
Tak už jsem taky zaregistrovaná
. Mimino mi taky docela často padá.
zuzajdo bingo - v to samé doufám já.
holky to stěhování chce asi čas. Nejdřív se o tom musej dozvědět všichni co tady na diskuzi jsou aby pak netápali…musej si založit účet na tom novým webu a musí se založit diskuze (kterou nyní může založit leda Zuzajda neboť je zatím asi jediná přihlášená ![]()
Takže já bych tomu dala ještě čas…
aha takže na tripple se bere jen krev a pak se čeká na výsledky. ok. to mě asi taky čeká páč pro ten screening nejsem vhodný adept
no uvidime co maj za mašinku v tý nemocnici, určitě to bude dělo
já se děsně těším až tam píďu uvidíme ![]()
Jasně, že se stěhováním ještě chvíli počkáme - musí nám to posvětit Jelena, ne
?
Už mi přišlo povrzení hesla od Missorky, tak jdu kopírovat metříky.
Hádejte na co tady pořád čumím, jsem jak pako
, zírám a zírám
![]()
Misu - taky jsem pořád zírala, za týden
mě to přešlo, teď už zase počítám dny do kontroly
.
Manžel by řek, že mám „laláč“, čtu emimi a poslouchám Bartošovou na Čase - pěkně hrajete, Zabzu. ![]()
mišunko řekni
můžu jenom hádat, vědět to nemůžu
koukáš na fotečku z uzv? ![]()
ahoj holky,taky jsem se už u Missorky zaregistrovala........
super Jituš
šikulka ![]()
holky a jak dáme vědět těm ostatním z týhle diskuze že se budem asi stěhovat??? spousta holek který mám v tabulce a který sem chodili tak tu dlooouho nebyly…
Daji - bingo
a ještě tady mám rozloženou průkajdu
Já pořád včera na přítele, že je krásnej, viď? a jak tam krásně skákal, viď? On byl taky nadšenej, ale pak už jsem mu asi lezla na nervy. Dneska jel do Brna na veletrh, Teri je teda na chatě a já mám uklízet, jít nakoupit, převlíknout postele a zajít na nákup a pro oběd do školky a sedím tady
![]()
tak hlásím, že meřík funguje i tam
a už máme i svoji druhou rezidenci ![]()