Poradna duly
Jana Čurdová
no už to opravili
hehe já nic já muzikant ![]()
dnes ujíždím na černém sypaném čaji s mlíčkem
jo a k snídani jsem si ráno udělala toasty ale takový ty zapečený z toastovače
mňaáááám..ještě dva tu mám, to bude obídek ![]()
začala jsem víc baštit jogurty a mlíčko, fakt jsem toho vápníku asi moc nepapala, za chvíli by mě mimís ouplně vysál
zuzajdo to je rozdíl docela
už to tam mám, při příští aktualizaci to tam frknu.
jéé holky já na tom novym serveru mám zatím jen 3 příspěvky a tady přes 3000
tak aspoň můžu hrát jako že nejsem moc velký spisovatel ![]()
Daji - já měla k snídani chleba s medem a čaj, za chvíli si půjdu do školky pro hrachovku s uzeným a protože Téra přijede až zítra večer, tak to sežeru
![]()
mišu jen si dej
to se bude krásně prdět ![]()
zuzajdo založíš prosím aj tu galerii Duben 2007?
kujůůůůůůů
Daji - tu veřejnou galerku musí založit Missorka, tady nám ji taky zakládala
Daji
Misunka
joj, zkusila jsem založit galerii, ale ta by byla jen mje a nikdo další by do ní nemohl vkládat, tak jsem ji zase smázla
Nestíhám......
nevím kde která jste, jestli u Missorky nebo tady. Já si jdu pro to razítko do průkajdy a pochlubit se fotečkou. Zatím pa
no však
ale zuzajda by jí mohla písnout
když už je v tom tak zběhlá ![]()
dneska lážo teda…ještě tu nemám šéfiky
a tak nějak mám super náladu......je to určitě i těmi novými stránkami a sluníčkem a tím že mi je prostě tady fajn ![]()
zítra máme menší rodinou oslavu, synovec slaví 5. narozeniny
týwogo to to letí
já myslela že mu jsou 4… předsevzali jsme si že nebudeme kupovat žádný drahý velký dárky, prostě na to není, máme fakt velkou rodinu (mám 4 ségry, manža má jednoho bráchu, pak rodiče, prarodiče
prostě kupa lidí…to se nedá)…tak dostane proutěnej košíček - viz přání jeho mamči ![]()
Zuzi , naopiš Missorce nebo to napiš jen do diskuze, že prosíme o založení galerie, Missorka má očka všude ![]()
mišu pac ![]()
zuzi to musíš znovu napsat missorce a požádat o založení veřejné galerie Duben 2007
sama si jí založit opravdu nemůžeš ![]()
Ahóóóóój holčiny ![]()
Taky je teda novinek, musím mrknout na ty Missorky stránky a zaregistrovat se.
Jinak vzali mi 4 zkumavky krve, zaplatila jsem 550,–- na ten NT+ screening, zvážili mě, dali těhu průkazku
a 4.10. jdu poprvé do poradny ![]()