Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
22.9.06 13:28

předělala jsem si metřík podle utz, ať vím, kdy nejdřív že by měl ten porod nastat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
22.9.06 13:29

25.4. samozrejme;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
22.9.06 13:32

Misunko, super. Ale abys mě přeskočila :evil: . Já budu tady rodit první :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 13:35

Jiti - he, to se ještě uvidí :wink: , pak tady budem strašit s obr pupkem.
Na ten metřík jsem si zatím nezvykla, možná ho budu muset přehodit zpět. Utíkej, šlapu ti na paty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 13:51

Misunko - jo Pernica dělá ten NT+ screening. V celým širokým okolí je asi jedinej, kdo na to má tu licenci. Dnes mi dokonce řekl, že se u něj platí jen těch 550 Kč, protože to je částka, kterou to stojí z laboratoře, on si neúčtuje nic navíc - prý je to jeho velký koníček :lol: . Zatím je opravdu velice ochotnej, všechno mi vysvětlí, nemůžu si stěžovat :) Tak uvidíme, jak to bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 13:54

mišu teda to byl skok ;-)

holky já se s váma hádat nebudu. první rodit teda nechci :D

romčo super žes našla tak dobrýho doktora ;-) je to fajn pocit že? je o vás dobře postaráno ;-)

steno jj mám to tam ;-) ty jdeš na Kontrolu teda za pěkně dlouho.....to bych nevydržela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 13:55

Misunko a taky se mi líbí u Pernici, že je vše v jednom - ultrazvuk (nový), vezmou mi tam krev, nemusím nikam jinam lítat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 13:57

Dajo - to dřív se na něj docela nadávalo, chtěla jsem taky odejít, jak otěhotním, ale asi se poslední dobou dost změnil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 13:58

Romco - já tam taky byla do určitý doby spokojená, on není špatnej doktor, jen mohl být tenkrát trochu taktnější, šíleně mě vybláznil. už má utz v ordinaci nebo se ještě dělej s Mačkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 14:01

Teda jak koukám do jiných diskuzí, tak zdrhaj snad všichni 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 14:01

no tak aspoň že se zlepšil ;-) kdyby se zhoršil tak je to blbější ;-)

já jsem taky ráda že mám vše v jednom - uzv (krom velkého), odběry i poradnu..a nemusím nikam lítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 14:02

dělí se s Mačkou, ale mají novej utz.
To Ti věřím, že Tě vyplašil něčím, co pak nebyla pravda. To bych šílela taky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
22.9.06 14:04

Romco - už jsem to tu psala, řekl mi, že má mimi něco na mozku a poslal mě do HK, kde mě objednali za měsíc, takže šílený nervy, nakonec jsem se tam dostala za týden přes známosti a tam mi řekli, že nechápou co pan doktor viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.9.06 14:11

Misunko - to bych taky byla pořádně na nervy, ale nikdo nejsme neomylný ani dr. - ale měl Ti to říct aspoň trochu taktně. Ale jasný, když je to u vlastního miminka, člověk to vnímá úplně jinak, všechno vidí hned černě, to asi každej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4011
22.9.06 14:13

no tohle asi nejde okomentovat jako že udělal chybu nebo se zachoval správně. prostě chtěl mít jistotu že je mimi v pořádku. blbý je že ti to řekl touto formou a že objednací doba je tak dlouhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí