Poradna duly
Jana Čurdová
předělala jsem si metřík podle utz, ať vím, kdy nejdřív že by měl ten porod nastat ![]()
Misunko, super. Ale abys mě přeskočila
. Já budu tady rodit první
.
Jiti - he, to se ještě uvidí
, pak tady budem strašit s obr pupkem.
Na ten metřík jsem si zatím nezvykla, možná ho budu muset přehodit zpět. Utíkej, šlapu ti na paty ![]()
Misunko - jo Pernica dělá ten NT+ screening. V celým širokým okolí je asi jedinej, kdo na to má tu licenci. Dnes mi dokonce řekl, že se u něj platí jen těch 550 Kč, protože to je částka, kterou to stojí z laboratoře, on si neúčtuje nic navíc - prý je to jeho velký koníček
. Zatím je opravdu velice ochotnej, všechno mi vysvětlí, nemůžu si stěžovat
Tak uvidíme, jak to bude dál.
mišu teda to byl skok ![]()
holky já se s váma hádat nebudu. první rodit teda nechci ![]()
romčo super žes našla tak dobrýho doktora
je to fajn pocit že? je o vás dobře postaráno ![]()
steno jj mám to tam
ty jdeš na Kontrolu teda za pěkně dlouho.....to bych nevydržela ![]()
Misunko a taky se mi líbí u Pernici, že je vše v jednom - ultrazvuk (nový), vezmou mi tam krev, nemusím nikam jinam lítat
Dajo - to dřív se na něj docela nadávalo, chtěla jsem taky odejít, jak otěhotním, ale asi se poslední dobou dost změnil ![]()
Romco - já tam taky byla do určitý doby spokojená, on není špatnej doktor, jen mohl být tenkrát trochu taktnější, šíleně mě vybláznil. už má utz v ordinaci nebo se ještě dělej s Mačkou?
no tak aspoň že se zlepšil
kdyby se zhoršil tak je to blbější ![]()
já jsem taky ráda že mám vše v jednom - uzv (krom velkého), odběry i poradnu..a nemusím nikam lítat.
dělí se s Mačkou, ale mají novej utz.
To Ti věřím, že Tě vyplašil něčím, co pak nebyla pravda. To bych šílela taky ![]()
Romco - už jsem to tu psala, řekl mi, že má mimi něco na mozku a poslal mě do HK, kde mě objednali za měsíc, takže šílený nervy, nakonec jsem se tam dostala za týden přes známosti a tam mi řekli, že nechápou co pan doktor viděl.
Misunko - to bych taky byla pořádně na nervy, ale nikdo nejsme neomylný ani dr. - ale měl Ti to říct aspoň trochu taktně. Ale jasný, když je to u vlastního miminka, člověk to vnímá úplně jinak, všechno vidí hned černě, to asi každej
no tohle asi nejde okomentovat jako že udělal chybu nebo se zachoval správně. prostě chtěl mít jistotu že je mimi v pořádku. blbý je že ti to řekl touto formou a že objednací doba je tak dlouhá.